Norrtälje #2

På tisdagen klev vi upp tidigt eftersom vi skulle åka in till Stockholm. Mathilda skulle få sin tandställning kollad. Vi tog bussen dit, vilket även var första gången som Zacharias åkte buss :) Han sov större delen av resan dit och var hur duktig som helst :)
 
Väl i Stockholm tog vi oss till Eastman. Medan Mathilda fick tandställningen reglerad drack jag och Jessica caffé latte :P När vi var klara där, gick vi vidare. Först shoppar vi bikini åt Mathilda, därefter gick vi till slottet och kikade lite, sedan en ganska snabb promenad genom Gamla Stan {det var rätt mycket folk}. Innan vi åkte tillbaka till Norrtälje stannade vi till på Mc Donald´s vid Slussen. Händer väldigt sällan att jag stoppar i mig den maten, men köpte en Mc Wrapp och tyckte att den faktiskt var rätt okej :)
 
Från Slussen åkte vi tunnelbana tillbaka till Tekniska Högskolan, varifrån vår buss till Norrtälje gick. Även bussresan hem gick bra med lillfisen :) Direkt när vi kommer till lägenheten packar vi våra väskor, åker och handlar, köper mat och åker sedan ut på landet, till Casa de Paris :D Blev en hel del farande och flängande denna dag :P
 

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback