26:e juni

Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen!! Har inte känt för att blogga helt enkelt :) Har ju hänt lite den senaste veckan med fotografering av syster med familj, midsommarfirande i Västerås och nu är Zacharias farfar här på besök :) Midsommar var väl helt okej :) Zacharias var ju inte helt hundra så det var lite gnälligt :/ och kvällen spenderade vi inomhus, hade varit roligare om man hade kunnat vara ute och gjort annat :) Det var dåligt väder hela helgen och under lördagen passade vi på att åka till ett lekland med Zacharias så han fick springa av sig lite. Tror nog han uppskattade det :) 
 
Idag fick Zacharias vara på förskolan mellan 9-12 och under tiden gick jag och Tommy på centrumet och shoppade lite. Det var faktiskt Tommy som stod för det, jag spenderade inte en krona :P Zacharias fick en ny tröja, 2 kepsar, ett par jeans, såpbubblor och en leksak ;) Inte ett dugg bortskämd! :P Vi gick en hel del vilket resulterade i en väldigt öm kropp :S Det känns mer och mer att kroppen håller på att förbereda sig, foglossningen har blivit värre bara den senaste veckan :( Hoppas på att det inte blir värre än såhär!
 
Imorgon är det hemfärd för Tommy, vi ska fixa lite här hemma och efter att vi hämtat Zacharias på förskolan ska vi ta oss en tur in till stan, fika eller äta en bit mat innan vi vinkar av honom vid tåget. Det ska väl inte dröja allt för länge innan vi träffar honom igen!!
 
Fina Vera under fotograferingen förra veckan :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback