Bortskämd son!

Har haft en jätterolig helg i Norrtälje! Resan dit var kanske inte speciellt rolig :/ Vi satt i kö i Stockholm i nästan 2 timmar :| Zacharias sov fram till Södertälje ungefär och var sedan vaken under tiden vi stod i kö. Precis när vi kunde svänga av mot Norrtälje {då det var ca 4 mil kvar} började han att gråta hysteriskt. Han hade ju inte ätit sen vi åkte hemifrån :( Han lugnade sig efter ett tag och när vi väl kom fram till bowlinghallen sprang Sebastian i princip in med honom och värmde mat :)

Under lördagen gick vi tjejer {inte Malin eftersom hon skulle tävla} + Zacharias på stan. Vi letade efter klänning åt Carro, men vi hittade inget speciellt. Vi åkte därefter till bowlinghallen, vi åt lite och sedan tittade vi på när de andra spelade. Tommy, Macke och Micke klarade sig till final.
Efter middagen hemma hos Tidbecks åkte vi och spelade minigolf. 9 stycken halvgalna ungdomar/vuxna människor. De gamla damerna som tog betalt undra nog var vi var för några ;) Vi hann med nöd och näpe igenom alla 18 banor innan Eurovision började. Zacharias låg och sov i Jessicas famn när vi kom hem :)

Ja och som de flesta vet, som såg på Eurovision Song Contest gick det ju fruktansvärt bra för Sverige :D Själv tyckte jag att hon kändes väldigt självklar efter att ha lyssnat på alla låtar!

Igår så kollade vi givetvis på finalen i Eckerölinjen Tournament. Tyvärr åkte både Macke och Tommy ut efter första omgången. Men Micke, han såg till att vinna ;) Spelade som en gud! Riktigt roligt att se! Dock såg vi inte den sista omgången då vi åkte hemåt. Vi slapp i alla fall att köa och var hemma skapligt. Stackars Malin hade 25 mil till och åka när vi väl kommit hem :S

Som vanligt är vår son fruktansvärt bortskämd och fick en massa presenter :) Tack allihop!

Zacharias gudmor arbetar på Roslagens Sparbank ;)

Neali


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback