"Let 'em say we're crazy, I don't care 'bout that, put your hand in my hand baby, don't ever look back"

Har varit så fruktansvärt trött de senaste dagarna, även idag. I måndags slutade jag tidigt och gick tillsammans med syrran på stan. Blev lite shopping och fika, på kvällen spelade jag korp i Eurobowl, säger bara att vi vann :D
Igår hade jag stängning så jag var hemma sent. Det tråkiga är att jag inte hinner gå på de F&S pass som jag verkligen tycker om :S Och det kommer att fortsätta såna perioder då tiderna inte passar så bra. Ska gå imorgon och på fredag i alla fall :P Börjar känna mig lite osund ;)

Nu ska jag snart ge mig iväg till Vilbergen och försöka träna lite. Får se hur mycket jag orkar. Förhoppningsvis får vi våra New Body varor :)


Hos Micke och Matilda

Igår var vi hemma hos Micke och Matilda. Åt jättegod mat, prata, spelade kort och Alias :) Vi deltog även i Earth Hour, satt med värmeljus runt spelbordet i en timme. Riktigt mysigt :D Tackar för en underbart trevlig kväll!! :)

Nu är det dags för födelsedagsfirande här hemma. Sebastian fyllde år i tisdags så idag kommer hans familj på besök för att fira honom :) De kommer klockan elva så det är med andra ord tid att sätta fart ;)


Säsongens sista match

Det blev vinst med 16-4. Himla härligt att se de unga tjejerna spela och hur duktiga de är :) Snart får man passa sig ;) Mitt spel var inget att hurra över direkt, börja bra men sen gick det sisodär... Men en vinst betyder mer :)

Kommer nog grubbla sönder mig idag, men hoppas kunna koppla bort det snabbt!! Inte värt att lägga energi på när det finns betydligt roligare saker att ha i tankarna :D Snart åker vi hem till Micke och Tilda :) Trevligt, trevligt!!! :D 


"You go hard, yes you do, when I go it's a magic show"

Dags för match! Bk Eva - Bk Merci, kl. 14.20



Tröja Gina Tricot | Scarf Åhléns | Shorts + strumpbyxor Gina Tricot | Klocka Ur&Penn | Ringar Glitter/Gina Tricot | Converse Scorett

 


"Nu sitter du som en fjäril i natten, och pratar som vi gjorde förr"

Igår hade vi examensfirande för mig. Fick ett otroligt fint halsband från Efva Attling (Amor vincit omnia - Kärleken övervinner allt) och två nya Trollkulor till mitt armband :) Fick också uppläggningsfat av min faster och hennes man. Jättefint :)

Idag är den sista seriematchen för säsongen. Får snart börja ladda :) Vi spelar kl.14.20. Hoppas på en härlig vinst som avslutning på våren :) Ska även bli roligt för många av våra småtjejer ska vara med :)



Scarf Kappahl | Ring Glitter | Armband Gina Tricot

 

 


"Want to explore the world with you, you're the only reason that I'm here"

Hade en jobbig dag igår.. när jag kom hem kände jag mig fruktansvärt deppig och ledsen. Men det känns betydligt bättre idag. Det var ingen rolig känsla. Mycket som händer som man inte kan påverka.

Idag var jag iväg på ett aerobicspass efter jobbet :D förmodligen mitt första och enda Friskis&Svettis-pass för den här veckan. Slutar jobbet precis de tiderna som de roliga passen börjar :P Sedan har jag haft annat inplanerat. När jag kom hem från träningen fick jag städa det sista eftersom jag ska ha examensfirande imorgon :) Mamma och pappa är gulliga och står för fikat så vi slipper förbereda nått större :)


Mormor 75 år & Sebastian 26 år

Igår firade jag och Sebastian mormor som fyllde år. Vi var hemma hos henne och åt våfflor :) Idag är det Sebastians dag, hela 26 år gammal :D men det är även lilla Signes också, som fyller 3 ;) En väldigt populär månad :) Det är flera som vi känner som redan har fyllt och som ska fylla innan månadens slut :P


Jag skulle på något fyndigt vis ge Sebastian en present som han inte kunde få idag men som han kommer att få ;) Men tidsbristen gjorde att jag snabbt som sjutton fick göra det där underbart kreativa presentkortet ;) Vi ska gå och titta ut ett par nya byxor åt honom ;)

 

 

 

 

 


Ännu en vinst! Härligt brudar!

Vi vann!! Men det var en riktig rysare, enda in i det sista! :D Inför sista serien ledde vi med 9-6 men höll på att tappa till oavgjort, men Palle och Becca var starka och avgjorde matchen i de sista rutorna. Slutade 11-9 :) Bra kämpat brudar!! Imorgon ska vi se till att komma hem med full pott :) Match med B-laget i Katrineholm och Örebro :)

Det här videoklippet lyssnade jag på för över ett år sedan. Såg sedan att en av mina vänner hade lagt in den på sin blogg för ett par veckor sen. Den är ju så klockren och har man inte sett den har man verkligen missat något.
Hunden och kattens dagbok - Jag undrar om min katt känner så här ;)


"Cause when it gets dark and when it gets cold, we hold each other til we see the sunlight "

Har precis varit på Step 1, snart dags för match: Bk Eva - Högland kl. 15:00 (Vilbergen) ni som inte har nått för er, kom och heja på oss!! ;)



 


Tröja Gina Tricot | Linne Från P!nk konsert | Byxor Gina Tricot | Converse Junkyard | Ring Glitter |
Armband GAMLA ;) | Örhängen Glitter | Solglasögon Gina Tricot


"We can build this dream together, standing strong forever, nothing's gonna stop us now"

Försöker återfå mina vårkänslor som plötsligt försvann när jag vakna imorse...


Bild: Kallsö 10/7-2010


"I know I'm playing with fire, but I don't mind"

Ännu en dag har lidit mot sitt slut. Snart är det läggdags för min del, vill vara utvilad imorrn då jag har öppning :) Jag och Pia ska koka gröt :O Haha, varken hon eller jag är speciellt duktiga. Det ska förhoppningsvis bli bra ;) I värsta fall får vi väl äta något annat till frukost :P

Helgen blir fullspäckad med bowling :) Match på lördag mot serieledarna. På söndag ska jag följa med B-laget, vet ännu inte om jag ska spela nått eller om jag följer med som reserv :)

Ibland blir faktiskt bilder betydligt snyggare i svartvitt än i färg, i alla fall bilden nedan.



"I roll my sleeves up, wrap my hair up, there's no sign on the road so i never stop"

Nu har jag införskaffat ett nytt skal till min iphone :) Det förra hade spruckit i tre av fyra hörn och då ska det nämnas att jag inte har tappat telefonen en endaste gång, det har liksom självspruckit. Trist, men nu har jag ett vitt nytt fräscht skal :D

Avundas mina föräldrar som imorgon åker iväg till Mallorca en vecka, och även min arbetskamrat som ska till Rom! Jag vill också!! :P


"You make me fly, you get me high, you turn my world to such a better place"

Lång arbetsdag. Hade personalmöte nu på kvällen och var hemma kvart över åtta. Hann se det mesta av Top Model i alla fall :D Har fått så jävulsk ont i nacken, väldigt smart av mig att sitta framför datorn då ;) Ska gå och lägga mig alldeles strax men tänkte att jag skulle uppdatera eftersom jag är så dålig på det i veckorna :) Redigerade klart bilderna från Elins bal, och ja, jag vet att det var i december jag fotograferade henne men har inte haft tålamodet att sitta med dem. Nu är det i alla fall klart :D


Släktträff

Vi var uppe i Eurobowl igår kväll, spelade bowling, biljard, dart och åt buffé. Trevlig kväll som man önskar kunde varat lite längre :) Spenderade de sista timmarna hemma hos syrran där vi spelade Tabu, det är ungefär som Alias fast lite svårare skulle jag nog säga :) Himla roligt, blev ju såklart såna där konstiga förklaringar och svar som det alltid blir. Önskar väl att min spelkamrat hade kunnat beskriva lite mer än bara med ett ord... ;)jag fick gissa hej vilt för att försöka få fram rätt svar ;) Haha!

Idag åkte vi hem till mina föräldrar och tittade på finalen i Melodifestivalen som vi missade eftersom vi var iväg hela kvällen igår. Jag tyckte att det var mycket bra låtar än vad det har varit tidigare år. Hade en låt som jag inte var speciellt förtjust i The Playtones :/ Men den vann ju som tur var inte :P Jag hoppades faktiskt på att The Moniker skulle vinna, eftersom den är lite udda och bra :) Men den fick en tredje plats. Tyckte väl kanske inte att Eric Saade skulle vinna, tror inte att den kommer slå så bra. Får hålla en tumme för att den gör det i alla fall :)









Östergötland vs Småland

Ja, det gick ju inge vidare det där :S Vi förlorade med över 200 poäng :( Tio år sen vi vann senast, trodde verkligen det var vår tur :D Men icke! Får glädjas med att jag spela skapligt bra ändå, 1638 på 8 är faktiskt bra :)

Nu ska vi vila här hemma ett tag innan vi ska åka tillbaka till Eurobowl för lite mat och roligheter :P Dock kommer jag nog suga i bowlingen för mina fingrar gör nått så fruktansvärt ont :P


 

Tröja Lindex | Strumbyxor Gina Tricot | Örhängen Glitter | Klocka Ur&Penn | Armband (Troldekugler) Ateljé 15 | Ring Glitter

Länsmatch

Ska snart åka upp till Eurobowl och spela länsmatch. Heja Östergötland!! :D


 


"I don't think you know how much it means just to hear the sound of your voice"

Denna vecka har gått fort även den! Nu är det fredag igen och imorgon väntas det Läns-match uppe i Eurobowl :) Hoppas att vi kan vinna denna gång :D Kvällen kommer också att spenderas där, men då tillsammans med släktingar. Käka buffé och spela lite discobowling ;) Firande för mormor som fyller 75 år den 21 mars :)

Sebastian påbörjade "semelbak" (säger man så?!) igår. Idag gjorde vi iordning det sista och nu ligger det en semla i magen ;P Det smakade väldigt bra :) Några av grannarna fick sig en varsin också :) Nu ska jag ta mig en varm härlig dusch, sen är det På spåret som gäller. Hoppas även att jag kan hålla mig vaken längre än till klockan21 ikväll ;)



"Just follow me all over the world and life won't treat you so bad"

Händer inte nått intressant i mitt liv för tillfället :P Jobb-träning/soffläge-sova ;) Haha, är så otroligt trött om eftermiddagarna och kvällarna så jag är redan i säng runt 21, 21:3o :P Förhoppningsvis ska det väl bli bättre. Håller igång med träningen så gott det går. Kan inte gå på alla pass jag vill och i mellanåt känner jag att det är skönt att bara ha en kväll hemma :) Igår valde jag att hoppa över bowlingträningen. Var ändå uppe med mamma i Eurobowl idag :) Imorrn ska jag ta mig iväg på ett danspass på F&S. Första gången! :S Så jag lär placera mig i skymundan ;) Det kommer förmodligen vara jätteroligt, hoppas på det i alla fall :D


Åttonde mars

Känner att jag ibland behöver ta några dagars uppehåll från bloggen. Datorn är som sagt inte det första jag tänker på när jag kommer hem från jobbet.

I lördags var vi ju iväg och spelade 3-manna SM i Uppsala. Vi spelade bra, men spärrade inte nått vidare :/ Vi kom på elfte plats och missade alltså final med 3 platser :( Så kan det va! Vi njöt av kvällen genom att sitta i baren i bowlinghallen ;) Vi hade sjukt trevligt!! På söndagen så kollade vi första delen av finalen och åkte sedan hemåt. Har också hunnit jobba två dagar. Igår hade vi avdelningsmöte så jag var hemma rätt så sent. Idag har jag hunnit iväg och träna och har nu hunnit ta det lugnt ett tag :)


Grattis alla kvinnor föresten!

"I want you to be the air that I breathe"

Var lat igår och det såg jag till att inte upprepa idag ;) Tog mig iväg på ett intensivpass efter jobbet. Antingen har jag tappat mycket styrka eller så var jag tröttare än jag trodde. Var lite jobbigt! Var nöjd efteråt i alla fall :)
När jag kom hem gick jag iväg och hämtade ut mitt examensbevis, äntligen är allt klart!! :D

Nu ska jag packa lite och börja ladda inför morgondagen :) 3-manna SM i Uppsala!




Tar mig i kragen!

Nu är jag ju inte tvungen att uppdatera bloggen, men det är nog ingen ursäkt till att jag inte uppdaterat sedan i måndags :P Igår hade jag öppning, var helt slut under dagen och på kvällen tränade vi inför helgens 3-manna SM och när jag kom hem ja då var jag helt slut! Idag har jag haft stängning och tänkte åka och träna på F&S efteråt, men jag var så trött att jag faktiskt hoppade över det! ;) Imorgon ska jag försöka gå på något, förmodar att det blir ett intensivpass :O

Nu ska jag bara ta det lugnt i soffan, titta på Sveriges Värsta Bilförare bland annat, sen får vi se hur länge jag orkar hålla mig vaken ;)