Promenad runt strömmen

Är precis hemkommen från en härlig promenad runt Strömmen. Vi passade även på att ta oss en fika på Café Kuriosa innan vi gick hemåt. Om en timme är det dags att jobba på parken. Ser inte direkt fram emot det, men det är bra pengar till klubben!


Då var det bestämt!

Då är ännu en arbetsvecka avklarad, dock en kortare sådan :) Man blir lite bortskämd när det infaller röda dagar :) Men det är skönt att få lite ledigt också, jag värdesätter det mycket mer nu än vad jag gjorde när jag plugga :) Efter jobbet idag så passade jag på att njuta av det underbara vädret! Satt ute på balkongen i två timmar i solen, så nu har jag allt börjat få mig en liten bränna ;)

Och nu till något helt annat... något som blev klart idag. Sebastian och jag kommer att flytta i sommar. Vi har under en tid letat efter en ny lägenhet men inte hittat nått. Vi har inte ens fått titta på en :/ I måndags när vi var hemma hos mamma och pappa så var även mormor där. Vi berättade då för dem om våra planer på att flytta, men att det var svårt att hitta något bra och billigt. Mormor tipsade då om en granne till henne som skulle säga upp sin lägenhet i slutet av april och flytta till hus. Det lät intressant och vi bad mormor att prata med henne och se om vi kunde få komma och titta på den. Vilket vi även fick. Igår var vi där innan jag började jobba. Det är 3 rok, vet inte exakt storlek men mindre än den vi har nu. Det finns en uteplats som är jättefin och hela lägenheten såg väldigt bra ut. Efter lite funderingar bestämde vi oss för att försöka få den. Sebastian följde med damen idag när hon sa upp lägenheten och vi fick den :D Kontraktet ska vi skriva på i nästa vecka :) 1:e juli är den vår. Förhoppningsvis kommer någon in i vår lägenhet lika snabbt så vi slipper dubbla hyror.
Även om jag tyckte om lägenheten är jag väldigt ledsen över att behöva flytta härifrån. Trivs sjukt bra i vår lägenhet och i området. Men nu ska vi försöka spara undan pengar så vi en dag kan köpa något eget! Vi har tagit helt rätt beslut!

Nu ska jag luta mig tillbaka i soffan och äta lite god frukt medan jag njuter av kvällens TV-underhållning.


The last couple of day's

Långfredagen. Jag kom fram till Västerås strax efter klockan 14:oo och då bjöds det på lite lunch innan vi senare under eftermiddagen skulle bege oss ut till Björnön. Väl ute på Björnön satt vi och njöt av det härliga vädret, fikade, lekte och grillade. Själv satt jag mest och njöt av värmen medan Sebastian, Elin och Roger fick underhålla barnen ;) 

 



Lördag. PÅSKAFTON. Det blev ingen traditionell påskmat utan istället åt vi en jättegod gryta med ris. Självklart åt vi också ägg ;) Ägg som vi hade målat innan maten. Tror nog att Sebastian missförstått vilken högtid det var då han började rita julgran och snögubbe på ett av sina ägg ;) Jag kan väl tycka att vi kan njuta av våren och sommaren innan vi ska göras oss påminde om vintern igen :D Efter middagen gick vi ut och spelade kubb. Vi tjejer vann tre av tre matcher ;) En vann vi på riktigt vis genom att själva slå ner kungen. De andra två bjöd Sebastian och Alexander på :P



Påskdagen spenderade vi hemma hos Camilla med familj. Det var deras tur att bjuda på middag :) Mycket annat hann vi inte med innan det var dags för oss att rulla hem mot Norrköping :)

Igår, annandagpåsk gick jag upp tidigt för att heja på mamma som spelade final i Les Lion.
Hon vann tävlingen i Söderköping dagen innan och jag hoppades på att hon även skulle gå långt i denna. Tyvärr missade hon vidare finalspel med ynka 8 poäng. Lite besviken var hon nog, men ändå lättad att inte behöva spela mer med tanke på hur mycket hon hade spelat under hela påsken :) Jag tyckte hon var riktigt duktig!!
På kvällen grillade vi hemma hos mamma och pappa. Även mormor var där. Jag passade på att sola lite, känner mig så fruktansvärt blek :S Tror nog jag fick lite färg i alla fall :) En himla mysig och varm kväll, kändes som att det var mitt i sommaren. Helt sjukt så varmt det var!
 

 

 


Påskfirande i Västerås

Väskan är packad, kamera likaså :) Snart ska jag sätta mig i bilen och köra mot Västerås. Inte jätteroligt att sitta och köra ensam hela vägen dit, men jag överlever :) Idag känner jag mig inte dålig! :D Natten mellan tisdag och onsdag vaknade jag och mådde jätteilla. Lyckades somna om men när jag gick upp på morgon var det fortfarande kvar :S Höll i sig hela vägen till jobbet och när jag kommer dit får jag veta att två ur personalen är hemma och är magsjuka, en av dem i mitt arbetslag. Haha, ja man kan lugnt säga att jag blev lite nervös att även jag hade åkt på det. Blev bättre under dagen men på eftermiddagen kom det tillbaka igen och på kvällen kom det kräkningar :( Blev hemma från jobbet igår för säkerhets skull. Men det blev inget mer. Tack gode gud! Undrar vad det var?! 
Nu blir det som sagt påsfirande i Västerås fre-sön. Sebastian har varit uppe hela natten och spelat Stafettnatten i Örebro. Han är nog lagom pigg ;)  


Ullared

Det blev en tidig morgon igår. Klockan ringde redan 3:30 :S Bussen mot Ullared gick klockan 4:30. Trodde jag skulle vara tröttare än vad jag var när jag klev upp :) men det blev lite sömn på bussen. Eftersom det var allra första gången jag var i Ullared så irrade jag mest runt under den första timman. Det var lagom med folk precis när vi kom dit, men en halvtimme, timme senare var det nästan omöjligt att ta sig fram, framför allt på damavdelningen vilket gjorde att jag till slut höll mig därifrån ;) Jag var där inne i cirka tre timmar sen hade jag fått nog :P När jag inte hittade något mer som jag ville ha så gick jag ut istället för att irra omkring där inne. Kommer förmodligen åka dit igen och då blir det förhoppningsvis lättare att orientera sig och lättare att shoppa när jag nu vet vad som finns där också. Sällskapet ska man inte heller klaga på :) blev en hel del skratt! Idag har jag varit väldigt trött och sliten så jag har mest tittat på film och tagit det lugnt :) Snart blir det läggdags så jag är pigg och utvilad inför en ny arbetsvecka :)

Matilda och jag

Efter jobbet idag åkte jag direkt hem till Matilda :) Hon ska skriva en artikel om reflexskärmar och då fick jag äran att agera modell :D Riktigt roligt hade vi :D Ska bli kul att få läsa artikeln sen när den är klar, och att få se bilderna :) Vi hann även med en trevlig fika och en längre pratstund :)

Eftersom jag inte har några bilder från dagen så fyller jag ut bloggen med en på min lilla pälsboll :)


Söndagsmys

Då har även denna helg lidit mot sitt slut. Tråkigt men sant, imorgon är det dags att kliva upp tidigt igen. Igår spelade jag och mamma Prismas tävling i Vilbergen. Slog 1680 rent på 8 serier, hade behövt 100 pinnar till för att placera mig i toppen. Kanske inte kan kräva allt för mycket, men man hoppas ju alltid på att man ska lyckas slå så högt ;)
Kvällen spenderades hemma hos Mickan som fyllde år i veckan. Lite födelsedagsfirande blev det, men var inte hemma allt för sent :)

Idag har jag suttit och hejat på Team Baltzar i Linköping då de kvalade mot Allsvenskan. Gick ju riktigt bra och de är vidare till nästa kvalomgång som sker nästa helg i Eskilstuna. Dock kan jag inte vara med och heja då eftersom jag shoppar loss i Ullared ;)

Bra avslutning på söndagen


"I never had a dream come true, til that day that I found you"

Allt är känns så bra för tillfället. Jag är nog överdrivet positiv och glad enligt vissa, men finns väl inget fel med det när det känns som att man lever i en dröm? :) Nu ska jag lägga mig i soffan och njuta de resterande timmarna av denna dag :D

Ja, nu känns det inte som att det är så långt kvar. Det är inte mindre än två månader kvar tills vi är inne i juni månad :)


Långa dagar

Dagarna rullar på och har fullspäckat schema som vanligt. Känns inte som att jag hinner pusta ut nått :P Hela helgen var vi iväg. Bowling och kortspel på lördagen. I söndags gosade jag med sex stycken hundar, varav fyra var valpar. Underbart! De var så otroligt söta så jag kunde ha tagit med varenda en hem :D

Igår var det korp efter jobbet och idag har vi haft möte. Imorgon har vi lärstämma på Loui De Geer mellan 16-18, sedan blir det att kasta bena på ryggen för att hinna till träningen :) Som sagt, mycket ska man hinna med om dagarna!

Var hemma hos mina föräldrar idag innan jag skulle tillbaka till jobbet igen. Passade på att ta lite vårbilder :) Nu känns det ändå som att det är påväg åt rätt håll!!



Västmanlandstour Sala

Snart åker vi iväg. Först en shoppingrunda :P därefter bär det av upp mot Stockholm till PS för att fixa ett av Sebastians klot. Sen är det tävlingsdags i Sala. Skyhöga siffror så idag gäller det att spela som en gud :P
Blir övernattning i Västerås hos Sebastians familj ifall någon av oss skulle ta oss till finalen som går på söndag.

Håll tummarna!