"Your love is ultra magnetic"


Ska vara med i Matildas February Photo Challenge. Då man under hela februari dagligen ska fotografera en sak i alfabetisk ordning. Imorgon, alltså den 1:e ska man fotografera något som börjar på bokstaven A :D Ska bli roligt, hoppas bara att jag kommer ihåg att göra det varje dag :P Blir ett sätt för mig att uppdatera bloggen varje dag med :) Även om det bara är med en bild :D

Längtar tills den dagen kommer!

Varit och tränat. Riktigt roligt. I alla fall när tjejerna som jag stod mellan tappade bort sig och gjorde nått helt annat :D Skönt att få skratta lite :) Kan inte påstå att jag varit speciellt glad idag. Något hela annat har fått mig att börja fundera. Ironi eller inte?! Känns som jag skulle kunna lägga ner allt här och nu. Bara för att.. bryta alla kontakter. Kanske känner annorlunda framåt veckan.

Ny arbetsdag imorgon. Ser jag fram emot :) Hoppas även att jag kanske kan få spela korp i Eurobowl, sånt som märks imorgon :)



UPDATE: Var som jag trodde då.. men frågan är varför? Har blockerat nu i alla fall.
11 år, mer blir det inte! Fan så nöjd jag är med mitt beslut!

 


2011-01-30

Ska snart åka upp till Eurobowl och kika på mamma. Tycker det är jätteroligt att se henne spela och eftersom mormor och Bengt sviker henne idag och tittar på morbror Roger istället så är det ju roligt om mamma har nån i publiken :P Senare framåt dagen så blir det träning på F&S, Aerobics 1 :D






Så kan det gå!

Vi vann matchen i alla fall. Men det satt långt inne. Glad över att vi vann men det var annat som fick mig på något sämre humör. Det tänker jag dock inte ta upp här :P Nu ska jag avnjuta lite vin och nötter framför tv:n!!

Bilder från igår, orka inte lägga ner någon större energi på att fixa iordning dom ;)




"Varje gång är som den första gång vi sågs"

Haft en jättetrevlig dag tillsammans med syster. Fikat, snackat skit och gått på stan :) Nu försöker jag att ladda batterierna inför kvällens match. Yes, vi spelar så sent som 17:oo :S Har känts konstigt hela dan' på grund av det :P

Igår var vi som sagt hemma hos Matilda och Micke. Käka tacos, prata om deras kommande bröllop och spelade spel. Alltid trevligt :D Bilder kommer ikväll sen :)

Nej nu måste jag göra mig iordning, snart dags att gå till hallen.


"Want you to make me feel like I'm the only girl in the world"

Det finns inte mycket ork till annat efter jobbet :P Är helt slut och orkar knappt lyfta ett finger. Igår hann jag bara hem innan jag skulle iväg igen. Kände inte direkt för att träna efter en lång dag på jobbet :S Blev lite sur när jag hade missat att det skulle vara möte efter också :) Jag var inte på humör för det... inte med tanke på att klockan ringde 4:3o imorse :/ Kunde knappt sova under natten för jag fick hela tiden för mig att jag skulle försova mig. Vilket jag inte gjorde. Som tur va så var jag pigg under hela dagen, jätteskönt! :) Hade hur mycket energi som helst när det var dags för Aerobics 2 på F&S :) Nu ska jag bara försöka hålla mig vaken under James Bond-filmen som är klockan 21 ikväll :) Har bara sett den första nämligen :)


Färdigutbildad förskollärare

Kan nu titulera mig som nyexaminerad förskollärare :D En himla härlig känsla när jag öppnade mailet från examinatorn där det stod att det var klart. I vissa avseenden var det Väl Godkänt, men för att verkligen få VG var jag förmodligen tvungen att komplettera mer och jag kände att det inte var värt det. Ett Godkänt räcker helt klart för mig! :) Nu är det bara vänta tills jag har examensbeviset i min hand, då blir det examensfirande med släkten :)

Gjorde min andra dag idag. Känns väldigt bra! Ett väldigt härligt gäng, både personal och barn. Kunde inte önska mig något bättre :) Imorgon ska jag faktiskt lägga fram ett förslag, fick höra om att det är utbildning i Röris på F&S. Ska se om det är av intresse, annars kanske jag själv kan investera i det. Tycker att det är en väldigt viktig del och även något som barn uppskattar, och även jag ;) Får som sagt se hur det blir med den saken, kan ju inte få mer än ett nej :P


Min första dag!

Idag gjorde jag min första dag på jobbet :) Är helt slutkörd nu, började ju med en stängning så jag kom hem för en halvtimme sen :P Det har i alla fall gått bra. Mycket nytt, massa nya namn, nya rutiner och arbetssätt, 1000 frågor som går runt i huvudet, så nog har det varit rörigt :D Men jag förväntade mig inget annat :P Barnen testade mig verkligen ;) vilket jag också var beredd på, men kanske inte att skulle vara så många! :D 
Lär sova gott inatt och ser fram emot en ny dag imorgon :)

Nu ska jag luta mig tillbaka i soffan och njuta av kvällen! 

Skövde, here we come!

Ja, om en timme drygt så börjar vi rulla mot Skövde. Övernattning på hotell för att slippa starta tidigt imorgon här i från stan. Var länge sen vi bodde på hotell tillsammans och det brukar vara rätt galet när vi väl gör det så jag ser faktiskt fram emot detta. Imorgon har vi som sagt match i Skövde men även en i Mariestad mot Qvinns. Hoppas vi får med oss några poäng hem :)

Dagens outfit






Klassfest 2011

Ja nu känner jag mig riktigt gammal :P Senaste veckorna har jag fått hem sjukt mycket brev angående pension och sånt där. Idag fick jag hem ett brev om att det var 10 år sedan jag gick ut högstadiet :P Haha, var det sååå länge sen?! :P Så nu är frågan... ska jag gå?


Längtar så oerhört mycket till sommaren!

Josefine var ju här tidigare idag. Vi fikade lite och gav varandra presenter :P Ja, eftersom hon inte kunde komma på 25-årsfesten så tog vi det nu ;) Hon fyllde den 14:e förra veckan. Jag köpte en ljushållare eller vad man ska kalla det, man ska sätta upp den på väggen. Vit med texten Kärleken övervinner allt. Personligen tyckte jag att den var jättefin :) Jag köper alltid sånt som jag själv skulle uppskatta att få :) Det var rätt så komiskt när hon öppnar paketet och utbrister hur i allsin dar' jag kunde veta att det var en sån som hon ville ha :P Jag gjorde ett bra köp :D Av henne fick jag ett armband från Snö of Sweden. Jättefint och jag som älskar allt som har med smycken att göra ;)

Efter fikat gick vi ner på stan för att försöka hitta träningsbyxor till Jossan. Det blev inga träningsbyxor men det blev andra kläder :P Så kan det va ibland :)
Avslutar inlägget med något som jag hörde en tjej säga när vi var på stan: Smaken är som baken... har man ingen bak så har man ingen smak. Den va ny för mig! :) Haha!!




Väntas finbesök

Känner mig på topp idag :) Det har funkat bra med korrigeringen i uppsatsen, dock inte färdig än. Orkade inte sitta så länge idag + att jag hade lite att styra med innan Josefine kommer hit på fika. Kommer försöka sitta efter träningen ikväll, vill ha sovmorgon imorrn :P

Fotade lite imorse när solen började gå upp. När jag var ute en sväng förut så hörde jag fåglarna kvittra för andra gången den här veckan. Känns verkligen som att våren är påväg!! :)


"We will meet you where the lights are"

Oj vilken lång dag detta har varit!! Var lika svårt idag att ta sig upp ur sängen. Vet inte riktigt vad problemet är :P Häromdagen ställde jag klockan på halv sju för att jag skulle komma upp i tid och hinna plugga på förmiddagen. Stängde av klockan och somnade om och vakna 1 ½ timme senare :O Ja dagen efter var det samma visa, skulle gå upp klockan sex eller nått sånt. Klockan ringer, jag stänger av den och vaknar en halvtimme senare. Idag hände det nästan igen :P Jag somnade inte om i alla fall men jag låg och gosa med Musse i 10 minuter innan jag tog mig upp :) Undra hur det ska bli nästa vecka när jag börjar jobba :D Förstår inte varför jag är så trött!!??

Suttit och pysslat med examensarbetet halva dan och kan inte släppa det så här på kvällen heller :S Det tog längre tid än jag trodde att få ordning på det :P Men det är bara bita ihop. Ska förhoppningsvis fått ordning på allting imorgon :) om inte så får jag sitta lite på fredag också :) På tal om imorgon så blir det fika med Josefine. Hon har ju nyligen fyllt år så det blir att fira henne lite grann. Blir förmodligen också skitsnack om skolan :P Trevligt att hitta på något annat bara :)

Avslutar inlägget med lite bilder på de senaste inköpen. Efter framläggning och opponering igår gick jag och Jossan en snabb sväng på stan. Köpte en rosastickad tröja på rean :) Tyckte jag var värd det ;) Idag fick jag hem kläder och halsband som jag beställde för någon dag sen. 






Sista dagen på Universitetet!

Idag känner jag att jag äntligen har tid och lust till det här :) Har varit mycket de sista dagarna och jag har prioriterat annat än bloggen.. som det kanske märks :) Hade i alla fall ett par grymt roliga dagar när Tiias var här på besök. Nästa gång är det vår tur att komma till dig! :)

Igår var jag återigen på min nya arbetsplats. Personalmöte denna gång :) Är väldigt mycket nya intryck för tillfället, men det kommer att bli riktigt roligt :) På måndag är det äntligen dags!! Fast jag ska dit imorgon igen, då är det avdelningsmöte :P Massor av möten :D Haha!

Idag hade jag det efterlängtade framläggningsseminariumet + opponering. Det är sjukt vad det är psykiskt påfrestande att ställas inför sådana situationer :S Mådde förstås illa imorse, just för att jag var så nervös. Satt med på två stycken seminarium innan det var min tur. Kommer att få ändra lite i mitt arbete, men det gör mig inte speciellt mycket. Fick väldigt bra kritik i övrigt och tycker att det räcker så :P Får bara hoppas att det inte blir utdraget det här. Att jag sitter och ändrar, skickar in, får tillbaka, måste ändra igen, ändrar och skickar in... ja ni fattar nog vad jag menar. Men min examinator förvarnade att det var en lång process, det kunde ta upp till tre veckor innan man får sitt examensbevis. Imorgon ska jag sätta mig ner och påbörja justeringarna, min kära vän Jossan var ju så snäll och skickade ett exemplar med förslag till mig :) Skönt att ha detta avklarat nu i alla fall!!
Gjorde min allra sista dag på Universitetet. Kommer förmodligen inte sätta min fot där på väldigt, väldigt länge :)

Glada Findus får vara med på bild idag. Även om bilden säger en sak så var det faktiskt en riktig kelgris. Han såg bara sjukt arg ut men var precis raka motsatsen :D Tommy och Kerstins lilla charmtroll :)


Helgen som varit

Har varit dålig på uppdateringen de senaste dagarna. Har inte haft tid att sätta mig och skriva :) I fredags var vi i alla fall iväg och firade Tommy :) Det var tänkt att vi skulle åka hemåt runt kl. 19, men vi kom inte iväg förrän efter 22. Var hemma i Norrköping efter klockan 1 på natten :P Igår var det match, vinst med 18-2. Duktiga Matilda slog en 300-ing!! På kvällen blev det spelkväll hemma hos henne och Micke. Och det var min tur att stå för skrattat när vi spelade Alias :P det var riktigt kul och jag bjuder så gärna på det :P Idag har jag suttit med opponeringsarbetet. Pratat skit med Tiias när han äntligen vakna till liv ;) Hann med ett Step-pass på eftermiddagen och nu på kvällen var jag och Sebastian på bio. Little Fockers, den var riktigt rolig :D Nu blir det sängen och imorgon måste jag fortsätta med studierna. På kvällen är det personalmöte :) Mitt allra första riktiga :P

Finally!

ÄNTLIGEN!! Efter att jag kom hem från Aerobicspasset så hade allt löst sig :D Fick en annan att opponera på och en kvart efter att jag mailat henne så fick jag hennes examensarbete. Nu kan jag pusta ut!! :P Tror dock att det blir ett födelsedagskalas mindre i helgen eftersom jag fick arbetet så sent som idag. Blir borta hela dagen imorrn. Vi ska upp till Ludvika och fira Sebastians pappa. På lördag är det match och sedan blir det ju att hitta på något annat nu när Tiias är på besök. På söndag ska Sebastians mamma firas. Så vi får väl se om jag följer med till Västerås. Det beror på hur jag känner. Tänkte ta med mig papprena i bilen imorgon men det är ju inte säkert att man får något gjort ändå.

Nu sitter jag och är vrålhungrig och väntar på att grabbarna ska komma hem med lite matvaror så vi kan laga ihop något till middagen. Sen får vi se om det blir en lugn hemmakväll eller bio :P Beror på Tiias :D


1 år

Den 12:e januari förra året så satt jag i soffan här hemma och tröck i mig godis för typ sjuhundraelfte gången den första veckan på det nya året. Jag kom ihåg att jag funderade på varför jag åt, för att jag var inte ens sugen, utan jag åt bara för att. Sedan den dagen har jag inte ätit en bit. Så idag har jag klarat mig ett år utan godis. Har ju varit dagar då jag känt att det skulle vara gott med choklad eller så, men jag har kunnat stå emot. Efter att ha hållt upp ett tag så blev jag mer och mer tävlingsinriktad och tänkte att ett år ska jag klara :) Men jag tänker ju inte börja äta nu bara för att jag nått det målet :P Nej då, ska se om jag kan stå ut ett tag till :D

Och om jag nu ska fortsätta och tjata om skolan, väldigt roligt att läsa kan jag tänka mig :P Men igår fick jag ett mail från tjejen som jag ska opponera på. Hon skrev att hon inte hade fått lägga fram den för sin handledare och att det måste skett ett missförstånd. Jag blev både lättad och frustrerad eftersom det inte ska behöva hända! Mailade genast till kursansvarige och berätta hur det låg till.
Imorse och en bit in på förmiddagen idag så hade jag fortfarande inte fått svar ifrån henne. Jag skickade ett mail igen, bara för att. Får sedan ett svar att hon har fått klartecken från tjejens handledare att hon ska lägga fram sin uppsats och så länge handledaren säger det så är det så. Vi skulle hålla huvudet kallt tyckte hon. Jaha så jag skulle då alltså opponera på ett arbete som kanske då inte skulle läggas fram. Men hallå, kul om jag nu skulle sitta och göra en grundlig opponering och dagen innan får reda på att nej nej här har du ett annat arbete för hon ska inte lägga fram sitt. Skulle inte tro det!! Tack gode gud så fick jag mail ifrån handledaren i fråga där jag fick bekräftat att hon ska inte lägga fram sitt examensarbete, att det har blivit en miss. Bifogade mailet till kursansvarige och fick en timme senare svaret: Jag återkommer med förslag till lösning på detta problemet. Jo jag tackar, kanske tog hon arslet ur vagnen till slut!
Jag kollade till och med upp vart jag kunde vända mig i fall det skulle bli så tokigt att jag inte skulle få någon att opponera på så jag vet vart jag ska anmäla det :P Så drastisk är jag. Men jag ska ju inte lida för något som lärarna har missat. Jag ska ju inte behöva bli underkänd och få komplettera min opponering för att någon inte kan göra ett korrekt schema! Näh fy fabian va dåligt jag mådde där ett tag idag. Visste inte vart jag skulle ta vägen, får sån panik när jag inte har någon kontroll alls.

Mår i alla fall något bättre nu när jag vet att hon är tvungen att ordna någon annan åt mig. Men det värsta är att jag kanske måste ställa in annat som jag planerat att göra de närmsta dagarna. Lite surt!
Hoppas jag kan få njuta av resten av dagen. Snart kommer ♥ hem, därefter är det Aerobics 2 och sedan kommer Tiias :D


Frustration

Ångesten börjar bli mer påtaglig. Examensarbetet som jag ska opponera på har ännu inte kommit. Jag har mailat en gång till men inte fått något svar. Mailade också till en ansvarig för jag måste ju veta hur länge jag kan sitta och vänta innan jag har rätt till att få någon annan att opponera på. Det svar jag fick var inte det jag ville ha! Det kan jag tyvärr inte svara på... men hallå!!?? Mailade till henne igen lite senare och sa att jag hör av mig imorgon förmiddag om jag fortfarande inte har fått det då och då får hon banne mig ordna någon annan åt mig!!  Letade till och med upp människans handledares mailadress och skickade ett mail till henne för att få klarhet i att hon verkligen ska lägga fram sitt examensarbete. Blir så arg. Har ingen lust alls att gå till hallen och träna nu, men är ju illa tvungen. Känns ju ännu värre när jag är tvungen att dit med. Kommer va så skönt när det här är över, gud vad jag längtar!

Ja sista kvällen som ljusstakarna står i fönstret, imorrn ska dom bort!


"Don´t be fancy, just get dancey"

Hade verkligen hoppats på att snön sakta men säkert skulle försvinna. Kan inte påstå att jag var överlycklig när jag vakna och titta ut genom fönstret :S Ännu mer snö!! Usch. Nog för att jag är tacksam för att vi får en riktigt vinter, men tycker väldigt illa om att det ligger kvar så länge :O Har även hört att det kommer dyka upp mer i helgen. Surt! :P Får glädjas med att barnen tycker att det är roligt :)

Hade tänkt ägna denna dag åt opponeringsarbete. Men personen jag ska opponera på har ännu inte skickat sitt arbete, trots att jag mailat om det... Får väl se om det dyker upp under dagen annars får jag väl terrorisera kursansvarige... IGEN! :D Hon borde ha tröttnat på mina frågor vid det här laget :P Ska sätta mig med några andras examensarbeten som man tydligen också skulle läsa, eller hur det nu är.. det kanske inte stämmer det heller. Aja det är som det är.

Är väldigt glad över att träningen är igång igen. Var på Core i måndags (bara tråkiga pass denna dag :S) och igår var jag på Aerobics 1. Glädjerus!! Riktigt roligt pass. Hoppas att Aerobics 2 imorgon är lika roligt :) Blir väl värre sen när jag börjar jobba på allvar, de roligaste passen är 16:30 och allt som oftast verkar det som att jag slutar 16:00 eller senare :( Men när det förbannade snön försvinner kan jag ta cykeln till jobbet och då lär jag nog hinna in till stan innan passet börjar :) I värsta fall får jag försöka hitta andra roliga pass som är något senare på kvällen :)


Nytt utseende

Tyckte det var dags med något nytt. Blev lite somrigt, men längtar så hemskt mycket dit redan nu så det fick bli så :) Sedan får ni ha lite överseende med att bilderna som redan finns på bloggen ligger lite utanför, men det blev så eftersom jag minskade bredden. Kanske ändrar om senare eller så låter jag det helt enkelt vara :) Får hoppas att allt annat ser bra ut!! :P




Första dagen på jobbet!

Idag var min första dag på jobbet. Planeringsdag. Vi gick igenom några mål i den nya, reviderade läroplanen som kommer att träda i kraft 1/7-2011. Vi fick sitta ner och diskutera mål som handlade om matematik och sedan redovisa på olika sätt hur man kan arbeta med det i praktiken. Himla intressant att få ta del av andras tankar och åsikter om det :) Blev även tillfälle till att prata och få lära känna de nya kollegorna. Både i mitt arbetslag på avdelningen och de andra i huset. Känner att jag kommer stormtrivas där :D Himla goa människor!! :)

Dock mindre glad på lärarprogrammet men nu behöver jag snart inte bry mig mer!!! :P Hade fått tisdag den 18:e som dagen då jag skulle lägga fram och opponera, men när schemat kom ut här på eftermiddagen/kvällen så stod inte jag med... Mailade naturligtvis den ansvarige och fick en svar att hon under kvällen skulle höra av sig. För 10 minuter sen fick jag mail om att jag får ventilera den 18:e, men frågan är om jag får opponera samma dag?? Det återstår att se. Har ju planerat utefter den dagen, ska på två möten nästa vecka och vill ju helst inte att det krockar. Är mycket som jag måste få ta del av och nya saker som vi ska arbeta med under våren på förskolan, har inte tid att missa det då! Men hoppas på att alla frågetecken reder ut sig imorgon, men jag skulle ju inte bli förvånad om det dyker upp annat!


25-årsfest

Igår hade jag min 25-års fest och jag tycker själv att den blev lyckad. 5-kampen fungerade bra, trots några dispyter om poängsystemet :P Men det ordnade sig fort. Sista gästerna gick hem runt klockan 3 och jag var inte i säng förrän efter halv 4 på natten ;) Kan säga att jag var riktigt trött idag :P Har varit iväg och tittat på mamma som spelade dubbelmatch i Eurobowl, annars har jag inte gjort speciellt mycket :)
Imorgon gör jag min första dag på nya jobbet, lite såpirrigt men det ska nog gå bra :) Ska uppdatera mig lite på nya läroplanen eftersom det är den som är fokus under morgondagen :)







Nyklippt

Ja man ser ju inte direkt fresch eller pigg ut såhär sent på kvällen :P därav censureringen ;)
Ska nu åka iväg och hämta mitt  som slutar jobbet :)

Upp tidigt imorron :S redan klockan 6:oo :O


Feeling good

Efter dagens resurstillfälle så kändes allt så mycket bättre. Fick svar på det jag ville och den där ovissheten försvann. Nu är det bara invänta framläggningsschemat som kommer på måndag nästa vecka :) Var förbi stan och köpte nytt från Cult Design, har ju städat undan julsakerna och var ju tvungen att byta ut det då :) Inhandla även ett par inneskor som jag försökt få tag på ett tag nu. De får duga så länge, så får jag köpa mig ett par bättre till sen.

Blev även av med en del hår idag hos Lotta ;) Nu kan man ha en frisyr igen :P Bild på resultatet kommer lite senare.





I´ve made up my mind

Fick en riktigt genomkörare idag. 2 ½ timmes bowling i Motala, det kändes skapligt :) och väldigt skönt att få komma ifrån Vilbergen. Är himla trött på allt som har med den hallen och göra. Har även varit och handlat inför helgen. Ska ju ha 25-års fest tillsammans med vänner och bekanta på lördag :) Ska bli himla roligt :D

Vi har börjat städa ut julen här hemma också. Alla tomtar är nu nerpackade. Ljusstakar och julgardiner får vara kvar en vecka till :)
Nej, är helt slut och imorgon ska jag upp tidigt!! Så go´natt!

Känslor

Ja gårdagen var fylld av glädje, inte varje dag man får beskedet att man fått en fast tjänst :) Kan inte påstå att denna dag har varit lika bra. Den börja bra i alla fall. Jag har sagt till mig själv att jag inte ska lägga energi på sådant som jag inte borde lägga energi på, men ibland är det svårt att inte göra det. Det här är ett sådant tillfälle. Ja kan ju erkänna att jag just nu för tillfället sitter och gråter. Där försvann den stoltheten. Min ork tryter. Jag vill inte må såhär varje gång. Jag vill stå på mig, men ibland känner jag mig så oerhört liten, ändå känns det som att jag beter mig mer vuxet. Jag måste börja tänka på mig själv och mitt välmående och kanske inte på min stolthet. Det är dags att börja tänka på hur roligt jag istället skulle kunna ha det om jag slapp det här. Suget, viljan och självförtoendet skulle nog få sig en rejäl kick. Jag måste sätta mig ner och tänka igenom det här.. en gång för alla.

Vilket liv lever man egentligen när man hela tiden går runt och är bitter?! Jag förstår inte det? Man lever bara en gång, man har bara en chans och varför inte ta tillvara på den då och vara glad.

Träning i Motala imorgon, får se hur det känns.

Fick jobbet!!!

Ja, två timmar efter intervjun ringer de och erbjuder mig tjänsten :D Förstå hur glad jag blev. En känsla av lättnad, att inte behöva bekymra sig om att man inte får tag i nått när man äntligen är klar med utbildningen. Slippa gå hemma och vara arbetslös! Herregud! Går inte beskriva hur glad jag är :) På måndag gör jag min första dag där :)

Sen är jag helt förvirrad gällande examensarbetet, eftersom de skriver på rena grekiskan. Har inte fått tid för framläggning än, och det börjar närma sig :S På fredag har vi resurstillfälle, men det känns som att det är så långt dit. Vill ha svar nu! Men förhoppningsvis får vi det då... :)

Lite shopping :)


Två nya tröjor 

Vax och nya träningsbyxor :)

En intervju avklarad

Kom hem för en stund sen efter att ha varit på arbetsintervju. Kan säga att jag var så nervös i morse att jag nästan kräktes. Så nervös har jag inte varit på många, många år :S Men jag hade inget att vara nervös för! Det gick hur bra som helst. Samtalet kändes väldigt avslappnat, nästan för bekvämt :P De var jättetrevliga och förskolan var hur fin som helst!! Kändes riktigt bra :) så nu får vi se hur det går :) Imorgon är det dags för ännu en, men kommer förmodligen inte vara lika nervös då :)

Förkylningen ger sig inte!! Tycker varken det blir bättre eller sämre, men mådde ju betydligt sämre i lördags/söndags än vad jag gör idag. Tur att det är en träningsfri vecka på F&S, hade varit svårt att hålla sig hemma annars :P Laddar inför måndag nästa vecka då det nya schemat sätter igång :) Imorgon blir det dock lite bowlingträning, liksom på torsdag då jag kommer följa med till Motala :) 

Mitt 2010

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Oj!! Ja det har jag :) Firade midsommar ute i Mauritzberg för första gången. Klippte av mej håret :D Firade 1-års förlovning. Funderade väldigt länge på att lägga bowlingen åt sidan…




Höll du några av dina nyårslöften?
Jag hade faktiskt inga nyårslöften :)

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej det var ingen som fick barn :)

Vilka länder besökte du?
Höll mej hemma i Sverige :P

Bild: Göteborg (maj)

Bild: Mauritzberg (juni)

Bild: Grönan med dom bästa! (augusti)

Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011?
Inte vad jag kan komma på just nu. Men ett riktigt jobb :D Gjorde ju min sista säsong på Kolmårdens Djurpark :)


Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
23 juli – P!nk konsert i Göteborg.
29 juli – Klippte av mej håret och firade 1-års förlovning :) ♥


Bild: Innan jag klippt mej

Bild: Håret blev kortare och kortare (juli, september, november)

Vad var din största framgång 2010?
Ja, bra fråga :) Det är inte direkt någon framgång, men har hållt mej ifrån godis sedan 13 januari :D Alltid nått!

Största misstaget?
Ja, det var att jag färgade håret svart :/ det skulle bli en mörkare nyans av brunt.


Har du varit sjuk eller skadat dig?
Jösses.. ja jag har varit sjuk. Feber och förkylningar som kommit och gått. Har haft problem med vänster handled, haft sjukt ont! Och i slutet av året började även mitt högre knä krångla igen :/

Bästa köpet?
Canon EOS 50D och Iphone 3GS

Vad spenderade du mest pengar på?
Skulle svara kläder, men tror nog att jag har lagt ut ganska mycket pengar på ny kamera, objektiv och andra saker som hör till kategorin foto :P

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Var mycket som gjorde mej glad :)

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
Shakira - Waka waka
Yolanda Be Cool - We Don´t Speak Americano
September – Mikrofonkåt
Bruno Mars – Just The Way You Are
Melissa Horn - Tyck Synd Om Mig Nu
Marina And The Diamonds – I Am Not A Robot
Donkeyboy – Ambitions
Robyn - Dancing On My Own
Rasmus Seebach – Natteravn
Tove Styrke - White Light Moment

Vad önskar du att du gjort mer?
Jag hade gärna rest mer. Även om det bara var inom Sverige :P

Bild: Blev mycket sol och bad ändå :)

Vad önskar du att du gjort mindre?
Slösat mindre energi på vissa människor.

Hur tillbringade du julen?
Hemma hos mina föräldrar här i Norrköping

Blev du kär i år?
Var/är redan sjukt kär ♥



Favoritprogram på TV?
Top Model, Medium, Criminal Minds, Sveriges Skönaste Familjer, Familjen Annorlunda, Halv Åtta Hos Mig, med mera med mera :P

Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Nej

Bästa boken du läste i år?
Ärligt talat så har jag inte haft tid till att läsa speciellt mycket, men När ingen annan ser av Duncan Fairhurst var bra :)

Största musikaliska upptäckten?
Melissa Horn!

Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Var hemma. Blev uppvaktad av mina närmaste :) En väldigt lyckad dag! ♥

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Ja, men det är hemligt :D

Hur skulle du beskriva din klädstil?
Långa linnen, tunikor och leggings.

Vad fick dig att må bra?
Mitt ♥, Vänner, Familjen och träning på F&S.

Vem saknade du?
Som alltid min vän Louise som reste utomlands och jobba igen, hon var i alla fall hemma över sommaren :)


De bästa nya människorna du träffade?
Matilda och Mikael som jag börjat träffa mer och mer :) Underbara människor!



Mitt 2011
: Förhoppningsvis får jag jobb, lär mej spela gitarr, får resa lite mer, fotografera mer och framförallt få vara glad och lycklig!!! :) 


Bild: Elins bal (december)


Nyårsafton 2010/2011

Är sjukt trött idag och förkylningen har blivit värre :( Men det är som det är.
Några bilder från igår :)