Sista dagen på Babysim

Kändes lite ledsamt att gå från Babysimmet idag :/ Var ju inte sista gången dock, vi bokade in oss på höstkursen också, men det är ju inte förrän i slutet på augusti. Vi har i alla fall sagt att vi ska försöka ta oss till centralbadet i sommar och även till bra badställen utanför stan. Får bara hoppas att det blir en fin sommar!! Vi kan ju även fylla upp den lilla plastpoolen som vi köpte och låta Zacharias bada ute i trädgården :)
Idag fick våra pojkar ha på sig badringar och flyta med i en liten ström :) Zacharias sparkade en massa med benen så han tog sig nästan framåt helt själv :P Det har varit himla roligt att se dom bada, det verkligen lyser i deras ögon när vi kliver in till poolen. Zacharias blir precis vild varje gång när han ser vattnet och börjar sprattla i famnen på mig, han är verkligen jätteivrig på att få komma i :D Fort ska det gå! :)

Var tvungen att visa upp hur lillfisens hår ser ut efter varje gång vi badat :P Det ställer sig rakt upp! Haha, gullungen.. han ser ut som en riktig liten trollunge :P

Över till gårdagen. Var ju som sagt iväg och firade av en kollega som gått i pension. Vi hade picknick inne i stan, precis intill strömmen vid Campus. Stället brukar kallas för kärleksnästet :P Därefter så var det dags att titta på en föreställning som heter På rymmen med Kråkan. Det var så fruktansvärt bra! Var länge sen jag skrattade så mycket. Tårarna sprutade emellanåt. Rekommenderar verkligen att gå på den! Den visas hela sommaren här i Norrköping. Carina Perenkranz, som var en som var med, är det nog många som känner igen från tv. Jag kunde inte sätta fingret på vart jag hade sett henne innan, men hon är ju en av de två som spelar Judith i ComHem reklamen ;) Med sin breda östgötska så var hon helt klart bäst under hela kvällen :P Gå in på Chopp Event för att läsa mer! Funderar starkt på att kanske gå och se den igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback