Om allt och ingenting

Vi hade en riktigt fin kväll tillsammans igår jag och Sebastian. Lillkillen fick vara hos sin gammelmormor medan vi åkte in till stan och åt middag på S.t George. Det blev plankstek och krämig kladdkaka till efterrätt :) Riktigt gott! Vi satt kvar ett tag efter att vi ätit och pratade. Om mycket saker, men mest om framtiden :) Det är skönt att kunna drömma sig bort så där ibland. När vi kom hem för att hämta Zacharias hade han redan somnat. Vi la honom i hans säng ganska direkt och satte oss sedan i soffan och tittade på film :)
 
Zacharias sov hela natten fram till klockan 8 :D Skönt! Framåt lunch gick vi över till mormor och njöt av vädret. Även om det inte var jättesoligt så var det ändå ganska varmt på uteplatsen. Zacharias fick till sin stora förtjusning bada :D Det säger han inte nej till :P
 
 
Framåt eftermiddagen gick vi över till vår trädgård och rensade lite i rabatterna. Sebastian åkte iväg till jobbet och framåt eftermiddagen träffade jag mormor igen. Vi gick och köpte en solros åt morfar. Gick till minneslunden och satte den där. Han skulle ha fyllt 80 år idag om han hade levt, men han lämnade oss alldeles för tidigt :(
 
 
Kvällen har inte varit någon höjdare. Det har varit svårt att roa Zacharias, han har varit ovanligt gnällig. Undrar om det är på grund av en ny tand som vi såg var på väg ut idag. En hörntand dessutom {i överkäken}, hur snygg kommer han inte bli då!!?? ;) Kommer se ut som en liten vampyr, tycker det är väldigt konstigt att framtänderna inte kommer först! Men det här har väl sin charm också ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

3 år!!

Idag, 29:e juli 2012 är det exakt 3 år sedan jag och Sebastian förlovade oss på Fårö, Gotland. Det är inte klokt vad tiden går! Inte visste vi då att vi skulle bli föräldrar till världens underbaraste lilla kille!! Han är det finaste vi har! Älskar er över allt annat på denna jord! Mina älskade grabbar!  
 
29:e juli 2009
Fårö, Gotland
 
 
 
 
 

Olycksfågel!

Vår son har verkligen haft en riktig otursvecka :P Han har rasat ur vår säng {blev inget jättehögt fall}, han skutta ur soffan ner på vardagsrumsmattan, som för övrigt är väldigt mjuk. I förrgår när vi var på Å-Cafét satte han fingrarna mellan barnstolen och bordet så han klämde sig :( och igår blev han jättenyfiken på min kamera när vi var i Vasaparken och landade olyckligt på en vass del uppe på den så han började blöda i läppen :/ Vår lilla gullunge, blir lika ledsen varje gång han gör sig illa, men det kommer ju säkert bli värre sen när han börjar röra sig ännu mer..
 
Han har lärt sig mycket nytt den här veckan, han har blivit mer rörlig {därav olyckorna kanske, då mamma och pappa inte riktigt hänger med!} I början på veckan tog han flera krypsteg och därmed är det officiellt, han kryper! :D Förut har det bara varit ena benet fram och sedan drar han bak det igen, men nu går det bättre även om det inte går speciellt fort :) I onsdags satt vi och väntade på att hela tjocka släkten skulle komma {Sebastians}, då satt Zacharias på golvet och tittade på ett musikprogram på tv, helt plöstligt satt han där och klappade händer ;) Då hade han kommit på hur man gjorde och nu klappar han händerna hela tiden :P
 
Idag har vi hjälpt Micke och Matilda att flytta, "mini" skulle inte komma förrän den 18:e augusti men hon valde att titta ut igår :) Därför blev det lite smårörigt för stackars Micke, mycket känslor när de precis blivit föräldrar till världens gulligaste lilla tjej | hoppas på att få se henne snart :) | Under tiden var Zacharias hemma med farfar, farmor och faster Elin. Då hade han lärt sig ännu mera nytt, han hade rest sig upp i soffan. När vi kom hem visade han direkt vad han hade lärt sig :) Under kvällen fick vi även se att han nu kunde härma "indianlätet" som hans mormor visat honom ett par gånger :P Sötungen! Det går alldeles för fort nu! Snälla, kan nån stanna tiden?!
 
Foto: Camilla Forsberg {faster}
 
 
 
 
 

Klarsjön

Ännu en dag som har tillbringats vid sjön, lite mer sol än igår fick vi :) Dock såg det inte jättebra ut på förmiddagen när vi rullade mot Söderköping. Zacharias var lika förtjust i att bada idag med, blev inga längre stunder då det även var rätt så kallt i Klarsjön. Det var ett mysigt ställe, har aldrig varit där tidigare men det lär nog bli fler gånger :)
 
Framåt eftermiddagen åkte vi in till Söderköping, vi träffade upp Sebastian och sedan åt vi på Å-Caféet {precis som förra året} Plankan var lika god denna gång :D Zacharias fick nöja sig med sin fruktpuré :) Vi gick en sväng längs Göta Kanal och genom stan innan vi åkte hemåt igen.
 
 
 
 
 

Älgsjön

Igår blev det äntligen dags för första doppet! :D Blev till och med två ggr, men det var väldigt kallt och inte speciellt skönt om man säger så :P Zacharias och Malte fick också bada {för första gången utomhus i en sjö}, Malte var nog inte lika förtjust som Zacharias för det var ju inte direkt som att bada hemma i badkaret eller i poolen på babysimmet ;) Båda två hackade "tänder", de var inte i någon längre stund eftersom det var lite kyligt.
 
Efter ett par timmar blev vi överraskade, där kom farfar, farmor, faster Elin, faster Camilla, hennes man Rickard och kusinerna Alexander och Emilia :P Jag blev minst sagt chockad :D Det hade jag inte förväntat mig :)
 
Förstår mig inte riktigt på vår sons hårfärg ;) Ljust upptill och väldigt mörkt i nacken :P Sötnosen!!

Mauritzberg

Bilder från igår..

Kubbturnering

Igår spenderade vi vår dag i Motala :) Det var dags för kubbturnering, vi var ju även där förra året men då hade vi inte lika tur med vädret :P Igår sken solen på oss hela dagen/kvällen, men det var ju inte jättevarmt ändå :) Det gick faktiskt riktigt bra för mitt lag, vi gick obesegrade till finalspel där vi tyvärr inte lyckades vinna. Blev en 2:a plats i alla fall :D Vi grillade och hade riktigt trevligt!! :) Var en intensiv lördag vilket gjorde att vår son bjöd på sovmorgon idag ;) Lillfisen vaknade kvart över 9 då hade jag redan hunnit kliva upp :P
 
Killarna har varit väldigt trötta idag, jag själv har nog varit lite piggare :D Vi var ute på landet under dagen och tog det lugnt tillsammans med morfar, mormor, moster och kusin Malte. Behövs såna dagar också!
 
 Söta Bounty :)

Mys hos morfar och mormor

Det var en tröttsam morgon idag, hade gärna fått sovmorgon om man säger så :P Fick dra mig upp ur sängen halv 8, men hade tur, efter mycket om och men ska väl tilläggas (!!) och fick sova på soffan ihop med Zacharias en timme på förmiddagen. Ett tag vägrade han att sova, himla typiskt när man själv är trött! :P Blev inte mycket gjort på dagen, utan när Sebastian åkte till jobbet gjorde vi oss iordning och tog en promenad till centrumet innan vi gick hem till morfar och mormor. Där har vi myst hela eftermiddagen och kvällen :D Zacharias fick presenter, nya kläder och en liten leksak :) Under kvällen visade han hur duktig han är på att sätta sig upp alldeles själv och fick även till ett och annat krypsteg :P Verkar som att han har börjat förstå mer hur han ska göra nu, så vi får väl se när han börjar ta sig framåt ordentligt :)
 
Nu ska jag hoppa i säng, imorgon åker vi till Motala på kubbturnering. Får hoppas att solen lyser på oss även då!
 

Minnen

Ordnade pass åt Sebastian och Zacharias idag :) Det gick faktiskt riktigt bra, men Zacharias var ganska skeptisk när kameran kom fram och drog inte på smilbanden hur mycket tjejen bakom disken än försökte :) I vanliga fall brukar han alltid göra det ;) Kanske var för att vi hade sagt åt honom att man inte får le på passfotot ;)
 
Umgicks med Caroline efteråt. Jag hade bränt ner alla bilder från Maltes dop på en skiva som hon fick. Sen gick vi igenom kort som hon tagit och gamla bilder som hon fått av pappa {som jag också ville ha}. Lite från BB när Zacharias var nyfödd, vi har ju inga bilder på oss tre tillsammans när han är precis nykläckt :D Alltid roligt att ha! Kom över mycket andra kort, från sommaren 2010 och 2011 också :P Till exempel det här nedanför, jag och pappa på Kallsö juli - 2010. Bästa sommaren på väldigt många år när det kommer till vädret. Var ju hur skönt och varmt som helst då!! Kom ihåg att jag blev riktigt solbränd, kanske inte så konstigt då vi bada och solade nästan varje dag :) Nu finns det ju inte tid för sånt, vädret har ju inte tillåtit det heller för den delen :S Får hoppas på att det blir ändring på det lagom till Sebastians semester, då vi verkligen kan hitta på lite om dagarna :D
 
 
 
 

Många fördelar med att ha en blogg!

Det finns många fördelar med att ha en blogg :P Som idag till exempel när jag satte mig med Zacharias bok. Har inte skrivit i den på flera veckor och tyckte det var dags. Mycket som jag hade missat att skriva in, men tur att jag då har en blogg att titta tillbaka i för att kunna kolla upp datum och ålder på honom när han lärt sig nya saker :) Måste försöka sätta mig oftare med den! Är ju jätteroligt att ha allting nerskrivet :)
 
Några av de senaste bilderna från Instagram @ emeliieottosson
 
 
 
 
 

Kryssning bokad :D

Då var det klart! I augusti åker vi på kryssning till Tallinn ihop med min syster hennes karl och Malte :D Jag och Caroline var inne i stan idag och bokade resan :) Nu måste vi bara ordna pass till lillfisen och Sebastian :)Har bokat tid på torsdag så det blir fixat så fort som möjligt :)
 
Caroline och jag tog en kaffe uppe i Kupolen medan pojkarna åt, därefter tog vi en kort sväng på stan. Till slut hamnade vi i Vasaparken där vi åt lunch. Blev sallad från ICA :) Nu ska jag klä på mig träningskläderna och gå över med Zacharias till gammelmormor där han ska få vara medan jag är och tränar :P
 
Såhär har Zacharias varit klädd idag :) Cardigan {Newbie}, från Kappahl, t-shirt {piké} från H&M och jeans från Kappahl :)
 
 
 
 
 

Kvällsmat

Försöker att titta på Sherlock Holmes men har en liten kille som vill ha all uppmärksamhet så jag har missat halva handlingen ;) Men det bryr jag mig faktiskt inte om :P Har precis ätit kvällsmat och ska nu försöka titta vidare på filmen :D Hörs kanske mer imorrn!
 
Filmjölk med müsli och färsk banan
 
 
 

Norrtälje #6

Zacharias sover bra även denna natt och vaknar strax innan klockan 5 på morgonen för att äta lite. Nästa gång vi vaknar är hon 9:30 :P Tänka sig att han kunde bjuda på sovmorgon två dagar i rad! Idag skulle äntligen Sebastian komma, saknade honom redan efter två dagar ska jag villigt erkänna :) Vi äter frukost inomhus, jag får jätteont i magen framåt förmiddagen så Jessica går ut och går med Zacharias. Jag passar på att vila och även packa ihop våra saker, vi hade sovit vår sista natt på landet.
 
Framåt dagen börjar vädret bli bättre och när Sebastian väl kommer så har det blivit nästan klarblå himmel :)  Marcus och Gabbi kommer strax efter. Vi grillar korv till lunch och efter maten fyller vi upp Zacharias badpool och han får bada :D Dagen flyter på, vi fikar, solar, jag och Sebastian går en promenad med Zacharias. Medan han sover i sin vagn lägger vi oss på en filt i gräset och tar det lugnt.
 
Till middag får vi grillad kyckling. Marcus, Gabbi och Mathilda åker in till Norrtälje och åker vattenrutschkana. Under tiden är vi kvar på landet. Äter jordgubbar med glass och spelar trädgårdsyatzy :D Jag vann! :P
Mycket mer händer inte under kvällen. Vi åker in till Norrtälje eftersom vi skulle sova i lägenheten sista natten :) Sebastian ville mysa med Zacharias så de gick och la sig ganska tidigt medan jag, Jessica och Peter satt ute på balkongen, pratade och drack rosé :)
 
Hade en riktigt trevlig vecka i Norrtälje, roligt att få komma iväg och göra något tillsammans med Zacharias. Tråkigt bara att Sebastian jobbade, men sen när han väl har semester ska vi hitta på saker :D
 
 
 
 
 

Norrtälje #5

 
 
 
Zacharias vaknade en gång och det var klockan 4:30 på morgonen. Nästa gång jag tittade på klockan var hon 9:45!! Fick en rejäl sovmorgon :D Möttes av riktigt tråkigt väder och dagen blev ganska lugn. Det hände inte speciellt mycket faktiskt. Mathilda och Lisa gick ut och gick en sväng med Zacharias under förmiddagen. På eftermiddagen var det min tur att gå på promenad för att försöka få honom att sova, han totalvägrade nämligen att sova middag den dagen :)
 
På kvällen kommer Marcus och Peter. Blir pepparbiff till middag :P En favorit! Vi dricker rosé och sitter ute och myser. Senare var det Peter och Mathildas tur att gå på en promenad för att få lillfisen att vila ;)
Det blir en ganska sen kväll. Tror vi gick in till oss runt klockan 23.
 
 
 
 

Norrtälje #4

Natten till torsdagen var väl sisodär. Zacharias hade blivit snorig och fick då svårt att sova. Runt halv 3 på natten gav jag upp och la honom hos mig i min säng för att jag skulle kunna få sova lite. När vi klev upp på morgonen var det inget vidare väder :/ Vi bestämde att vi skulle äta lunch inne i Norrtälje eftersom vi ändå skulle in på eftermiddagen.
 
Innan vi åkte hem till lägenheten gav vi oss ut på en liten shoppingtur. Jag var på jakt efter ett skal till min iPhone {ett köp som jag ångrar} och ett par byxor till Zacharias då han hade smutsat ner alla långbyxor. Det visade sig dock senare att det låg två par kvar i lägenheten som jag helt glömt bort ;) När vi var klara på stan gick jag och Mathilda hem eftersom Zacharias hade somnat i vagnen, vi ville ogärna krångla in honom i bilen då.
 
Vi åt mat och gjorde oss iordning inför kvällen. Mathilda hade klipptid och senare skulle vi titta på David Lindgren som skulle sjunga inne i stan. Väl framme hos frisören fick vi veta att vi tagit fel på dag, det var inte förrän veckan efter Mathilda skulle klippa sig, vilket inte heller passa eftersom hon skulle vara i Norrköping då ;) Blev riktigt snurrigt där ett tag men det redde nog ut sig till slut :P
 
Det var inget vidare att lyssna på David Lindgren när han sjöng. Musiken strulade en hel del och det gjorde mest ont i mina öron :S Peter, Jessica och Zacharias hade gått iväg medan jag och Mathilda lyssnade på honom, kan som sagt inte påstå att de missade något :P Dagen till ära, det var ju Zacharias 7-månaders dag, fick han presenter av sina gudföräldrar. En Barbaskön {mjukisdjur} och två stycken dregglisar med Barbapapa motiv :) Han blev väldigt förtjust i Barbaskön :D
 
När vi kom tillbaka ut till landet hade Mathildas kusiner kommit dit. Zacharias blev nog rätt förtjust i Alfred, han kunde inte sluta titta på honom ;)
 
 
 
 
 

Tomt i lägenheten!

Nu känns det väldigt tomt i lägenheten. Peter och Jessica hämtade upp Mathilda idag och de åkte för ett tag sen. Lillfisen och pappa sover i soffan och jag, ja jag sitter ju här framför datorn :P Tänkte ta mig tid till att redigera bilder nu när det ändå inte finns speciellt mycket att göra.
 
Köpte den här väskan igår när vi var på stan. Min andra som jag är/var väldigt förtjust i gick sönder för några veckor sedan :( Hoppas att den här kan hålla liiite längre!!
 

Zacharias 7-månader

Nu vid 7-månaders ålder sitter Zacharias utan problem. Dock måste vi passa honom fortfarande då han kan slänga sig framåt eller åt sidan utan att tänka sig för :P Ofta sitter han på något mjukt underlag för att han inte ska slå sig, men en hispig mamma som jag har ändå stenkoll ;)
 
Strax efter att han hade blivit 6 månader lärde han sig att stå på alla fyra. Han har bara fått till något enstaka krypsteg så vi får väl se när han lär sig hur man ska göra. Då blir det nog inte en lugn stund :P Nu när han kommer upp på alla fyra gungar han mest fram och tillbaka eller försöker skutta fram ;)
 
Hans favoritfraser är just nu da-da-da och blah-blah. När han vill få uppmärksamhet ger han ifrån sig ett högt och tydligt ah tills han ser att man tittar på honom, då ler han och ger ifrån sig ett hest konstigt läte {samtidigt som han sträcker upp huvudet mot taket}. Tokiga unge :)
 
Som jag skrev i hans 6-månaders inlägg så tyckte vi oss se att tänderna i underkäken var på gång då. I mitten på juni blev han jättedålig och förmodligen var det på grund av tandsingarna. Nu har de kommit ut en bra bit och han visar stolt upp dom varje gång han ler :) Nu måste vi börja borsta de små gaddarna! När vi ändå pratar om mun och tänder kan jag även berätta att Zacharias inte längre ammar. Jag valde att sluta med det när han bestämde sig för att sova hela nätterna utan att vakna {han var strax över halvåret}. Ska tilläggas att detta var innan han blev sjuk. Veckan han blev dålig fick vi börja ge honom ersättning, vilket vi tyvärr har fått fortsätta med!! Han vaknar minst en gång/natt nu, eller man kan säga tidig morgon då det brukar vara runt klockan 4-5.
 
Man märker mer av hans personlighet. Det verkar som att det blir en liten spillevink av vår son :P Han gör sig till för att få uppmärksamhet och vet precis hur han ska charma människor i sin omgivningen. För det mesta ser man bara ett stort underbart leende lysa i hans ansikte 
 
 
 

Norrtälje #3

Natten mellan tisdag och onsdag var hemsk. Hade en jätteledsen kille som inte gick att trösta. Fick till slut ordning på det hela efter att han hade fått äta och sedan fick sova hos sin mamma. Det var en riktigt seg morgon, jag var helt slut!! Solen sken på oss och snart var jag redo för dagen :) Zacharias fick bada för första gången utomhus i den lilla badpoolen :D Han var överlycklig!  Plaskade och skrattade :) Efter en stund blev det naturligtvis lite kallt för honom så då var vi tvugna att göra honom ledsen och ta upp honom :P
 
Innan middagen gick jag och Mathilda en promenad med Zacharias. Vi gick ner till Norrtälje viken och kände på vattnet och gick sedan en liten sväng till. Till middag fick vi lax och potatis. Även lillfisen fick smaka, han sa varken bu eller bä, men tror nog att det smakade ganska bra :P
 
Passade på att sola lite under dagen också och på kvällen åkte vi in till Norrtälje så Mathilda kunde få åka vattenrutschkana vid Lommar badet. Peter kom dit och tittade, och det blev även en liten mjukglass innan vi åka tillbaka ut på landet igen.
 
 
 
 

Konstigt väder

Vi trodde att det skulle bli en dag fyllt med regn och åska, men istället fick vi jättefint väder under förmiddagen :) Mathilda och jag gick iväg till centrumet för att jaga efter örhängen då hon hade glömt det hemma. Hittade massa fina inne på Kappahl i olika färger så dom fick det bli :D
 
Efter den lilla shoppingturen gick vi hem till mormor. Hämtade Zacharias lilla badpool som vi köpte för ett tag sen så han fick inviga den idag hemma hos sin gammelmormor :) Han plaskade och att hade jätteroligt :) Lite senare fikade vi, blev jordgubbar {plockade från trädgården} och glass :) Helt plötsligt när vi satt där kom det massa mörka moln och himlen öppnade sig. Det spöregnade en kort stund och sedan kom solen fram igen :P Konstigt väder!!
 
Sebastian kom hem från jobbet runt halv fyra och lite senare åkte vi ut till Söderköping för att köpa mjukglass :P Glass glass i stora lass! ;) Vädret ändrade sig ganska så fort där också. Var soligt och lite moln när vi kom dit men en halvtimme senare hade det kommit stora regnmoln. Vi klarade oss undan regnet i alla fall. Under kvällen har vi inte gjort speciellt mycket. Har fixat en ny blogg åt Mathilda, och vi lär förmodligen sitta och pyssla med den imorgon under dagen då det väntas bli oväder :/ På kvällen ska vi på bio och se Ice Age 4 :D
 
 
 
 
 
 
 
 

Norrtälje #2

På tisdagen klev vi upp tidigt eftersom vi skulle åka in till Stockholm. Mathilda skulle få sin tandställning kollad. Vi tog bussen dit, vilket även var första gången som Zacharias åkte buss :) Han sov större delen av resan dit och var hur duktig som helst :)
 
Väl i Stockholm tog vi oss till Eastman. Medan Mathilda fick tandställningen reglerad drack jag och Jessica caffé latte :P När vi var klara där, gick vi vidare. Först shoppar vi bikini åt Mathilda, därefter gick vi till slottet och kikade lite, sedan en ganska snabb promenad genom Gamla Stan {det var rätt mycket folk}. Innan vi åkte tillbaka till Norrtälje stannade vi till på Mc Donald´s vid Slussen. Händer väldigt sällan att jag stoppar i mig den maten, men köpte en Mc Wrapp och tyckte att den faktiskt var rätt okej :)
 
Från Slussen åkte vi tunnelbana tillbaka till Tekniska Högskolan, varifrån vår buss till Norrtälje gick. Även bussresan hem gick bra med lillfisen :) Direkt när vi kommer till lägenheten packar vi våra väskor, åker och handlar, köper mat och åker sedan ut på landet, till Casa de Paris :D Blev en hel del farande och flängande denna dag :P
 

 
 

Norrtälje #1

Förra söndagen blev jag hämtad av Peter och Mathilda och vi åkte direkt mot Norrtälje. Lite om den dagen har jag redan berättat tidigare :) Första natten sov Zacharias fram till klockan 7 på måndag morgon. Då lyfte jag upp honom hos mig och vi sov fram till 9 :) Vädret var skapligt men det blåste ganska mycket :S Vi bestämde oss för att åka till Flygfyren och shoppa lite. Zacharias fick en ny t-shirt och en långärmad body. Gudmor köpte en liten badpool åt honom som han skulle ha ute på landet och bada i :) Jag kom då ihåg att jag var tvungen att titta på badbyxor åt Zacharias då dom han har är för små redan. Vi åkte in till stan och gick till H&M där jag hittade badbyxor och även en bikini som jag köpte på rea :D
 
Under tiden vi var på stan blev vi hungriga och tog en lättare lunch på Oppis Coffehouse. Caffé Latte och panini :P
Till middag lite senare på dagen fick vi köttfärssås och spaghetti, vilket även Zacharias fick smaka på. Det tyckte han var gott :) På kvällen gick Peter, Jessica, jag och Mathilda på en längre promenad. Vi gick ner till Norrtälje viken, genom gamla stan och sedan hem. Zacharias var vaken hela tiden och var väldigt intresserad av att sitta och titta på allting. Syntes att han verkligen njöt :)
 
 
 
 
 

7-månaders dagen!!

Måste ju faktiskt uppmärksamma denna dag i bloggen, även om jag hellre hade velat göra det via dator och med lite nytagna bilder. Zacharias blev 7 månader idag :) Dagen till ära har han varit på lite halvdåligt humör {tänderna som ställer till det?!} och snorig. Under eftermiddagen och kvällen blev han dock väldigt glad och pigg igen :) Han somnade väl för ungefär 15 minuter sen ;) Han har fått presenter av sina gudföräldrar. Två Barbapapa-dregglisar och sedan ett mjukisdjur - Barbaskön. Den blev han precis tokig i :D 
 
Nu ska jag sova.. kommer givetvis med ett inlägg om hans utveckling nu vid 7 månaders ålder, men det blir efter att jag kommit hem till Norrköping igen. Tidigast på måndag med andra ord :)
 
Bjuder också på en gammal bild så länge!!
 
7 veckor gammal :)

Semester i Norrtälje

Totalt värdelöst att blogg.se appen inte fungerar!! Skriver nu ett premiärinlägg med surfplattan {via vanliga hemsidan} och än så länge verkar det fungera ;) Resan upp till Norrtälje gick rätt så bra, sista halvtimmen var Zacharias rätt så irriterad och jag förstår honom! Det är ju inte jätteskoj att åka långa sträckor med bil.
 
Vi har blivit bjudna på mat, även lillfisen fick äta av samma mat, ris och till det köttgryta. Det var smaskens! Att dricka fick han äppeljuice, vilket också var väldigt gott :P När maten och drickan var slut somnade han en kort stund sittandes i stolen :D Jessica, Mathilda och jag gick sedan ut på en längre promenad med Zacharias så han kunde få vila :) Under kvällen har vi inte gjort särskilt mycket, tittat på TV och pratat. Nu ligger jag nerbäddad i Mathildas säng och Zacharias ligger i resesängen bredvid. Imorrn ska det bli fint väder så då åker vi förmodligen ut på landet :D
 
Blir nog ganska sparsamt med blogginlägg denna vecka, vill njuta av vår semester :) Men suget kanske blir för stort emellanåt och då kan det hända att det kommer ett inlägg :P Tyvärr utan bilder så länge inte appen fungerar :| Som vanligt uppdateras emeliieottosson @ Instagram med bilder, så kika in där om inget annat :)

Zacharias dop 15/4 - 2012

Bjuder på några bilder som Matilda Wik tog på Zacharias dop {15/4-12}. Blev riktigt nöjd!
 
© Matilda Wik
 

Behind The Scenes

 
 
 
Igår var jag som sagt med och assisterade Matilda när hon fotograferade ett jättegulligt brudpar. Var underbart att se deras kärlek till varandra, hur de fnittrade och gav varandra fina komplimanger :) Jag blev ju inte själv ett dugg sugen på att gifta mig ;)
 
Fick också dopbilderna av Matilda igår. Jättefina! Kommer visa upp ett par stycken här i bloggen :) Hon är otroligt duktig den där Matilda :D