November- eller decemberbebis?

Besöket på MVC idag blev ganska långt. Istället för de cirka 20 minutrarna det brukar ta var vi där i 2 timmar :O Vi kan ju ta allt från början. Det första vi gör är ju att prata om hur den senaste veckan har varit och jag sa då att ännu mer av slemproppen har släppt, idag i flera omgångar bland annat. Sedan påpekade jag även det att bebisen har blivit lite lugnare i magen vilket barnmorskan reagerade på. Vi tog blodtryck, vilket visade på 140/95. Inte jättebra. Det fanns fortfarande lite spår i urinen men inget oroväckande. Hon lyssnade på bebisen och det lät jättefint och den låg lika bra som tidigare där i magen. Barnmorskan frågade också om vi skulle göra en undersökning så hon fick känna på livmodern, vilket jag givetvis gick med på eftersom jag har hört att det kan stimulera lite ;) En så kallad "hinnsvepning". Inte direkt behagligt men jag kommer ju vara med om värre :P Konstaterade att jag har börjat öppna mig, 1 cm. Inte mycket men någonting är ju på gång :)
Efersom jag berättade om att bebisen inte är lika aktiv som innan rekommenderade hon att vi skulle gå till förlossningen och köra en CTG-kurva under 20 minuter, vilket vi även gjorde. Hon sa att hon även kommer ringa till mig imorgon på grund av mitt höga blodtryck och boka in ett besök den här veckan för en extra koll.

Så sen bar det av upp till förlossningsavdelningen där jag blev kopplad till apparaten. Allting såg bra ut, men mitt blodtryck var fortfarande högt. De gjorde även ett ultraljud för att mäta hur mycket vatten som fanns i magen. De fanns det rikligt av fick vi veta :P Men jätteskönt att höra att bebisen mår bra! Även den här tjejen påpekade att en ny tid den här veckan skulle bokas in på grund av mitt blodtryck. Beroende på om förlossningen satt igång eller inte.
Nu finns det inget mer att göra än att vänta och hoppas att det kanske kommer hända nått inom det närmsta dygnet. Jag har inga större förhoppningar, mer än att jag hoppas att mitt blodtryck sjunker till det normala igen!

November- eller decemberbebis? Det är den stora frågan :D


BF+5

Då har man varit hemma från jobbet i en månad. Otroligt vad tiden går fort trots att mina dagar inte varit speciellt händelserika :P Idag har det inte hänt mycket heller... sovit illa som alltid :/ Har fått jätteont i ena ögat, vet inte vad jag har gjort faktiskt, hoppas att det går över snart för det är väldigt irriterande! :)

Om nån timme kommer hjärtat hem från jobbet, skönt att få lite mer sällskap än en katt som bara sover :) Imorgon är det dags för besök hos barnmorskan igen. Jag hade verkligen hoppats på att det inte skulle bli så, men det känns inte som att det kommer hända nått idag eller innan besöket imorrn... Typiskt! All den här väntan gör mig deppig :( Men den som väntar på nått gott...


Adventsfika hos mormor ♥

Precis kommit hem från mormor. Mamma, pappa, syrran och Claes var där också :) Blev en massa fika och naturligtvis prat om när vår bebis kan tänka sig att komma. Jag har under de senaste dagarna haft mycket sammandragningar, inga smärtsamma utan bara att magen blivit hård. Bebisen har även blivit väldigt lugn i jämförelse med vad den varit innan. Lugnet före stormen?! Ja, man kan ju alltid hoppas! Vi ska fira mamma nästa söndag, hon fyller ju år på lördagen och jag hoppas då innerligt att vi har vårt lilla knyte hos oss! :) Man börjar känna sig rätt så uppgiven, känns som att den aldrig kommer att komma... men det gör den ju för eller senare.


Första Advent

Första advent är här. Sebastian har åkt till Västerås för att fira sin lillasyster som fyller år på tisdag. Tänka sig att han vågar åka iväg ;) Men det ska nog inte hända nått :) Själv ska jag på adventsfika hemma hos mormor under eftermiddagen :)

Igår skulle jag ha coachat tjejerna, men va så fruktansvärt trött efter en riktigt dålig natt (säg vilken natt som jag sovit bra sista tiden?!) Bestämde mig i alla fall för att ta mig dit och vara åskådare. De var riktigt duktiga och spelade riktigt bra. Matchen slutade 19-1 med siffrorna 6486 :O Rolig avslutning på säsongen :)
På eftermiddagen åkte jag med till Motala för att titta när Sebastian skulle spela match. Den blev inte heller speciellt spännande när det var klart efter tre serier :) Men träffade lite folk och sånt är ju alltid trevligt :D

BF+4... hur länge ska vi få vänta på dig?



BF+2

Tänka sig att det snart är advent, helt sinnes hur fort ett år kan gå!! Ett väldigt händelserikt år! Jag tog examen, fick jobb, blev gravid, hade min första "riktiga" semester :P, flyttade och det bästa av allt: att jag snart ska bli mamma Måste va ett av de bästa åren hittills :D

Idag var vi iväg med mormor till blomsterland och inhandlade en gran som vi har satt i vår trädgård :) Blev jättefint! Det mesta här hemma är färdigt inför advent. Köpte även ljusen till vår adventsljusstake så nu är vi redo att tända ljus :P Det enda som fattas nu är snön!! Lite svårt att få julkänsla när det är 10 grader varmt och grönt ute :/ Vi får hålla tummarna för att det kommer lite innan julveckan i alla fall :)

 

BF+2 idag...hur länge ska du gotta dig där inne??



Då är den stora dagen här, 23:e november

Men idag kommer det ingen bebis. Som vi har gått och väntat och längtat efter den här dagen. Fast vi varit inställda på att gå över så är jag ändå besviken att jag inte känner av något än :( Det är nog svårt att inte ställa sig in på, och hoppas att bebisen kunde ha kommit idag. Som barnmorskan sa, man stirrar sig gärna blind på BF-datumet, men allt som oftast går man över ett par dagar. Vi får nu hålla tummarna för att han/hon väljer att komma inom den närmsta veckan. Vill inte gå över tiden mer än en vecka :/ 9 månaders lång väntan behöver inte bli ännu längre :P


Tjuvstart :)

Idag har vi tagit in alla tomtar, julbelysning... ja allting som ska fram till jul :P Vi har redan bytt ut lampor och imorgon ska vi börja julpynta :) Lika bra att sätta fart! De närmsta dagarna, eller veckor som det också kan bli :/ är ju oviss. Snart blir vi fyra istället för tre (ja, jag räknar då med vår lilla pälsklädda bebis också).

Under eftermiddagen var vi hos barnmorskan igen. Såg ungefär likadant ut som förra veckan, ingen större förändring på nått. Bebisen mår bra och verkar trivas mer än bra i magen, vet inte riktigt vad jag ska göra för att skrämma ut honom/henne ;) Denna eviga väntan gör både mig och Sebastian väldigt frustrerade, men det finns ju inget mer vi kan göra än att just vänta. Vilket är fruktansvärt jobbigt!


21:e november

Igår förmiddag coachade jag mina tjejer i matchen mot Jönköpings laget GoIF Fram. Det blev en ganska trög inledning då vi redan från start låg i underläge. Men att ligga under med 2-3 efter första fick tjejerna och även coachen :P att vakna till. Vi vann andra med 5-0, tredje med 4-1 och även den sista med 5-0 och slutresultatet blev vinst med 16-4 :D Det blev bra till slut :)

Sebastian hämtade upp mig efteråt och vi tog en sväng upp till Eurobowl och tittade på Baltzars farmarlag innan vi åkte hem en sväng. För under eftermiddagen hade vi planerat in ett biobesök så vi var inte hemma så länge innan det var dags att ge sig iväg igen. Det gäller ju att passa på nu när det bara är vi två :) Det blev TinTin - Enhörningens hemlighet i 3D. Den var faktiskt riktigt bra :) Spännande och rolig.

Idag har vi faktiskt börjat att förbereda inför första advent och jul. Sebastian plockade ner alla gardiner och satte upp julgardinerna :) Imorgon ska vi leta fram allt julpynt i förrådet och bära in det. Vi vet ju som sagt inte hur närmsta tiden ser ut så det är lika bra att sätta fart :D


Nervpirrande!

Idag har jag fått vara med om två nervpirrande matcher. Matcher där det är för jämt och spännande att man inte riktigt vet vart man ska ta vägen :P Tyvärr slutade den ena med förlust, men den andra lyckades Baltzar rädda till 10-10. Vet inte riktigt hur man ska sammanfatta det hela, men de kunde ha gjort det lite bättre. De kunde så gott som vunnit båda. Men men, det blev som det blev.

Nu är vi hemma igen. Blir en väldigt lugnt lördagkväll. Hjärtat har gått och lagt sig en stund, han är precis slut stackarn ♥ Själv är jag inte lika trött, blev lite piggare nu när vi kom hem. Jag lär väl sitta här en stund och därefter röra mig till soffan :P Imorgon ska mina tjejer spela och jag ska coacha :) Jag är ganska så säker på det i alla fall, bebisen kommer nog vara kvar i magen i över en vecka till. Har fått den känslan :)

© Matilda Wik

Shoppingtur med syster

Nyss hemkommen från Hageby Centrum där jag spenderat ett par timmar tillsammans med syster :) Köpte de två första julklapparna, men handlade även en jättefin dress från Newbie (kunde inte motstå, den var ju såå fin!!) och en ljuslykta i form av ett litet hus på Village :)
Vi lunchade på Lindahls och det blev den bakade potatisen även denna gång. Den var ju så fruktansvärt god sist och även nu :P Vi blev sittande där ett bra tag för vi var båda väldigt trötta i kropparna. Tog en kort vända efter också men det var knappt att min kropp klara av den lilla biten jag hade hem :S Nu har jag väldigt ont och lär väl ha resten av dagen/kvällen/natten! Så är det när man rör på sig. Tyvärr satte det inte igång några värkar :P Men det var väl tur det med tanke på den roliga bowlinghelg som väntar :D

Nu ska jag lägga mig och vila i soffan ett tag och ikväll väntas det besök som sagt :) Det ska bli trevligt :)


Världens tröttaste!

Är så otroligt trött idag, somnade på soffan under eftermiddagen och hade jättesvårt att hålla mig vaken när jag väl vakna till :S Är fortfarande trött men känner inte för att vila nu, då lär jag ju inte kunna sova inatt :/ Det är ju svårt nog att sova som det är...

Imorgon händer det i alla fall lite mer. Ska träffa syrran under dagen och på kvällen kommer Micke och Matilda hit och umgås med oss :) Hoppas att jag inte är lika trött då!

Bjuder på en gammal bild.


Är det nånting på gång?!

Igår kväll fick jag ett väldigt obehagligt tryck neråt i bäckenet. Det ilade och värkte i omgångar precis som att bebisen pressade ner sitt huvud ännu djupare. Gjorde väldigt ont i mellanåt. Men det försvann efter att jag hade gått och lagt mig i sängen. Så här har jag aldrig känt innan och jag hoppas att det är ett tecken på att det snart är dags :)
Gick in i "sista" graviditetsveckan idag, vecka 40! Overkligt :)

Bilden är tagen när vi var på ultraljud i v. 19 en liten krabat på ca 20 cm och vikt på ca 280 gram. Nu, 21 veckor senare är den mer än dubbelt så lång och för att inte tala om vikten ;) Jag är så nyfiken på dig!

6 dagar...



♥ 1 vecka ♥

Idag är det 1 vecka kvar till det magiska datumet 23:e novemberDock föder enbart 4% just på BF-dagen så chansen till att vi ska få vår lilla just då är ganska liten. Men eftersom slemproppen (trevligt värre!!) började släppa i måndags hoppas vi att det inte dröjer allt för länge innan det är dags! Jag räknar med att gå över men hoppas att det bara är några dagar i såna fall :) Hur som haver så är det inte långt kvar tills vi äntligen får hålla i vårt lilla underverk

Har varit förbi jobbet idag och hälsat på. Det var trevligt att få prata av sig med kollegorna men också att få träffa på barnen. De stirrade lite konstigt på mig till att börja med och blev jätteblyga men vågade sig fram till slut för att kramas och sitta hos mig. Gud vad jag saknar att jobba!! Mina små barn och mina underbara arbetskamrater! Men jag kan ju som sagt alltid hälsa på, bor ju så nära :)

Nu under kvällen har jag befunnit mig i bowlinghallen. Diskuterat lag, tittat när tjejerna tränat och haft möte. Nu ska jag och mitt hjärta luta oss tillbaka i soffan, titta på film och bara va!



