Semester i Norrtälje

Totalt värdelöst att blogg.se appen inte fungerar!! Skriver nu ett premiärinlägg med surfplattan {via vanliga hemsidan} och än så länge verkar det fungera ;) Resan upp till Norrtälje gick rätt så bra, sista halvtimmen var Zacharias rätt så irriterad och jag förstår honom! Det är ju inte jätteskoj att åka långa sträckor med bil.
 
Vi har blivit bjudna på mat, även lillfisen fick äta av samma mat, ris och till det köttgryta. Det var smaskens! Att dricka fick han äppeljuice, vilket också var väldigt gott :P När maten och drickan var slut somnade han en kort stund sittandes i stolen :D Jessica, Mathilda och jag gick sedan ut på en längre promenad med Zacharias så han kunde få vila :) Under kvällen har vi inte gjort särskilt mycket, tittat på TV och pratat. Nu ligger jag nerbäddad i Mathildas säng och Zacharias ligger i resesängen bredvid. Imorrn ska det bli fint väder så då åker vi förmodligen ut på landet :D
 
Blir nog ganska sparsamt med blogginlägg denna vecka, vill njuta av vår semester :) Men suget kanske blir för stort emellanåt och då kan det hända att det kommer ett inlägg :P Tyvärr utan bilder så länge inte appen fungerar :| Som vanligt uppdateras emeliieottosson @ Instagram med bilder, så kika in där om inget annat :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback