Sjuklingar!

Gick hem från jobbet i måndags för jag mådde riktigt dåligt. Kände mig febrig och helt slutkörd. Var även hemma hela dagen igår och blev hemma idag med. Känns bättre idag och imorrn ska jag äntligen kunna jobba igen :) Avskyr att vara sjuk, blir det så sällan så det kanske det är därför det är extra jobbigt ;) Zacharias är inte helt frisk heller stackarn :( Näsan rinner på honom och tycker han blir ledsen för minsta lilla, så nått verkar inte stämma riktigt. Får hoppas att han också blir frisk snart!
 
Min lilla drakpojke!
 

Förkylningen från helvetet

Har naturligtvis åkt på världens dunderförkylning nu under helgen och Fröken Röd kom som ett brev på posten. Tack för den!! Precis så jag ville ha min helg. Jordens mensvärk, rinnande näsa, skavsår efter allt snytande. Ett dunkande huvud, en kropp som värker och en hals som är igensvullen och slemmig :/ Men det stoppade mig inte från att gå ut på en härlig uppfriskande promenad nu på förmiddagen tillsammans med hela gänget :) Så underbart vackert när frosten glittrar i solskenet. Man känner total lycka. Glömmer bort allt annat för en stund. Det har varit jätteroligt att ha Zacharias farfar, farmor och faster här på besök. Han behöver träffa dom betydligt oftare om ni frågar mig. Vi får se om vi kan ta oss till Västerås i början på november sen :) Lite presenter fick han med ;) vår bortskämda lilla kille :)
 
 

Tuffa tider!

Det har varit ett par tunga dagar. Känt mig hängig emellanåt, jättetrött, halvdan i halsen, ont i huvudet. Känt mig allmänt nere, deppig. Har varit jättejobbigt att lämna min lilla pojke hemma medan jag går till jobbet. Känns som jag missar så mycket tid med honom nu när jag jobbar. När jag väl kommer hem sover han oftast eller är lite grinig vilket gör att jag inte direkt kan mysa med honom :( Det kommer nog ta ett bra tag innan jag vänjer mig vid det här. Trivs jättebra på jobbet men vissa dagar vill jag bara stanna kvar hemma hos honom. Är väl inne i en period helt enkelt. Kanske även beror på att jag inte mår 100% bra i kroppen heller. 
 
Imorrn är det äntligen fredag igen, själv har jag en lång dag med stängning framför mig. Men ser fram emot helgen då Zacharias farfar, farmor och faster kommer på besök :) Kanske även blir lite shopping för min del :D

Lite kläder som jag gärna skulle vilja se på Zacharias.

 
 
 
 
 
 

En vecka har gått...

... så nu är det väl dags att uppdatera igen! Helgens matcher gick inge vidare alls, och min hand och arm sa ifrån ordentligt. Denna vecka har jag kämpat med en obehaglig smärta och värk från axeln ut till fingertopparna. Jätteroligt när man arbetar med småbarn! Jag måste försöka ringa i veckan, inte glömma eller skjuta på det. Idag har det hållt sig ganska bra. Igår eftermiddag visste jag knappt vart jag skulle ta vägen :S
 
Nog om mina krämpor! :D Allt rullar på som vanligt men det skedde något stort i veckan!! I torsdags {tyvärr var jag inte hemma} gick Zacharias sina första steg!! :) Han visade senare ett för mig när jag kom hem från jobbet :P Det går för fort, det säger jag jämt men vår lilla kille är inte så liten längre! 1-års dagen närmar sig med stormsteg och igår var jag iväg och köpte de första presenterna och även några julklappar :P Snart är vi där!
 

Match i Nyköping

Idag blev det en tidig morgon. Ska åka iväg med B-laget till Nyköping {var nyligen där med A-laget :P}, två matcher ska vi orka oss igenom :P Det ska vi klara av!! :D Får bara hoppas att min handled håller nu, förhoppningsvis har vi reserv med oss så jag kan kliva av om det gör för ont. Annars är det väl bara att bita ihop?! Nu måste jag klä mig och packa väskan :)
 

Utslagen liten kille!

En torsdag i Oktober

Snart är ännu en arbetsvecka avklarad :) tiden går fort! Den här veckan har varit rätt intensiv med träning, möten, stängning med mera. Imorrn är det dags att öppna så det betyder att jag får sluta tidigt :) Det blir att träffa vänner och deras barn på eftermiddagen :) Senast vi sågs var i våras så det ska bli roligt att se hur mycket barnen har växt :)
 
Blir även lite bowling till helgen. Dubbelt borta i Nyköping med B-laget eftersom jag inte kan vara med på lördag. Får bara hoppas att min handled klarar av det! Tyvärr har jag fått väldigt ont sedan jag började jobba. I helgen kunde jag knappt lyfta ett glas eller vrida om nyckeln i dörren utan att grina illa av smärta :S Vet inte vad jag har gjort.. har haft problem i flera år men aldrig haft så här ont! Usch!
 
Zacharias den lilla gullungen mår bra :) Han stormtrivs att vara hemma med pappa, men blir givetvis jätteglad när jag kliver innan för dörren :) Han lyckades under veckan att resa sig till stående bara genom att stötta sig mot golvet!! Kan inte riktigt förstå att han blivit så stor att han snart kommer börja ta sina första steg?!
 

10 månader

Zacharias hunnit bli 10 månader och nu ska han vara med oss precis hela tiden, försvinner jag eller Sebastian in i ett annat rum så är han snart där och hänger i byxorna :) Han ska ha koll på allt vi gör :) När vi får besök av någon här hemma, som till exempel gammelmormor, kryper han genast fram och vill upp i famnen {det syns tydligt när han vill upp eftersom han sträcker ut armarna :)} Han kan bli väldigt ledsen om vi bara får besök en kort stund och personen försvinner iväg innan han har hunnit "mysa" klart :P
 
När han var cirka 9 ½ månad började han släppa taget och stå alldeles själv. Nu är han så pass duktig att han kan stå längre stunder utan att behöva hålla sig i, och kan sätta sig ner på knä eller på rumpan när han känner för det :) Han har inte tagit några steg än, får väl se när det kommer :) Under senaste månaden har han även lärt sig att vinka och kasta saker :P Igår på självaste 10-månaders dagen lyckades han klättra upp i soffan för första gången så nu får vi passa honom noga eftersom han bara kastar sig ur soffan när han sitter i den :/ Vill inte att han ska slå sig!
 
Han säger inga direkta ord än, förutom ma-ma och pa-pa. Han säger ofta mamma när han är med mig, när han vill ha min uppmärksamhet eller vill upp i famnen. Det märks tydligt att han vet vem som är vem utav oss :P Vi tror även att han försöker säga "titta" för han vill ofta visa vad han har i handen och använder sig då av ett och samma ljud varje gång. Kan inte riktigt förklara hur det låter ;) Annars är han fortfarande en jätteglad liten kille som gärna vill ha allas uppmärksamhet och gör sig till en hel del för att synas och höras :P
 
 

Första arbetsveckan

I måndags började jag jobba igen och det har faktiskt gått bra! :) Roligt men väldigt jobbigt eftersom jag inte är van vid att gå upp när klockan ringer :P Haha... även om jag gick upp tidigt med Zacharias så är detta betydligt jobbigare. Jag får ju inte sova hela nätterna eftersom han fortfarande vaknar och sedan ska man hålla sig skärpt på jobbet så det är klart att man blir tröttare :) Förhoppningsvis dröjer det inte så länge tills man har vant sig vid de tidiga mornarna ;)
 
Imorrn är det fredag och därmed har jag snart klarat av en hel vecka :P Som jag nämnde tidigare i bloggen så förstod jag att den skulle bli lidande! Senaste inlägget var ju i förra veckan. Men det är precis som jag hade trott, när jag väl kommer hem är datorn och bloggen det sista jag tänker på. Hem och pussa på Zacharias och Sebastian för att sedan vila i soffan framför tv:n eller åka iväg på annat :) Får se helt enkelt hur mycket uppdaterat det blir här :P Jag lever i alla fall och är väldigt, väldigt trött :D Lyckades ta mig till F&S idag tillsammans med syster. Hoppas även på att komma iväg på ett aerobicspass imorrn eftermiddag!
 
Imorgon blir Zacharias 10 månader!! Jag ska försöka komma med ett inlägg om honom så fort jag känner att jag har tid och lust!
Älskade barn, när blev du så stor?!