MVC

Ja, mina dagar är inte speciellt händelserika om man säger så :P Vi var i alla fall iväg till MVC för undersökning. Vi har ju hoppats på att detta skulle bli det sista eftersom det allra sista besöket är inplanerat den 29:e och då vill vi ju att bebisen ska ha kommit :) Vår barnmorska var tyvärr sjuk men vi fick en annan jättetrevlig istället :) Det blev lite andra siffror än sist. Hade något högre blodtryck och spår i urinen. Bebisens hjärta lät jättefint och han/hon låg fortfarande fixerad :) Eftersom proven visade som de gjorde bokades ett besök in nästa vecka också, på tisdag, för att se så att det inte blir värre. Men både vi och barnmorskan hoppades på att vi inte skulle behöva komma då ;) Det får tiden utvisa.

Inget internet än så det får bli en gammal bild från telefonen :P Tagen i somras i Söderköping.

Då var vi nere på ensiffrigt! 9 dagar kvar :)

Fortsätter att uppdatera bloggen via min Iphone :P Imorgon är förhoppningsvis internet igång igen, Sebastian målade nämligen för andra gången idag så det ska nog inte behöva göras ytterligare en gång till.

Idag har jag inte gjort speciellt mycket :P Packade det jag kunde i BB-väskan, tittade på tv och tog det mest lugnt. Idag är vi äntligen nere på ensiffrigt!! Det är bara 9 dagar kvar till BF, om den lilla vill komma som planerat vill säga :)

På eftermiddagen åkte jag och hämtade hjärtat på jobbet och därefter åkte vi in till stan för lite ärenden. Sebastian skulle förbi 3 med sin telefon som beter sig lite tokigt, och även till Friskis&Svettis för att fixa gymkort. Snacka om att jag blev imponerad :P Blev själv enormt sugen på att träna med tanke på att jag inte varit där sen slutet på september :/ men snart så :D

Innan vi åkte hemåt tog vi oss en fika på Café Kuriosa, stans mysigaste fik om ni frågar mig :) Nu ska vi snart åka till Eurobowl, Sebastian ska spela korp halv åtta.


Bebiskläder

Blev god middag och fika hemma hos mamma och pappa :) Mycket prat om framtiden och julen. Vi tog oss även an kartongen med massa bebiskläder som jag och syrran hade som små för att se om det fanns något vi ville ha :) Det var där dom här söta tygskorna fanns med :) Passar ju om nån av oss får en flicka :) Och ja, idag missade ytterligare två stycken chansen på en middag :) Herr och fru Tidbeck trodde på 13:e november men så blev det inte. Vi får väl se om nästa på listan har turen med sig :)


Bowling + Fars dag

Kom hem för en stund sen, har varit i bowlinghallen sen klockan 9 imorse :) Först var det match med A-laget mot Trollhättan. Matchen var klar redan efter tredje serien då vi ledde med 14-1. Vi bromsade in på slutet och matchen slutade 15-5 :)

B-laget mötte Zorita b-lag. Även där slutade det med vinst :D 16-4! En riktigt bra bowlingdag med andra ord :) (dock med undantag för en sak :/)

Om en tag ska jag knalla hem till mamma och pappa. Fira älskade pappa på hans dag :) <3


Lördagsmys

Kom hem för en stund sen :) Mamma och hennes lag vann, och mamma spelade bra :) Roligt att se. Nu har jag lutat mig tillbaka i soffan och här lär jag sitta ett par timmar till :P Sebastian kommer hem runt halv tio så jag får ha det mysigt själv. Har tänt ljus och ska väl plocka fram något gott vartefter ;) Även detta blogginlägg skriver jag på min iPhone. Lite annorlunda och jag har inte riktigt lärt mig hur man justerar text och bilder men det fungerar :P Eftersom vi målar i hallen så har vi kopplat ur internet och telefoni då det uttaget sitter där :) Får se hur länge jag blir tvungen att uppdatera här igenom :)


Shopping med pappa :)

Har varit iväg och shoppat med min kära far idag :) Jag var på jakt efter en filmkamera, en väldigt viktig sak som jag bara måste ha när bebisen är född! :) Vill ju inte bara ta kort på det lilla underverket :) Fyndade en Canon inne på Elgigatens outlet efter att ha varit runt och tittat en del :)

Väl hemma när jag packar upp den och ska ladda batteriet så saknas det delar :/ Så himla typiskt!! Fick ringa pappa igen och vi åkte tillbaka ut. Där kan de inget göra mer än att beställa hem den saknade delen, alltså själva laddningsanordningen. Den ska komma på tisdag så nu måste jag vänta tills dess innan jag kan testa kameran :( Men men, det ordnade sig ju till slut :D

Nu ska jag snart till Eurobowl för att kika på mamma :) Mitt hjärta är nu påväg till Stockholm för sin andra match. Hoppas det går bra för dom! :) De spelade lika i Nyköping alldeles nyss och gjorde väldigt bra siffror :) Heja heja!


11-11-11

Idag skulle ha varit min sista arbetsdag, tolv dagar innan BF. Jo jag kanske var lite väl optimistisk :P Hade jag fortfarande jobbat så hade nog den lilla redan varit ute ;) Och ja, många tyckte att vi skulle få just denna dag för att få det unika datumet 11-11-11, men något barn kommer inte att titta ut idag i alla fall :) Om det inte skulle gå väldigt, väldigt fort :P

Har sovit väldigt illa inatt igen. Så fort jag vänder mig så vaknar jag för det smärtar i hela bäckenet, såväl bak som fram :S Igår kom jag knappt ur sängen för det kändes som att någon hade misshandlat mig i just det området :/ Känns lite bättre idag, men långt ifrån bra... Har en liten halvdålig dag, men det är nog tillåtet. Trött på all vätska i kroppen, det spänner i fötter, tår, händer, fingrar och ansikte :( Känns nästan som att man skulle kunna explodera :O

Det här är bland de första bilderna som jag tagit på "hela" mig sen en väldigt lång tid tillbaka. Jag har inte riktigt trivts med mitt nya utseende med tanke på hur vältränad jag var innan. Ja det har tagit lite hårt på mig samtidigt som det för med sig något alldeles underbart! Tanken slog mig förra veckan att jag inte hade ett enda kort och att jag förmodligen inom några år skulle ångra mig djupt, även om jag inte tycker om att se dom nu :P Det blir något att titta tillbaka på och minnas :)


Dejt med syster ♥

Träffade kära syster idag :) Tog mig faktiskt en promenad in till stan, vilket var ganska så skönt men samtidigt smärtsamt :( Får ont i bäckenet när jag går för mycket nämligen. Vi var på jakt efter en fars dag present och passade samtidigt på att shoppa lite annat :P Köpte bland annat dessa söta ljushållare på Miq, passar både nu och under julen :) När vi var klara tog vi i vanlig ordning en fika på Lindahls och pratade om våra bebisar ;) Caroline är 99,9% säker på att det är en liten kille hon går och bär på :) Vi får helt enkelt se om hon har rätt när den väl beslutar sig för att komma :) Jag är själv ganska så övertygad om att den är en kille också :) Ska bli väldigt spännande :P Skönt att hon ska gå hem från jobbet i början på december för då har jag någon att umgås med om dagarna när alla andra jobbar :)

Nu ser jag fram emot en lugn kväll framför tv:n :) Imorgon hoppas jag kunna gå till jobbet och träffa alla kära kollegor, men det beror helt på natten och hur mycket jag får sova :S Sedan ska vi åka iväg och köpa färg och börja måla om i hallen :)

Se så fint de brinner i mörkret :)


♥ Vecka 39 ♥

Idag gick vi in i vecka 39 :) Nu är det inte långt kvar!! Eller vi kan väl hoppas det :P

Graviditeten:

Jag är i vecka: 38+0
Månad: 9
13 dagar kvar till BF
95,4 % av graviditeten har passerat

 



BB-väskan ♥

Har inte direkt packat väskan än :P Men vi har valt ut det som är till bebisen :)

2 bodies
2 par byxor
1 tröja
1 par strumpor
Tossor
Mössa
Overall
Filt


Ja och som ni kan se så går färgerna i vitt, beige och brunt :P Det var faktiskt inte medvetet! :) Passar både till flicka och pojke :)


"There's a fire starting in my heart"

Var väldigt trevligt att träffa på brudarna idag :) och allt var sig likt i hallen :P Nu får vi se om jag kan vara med och coacha på söndag, så att den lilla inte har bestämt sig för att komma ut tidigare :) Men det tror jag inte :)
Den här dagen har väl varit sisodär... sov väldigt dåligt inatt. Ryggen mår inget bra eftersom jag belastar den på helt fel sätt förmodligen :/ Ont mellan skuldrorna, nere i svanken och även uppåt axlar och nacke. På nätterna när jag vaknar är det oftast för att axlarna gör ont, att händerna somnat eller att det värker i mina fingrar. Har fortfarande mycket vätska i både händer och fötter. Det komiska är att jag inte har haft några förvärkar på väldigt länge, inga långvariga eller smärtsamma sådana. Sebastian och jag pratade senast om det igår, och vad händer inatt(!?) jo jag får väldigt väldigt ont. Tänk er riktig mensvärk så förstår ni :S Inte särskilt trevligt men ändå skönt, jag hoppades ju att det skulle hålla i sig men det gjorde tyvärr inte det :( Nej usch så jag klagar! Allting är ju inte dåligt men det är väl lättare att klaga nu när det snart är slut. Snart slipper man känna sig som en uppsvälld padda lika smidig som Agda 87 ;)


Dagarna går...

Var väldigt trött hela förmiddagen så jag höll mig mest i soffan :) Tog tag i den sista tvätten och är nu klar :) Alla bebiskläder + lite annat är tvättat :) Imorgon när allt torkat ska jag ta mig an BB-väskan. Jag ska även ta mig till bowlinghallen, har nog inte varit där på typ en månad :P Är ju match i helgen så lagen ska tas ut och diskuteras. Kan vara bra att komma iväg lite också för idag har jag inte varit speciellt aktiv :P Känns mest som att dagarna är en lång väntan, en väntan på att nästa dag ska komma och gå. Det blir väl lätt så :) Måste försöka sysselsätta mig lite mer helt enkelt. På torsdag ska jag i alla fall träffa syrran på förmiddagen :) Känns fortfarande konstigt att inte ha några måsten :S Man blir lätt lat då. Det måste bli ändring på det :D

Som Sebastian sa, det känns väldigt konstigt att se små bebiskläder hänga på tork :) Men snart kommer det bli en vanlig syn :) Ibland längtar jag så mycket att det gör ont!


7:e november

Då var det dags att uppdatera igen :) I lördags åkte vi som sagt till Stockholm. Behöver inte prata så mycket om spelet, för det var sisodär :S Fick träffa på lite människor man inte sett på länge och sånt är ju alltid roligt :)
Vi åkte direkt till Västerås efteråt, stannade och åt på vägen bara. Vi va bjudna på Halloweenfest hemma hos Sebastians syster, blev bara några timmar för jag var ganska så trött :/ Trevligt var det i alla fall :) Igår og vi sovmorgon så jag klev väl upp runt halv tio. Blev en väldigt lugn förmiddag, vi titta på Så mycket bättre, satt och pratade och det blev kortspel framåt eftermiddagen i form av UNO och Rummy :) Startade resan hemåt runt klockan sju på kvällen så vi var hemma ganska så sent.

Idag har jag tagit tag i tvättningen av bebiskläder och andra textilier som tillhör den lilla :) Sedan har vi även varit på sjukgymnastinformation på MVC. Det ångrar jag verkligen inte. Fick väldigt mycket bra tips på hur man ska bära upp kroppen och saker man ska tänka på efter att barnet är fött. Vi fick även information från en tandsköterska hur man ska sköta tänderna och vad man bör tänka på när det kommer till söta drycker, etc.

Nu ska jag titta på Drömmen om ett barn och bara ta det lugnt :)


Bowlingfredag

Dagen har bestått av mycket bowling :P Mamma skulle ju som tidigare nämnt spela Riddarslaget i Söderköping idag. Hon spelade kl. 11:3o men hon spelade inte tillräckligt bra och ville försöka på nytt senare under dagen.
Vi hann hem för att äta och vi fick äntligen klart med förlossningsplanen. Skrivit ner lite önskemål och tankar så det känns skönt att ha det gjort :) Sedan tittade vi även på sjukhusets förlossningsvideo där de visar hur man tar sig till förlossningen, hur det ser ut i förlossningssalen, hjälpmedel etc. Så nu har vi full koll på det! :D

Tillbaka i Söderköping så började det väldigt dåligt för mamma :( Men hon spelade jättebra i serie 2-5 men fick problem i 6:e serien igen och det räckte inte till någon final. Tråkigt när inte flytet finns och hon spelar bra bowling, det är väldigt frustrerande att sitta bakom och titta på! Jag håller alla tummar och tår att hon och Alma lyckas spela bra imorgon i Mix-DM och tar hem guldet :) Själv ska jag till Stockholm, Vårby, för att heja på Sebastian och Lagge i Mix-SM. Därefter åker vi till Västerås och bor där. Förhoppningsvis blir det ju finalspel för dom på söndag så då lär man infinna sig i bowlinghallen igen :P Ingen rast, ingen ro. Får bara hoppas att bebisen inte väljer att komma ut just den här helgen :D


En fullspäckad torsdag!

Vilken dag! Snacka om att jag har varit effektiv :D
Dagen startade kl. 8.3o när jag klev upp ur sängen. Det blev frukost, försökte piggna till lite, helt slut trots att jag sovit men det är ju som det alltid är :P Gjorde mig sedan iordning och tog bilen ut till Söderköping. Där träffade jag Josefine :) De har köpt hus och har bara bott där en månad så jag var hur nyfiken som helst på hur de har det. Snacka om att jag blev avundsjuk!! :) Hur fint som helst! Grannkåken var tydligen till salu, blev ju lite sugen om man säger så :P
Vi satt och prata, mestadels om min graviditet och om förlossningen ;) Men även om Jossan som tur va :P Vi fikade lite och tog oss sedan in till stan för att leta efter skor åt henne. Himla trevligt var det och nästa gång vi ses, vilket jag hoppas är snart(!!!) så vill vi att bebisen ska vara ute :D

Väl hemma så var det dags för bullbak. Nojig som jag är, brukar ju inte baka, så ringde jag till min kära mormor för att höra mig för om degen gärna skulle vara kletig innan den jäste eller inte. Snäll som mormor är kommer hon över och tittar på min deg och erbjuder sig sedan att hjälpa mig med bakandet :) Hon kommer tillbaka när degen har jäst och har då med sig äppelkaka och vaniljkräm till mig :P Jag fick hjälp med disken och med rullandet och gräddandet så nu är jag en hejare på att baka bullar ;) Mormors bullar är väldigt väldigt goda så jag tog till mig alla tips som hon gav mig :) Naturligtvis provsmakade vi bullarna och de var riktigt goda. Hoppas bara att de är lika goda imorgon så de inte blir torra :S Det är ju bland det värsta som finns, TORRA bullar :/ När jag ändå var igång så bakade jag även chokladbollar :P Så nu kan jag bjuda hem folk på fika :D
Under tiden som jag har bakat har jag även tvättat och vikt tvätt, varit en riktig liten hemmafru kan man säga :P Imorgon kanske jag inte hinner med något speciellt. Ska iväg till Söderköping igen men denna gång för att heja på mamma som ska spela Riddarslaget :) och på kvällen har jag nog bara tänkt att ta det lugnt och mysa med mitt hjärta :)


Dagens händelser

Har inte ägnat mig åt något speciellt idag faktiskt. Ät frukost i lugn och ro, kika lite på tv. Satte igång tvättmaskinen för att se att den funkar nu när den är inkopplad, så för tillfället snurrar den första smutstvätten runt där inne :) Blir väl kanske en eller två maskiner till innan dagen är slut.

I eftermiddag ska vi åka och titta på färg till hallen. Vi vill hinna få det gjort ganska så snart. Skönt om allting är klart för sen lär vi inte ha mycket tid över :) Sebastian och Lagge ska även träna inför mix-sm i helgen så det blir en sväng till bowlinghallen innan dagen är slut :)


"Rätt" månad :D

"Råkade" ta mig sovmorgon idag :P Stängde av klockan när den ringde men orkade helt enkelt inte gå upp så jag sov två extra timmar :) Men det är väl som sagt nu jag ska passa på, sedan lär det bli svårt. Trots att jag sov längre så känner jag mig ändå väldigt trött, och det + min ömmande kropp satte stopp för dagens promenad. Istället har jag hållt mormor sällskap ute i vår trädgård där hon har rensat och styrt :)

Hade tänkt ta tag i lite tvätt idag men vi har inte hunnit få igång tvättmaskinen än. Hoppas vi kan få det ikväll så jag kan ta och tvätta imorgon. Det börjar bli dåligt med kläder och sen vill jag även börja tvätta upp bebiskläderna och lakanen så att allt sånt är klart. Idag är det ju 1:e november och det är förhoppningsvis under den här månaden som vi äntligen får träffa vår bebis :) Enligt en av våra deltagare i gissningsleken så ska bebisen komma idag, vilket jag har svårt att tro då det inte finns någon tendens till att den vill titta ut ;)