Zacharias 7-månader

Nu vid 7-månaders ålder sitter Zacharias utan problem. Dock måste vi passa honom fortfarande då han kan slänga sig framåt eller åt sidan utan att tänka sig för :P Ofta sitter han på något mjukt underlag för att han inte ska slå sig, men en hispig mamma som jag har ändå stenkoll ;)
 
Strax efter att han hade blivit 6 månader lärde han sig att stå på alla fyra. Han har bara fått till något enstaka krypsteg så vi får väl se när han lär sig hur man ska göra. Då blir det nog inte en lugn stund :P Nu när han kommer upp på alla fyra gungar han mest fram och tillbaka eller försöker skutta fram ;)
 
Hans favoritfraser är just nu da-da-da och blah-blah. När han vill få uppmärksamhet ger han ifrån sig ett högt och tydligt ah tills han ser att man tittar på honom, då ler han och ger ifrån sig ett hest konstigt läte {samtidigt som han sträcker upp huvudet mot taket}. Tokiga unge :)
 
Som jag skrev i hans 6-månaders inlägg så tyckte vi oss se att tänderna i underkäken var på gång då. I mitten på juni blev han jättedålig och förmodligen var det på grund av tandsingarna. Nu har de kommit ut en bra bit och han visar stolt upp dom varje gång han ler :) Nu måste vi börja borsta de små gaddarna! När vi ändå pratar om mun och tänder kan jag även berätta att Zacharias inte längre ammar. Jag valde att sluta med det när han bestämde sig för att sova hela nätterna utan att vakna {han var strax över halvåret}. Ska tilläggas att detta var innan han blev sjuk. Veckan han blev dålig fick vi börja ge honom ersättning, vilket vi tyvärr har fått fortsätta med!! Han vaknar minst en gång/natt nu, eller man kan säga tidig morgon då det brukar vara runt klockan 4-5.
 
Man märker mer av hans personlighet. Det verkar som att det blir en liten spillevink av vår son :P Han gör sig till för att få uppmärksamhet och vet precis hur han ska charma människor i sin omgivningen. För det mesta ser man bara ett stort underbart leende lysa i hans ansikte 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback