Härliga dagar!!

Kan ju inte säga annat att den här veckan har varit sjukt underbar!! Vilket väder! Vi har njutit varenda minut. Har dock lidigt väldigt mycket för min syster vars barn har varit sjuka, Vera-bus drabbades värst men mår trots omständigheterna skapligt!! Lider så mycket med dom! :( Vi har varit rätt förskonade hela våren medan dom har åkt på sjukdom efter sjukdom :( Vi får hålla tummarna för att det slutar nu!! 
 
Minigolfpremiären är i alla fall avklarad :) Igår gick jag, Sebastian och Cornelia till Vrinneviskogen tillsammans med Micke och Christina. Va himla roligt men givetvis lika svårt som alltid första gången för "säsongen" ;) Micke vann med ett slag över Sebastian :D Jag och Christina delade tredje platsen ;) 
 
Idag har vi varit ute heeeela dagen :) Lekt i lekparken, varit hos mormor och fikat. Gått en promenad in till stan där Zacharias fick glass på Halvars. På kvällen gick vi hem till pappa :) Zacharias fick bada lite i vattenspridaren, blev inte så långvarigt eftersom vattnet var så kallt :) men efter den här varma dagen var det nog ett perfekt sätt att avslutade den på :) 
 
 

17:e maj

I lördags bjöds det på riktig sommarvärme!! :D Vi tog med oss barnen till en lekpark på förmiddagen och Zacharias njöt givetvis av att få springa omkring och leka med allt som fanns där :) Cornelia passade på att sova i vagnen men vaknade efter en stund och fick även hon leka lite. Hon blev mestadels sittande i sandlådan för det var jätteläskigt att gunga och åka rutschkana ;)
 
Därefter promenerade vi hem till mormor där Zacharias fick kalasa på en massa glass :) Vi bestämde även att barnen skulle få ta sig ett bad utomhus i badbaljan :) För Cornelia var det första gången och hon var givetvis överlycklig över att få bada,  Zacharias även han :D Han fick tag i vattenslangen och skvätte ner oss allihop :P Han skratta så han kikna :D
 
På kvällen gick vi hem till mina föräldrar där vi blev bjudna på grillat :) Tyvärr kom inte syster med familj då Malte helt plötsligt hade kräkts i bilen på väg dit :( Märktes på Zacharias att han blev lite besviken men han roade sig lite själv med att bygga med duplo och sparka boll med pappa och morfar. Sen fick han även sitta med morfars iPad och det är ju alltid uppskattat ;) Här hemma får han väldigt sällan sitta med min, mest för att han blir vansinnig när man ska ta den ifrån honom men även för att jag inte tycker han behöver sitta med den. Han kommer lära sig sånt tids nog :P Barnen somnade gott på kvällen och även jag och Sebastian :D Bättre lördag kunde vi inte haft!!!
 
 
 

Kosläpp 2014

I lördags åkte vi och syster med familj, ut på Vikbolandet för att se på kosläpp :) Det bjöds på bullar och mjölk (jag hade mer än gärna fått nått varmt att dricka då det var så kallt!!), vi fick se små kalvar... men det som var mest intressant var en stor blå traktor som stod mitt på gården ;) Malte var i himmelriket :D 
 
Korna blev som galna när de fick komma ut :D De hoppade och skuttade, sprang fram och tillbaka, råmade och skojade med varandra :) Det var riktigt roligt att se :) Bättre än förra året måste jag säga :P Barnen sa inte speciellt mycket, de satt med stora ögon och stirrade ;) Men Zacharias har velat se på filminspelningen här hemma flera dagar i rad så han var nog ganska road av det ändå :) Han tycker om kor och har gjort länge, så tror nog det här gjorde hans dag :D En riktigt mysig utflykt! :)
 
 

9 månader

Igår blev vår lilla tjej 9 månader ♡ Svårt att begripa att hon blivit så stor! Hon har de senaste dagarna blivit sig själv igen efter att ha varit sjuk för första gången i sitt korta liv :P Hon har fått äta Mollipect i en vecka och hostan samt slemmet är snart helt borta :) Skönt att se henne må bra! :D ♡
 
- Lärt sig vinka
- Reser sig upp mot saker
- Sover oftast hela nätterna mellan 19-6:30. Om hon vaknar på natten är det bara vyssja lite så somnar hon om ganska snabbt :)
- Visar små tendenser till att börja krypa istället för att åla
- Börjar förstå det här med att gå när man håller henne i händerna, men fortfarande jätteroligt att hoppa fram ;)
- Har 7 tänder, nr. 8 är sakta men säkert påväg fram :)
- Fortfarande tråkig med mat, men hade vid senaste kontrollen gått upp till 8700 gram (vid 8 månader). Vägde henne här hemma igår och vågen visade 8,8 kg så det går i alla fall uppåt :) ♡ Ammar, äter gröt, fruktpuré, välling, smörgås, rån och majskrokar :P
 
emeliieottosson@Instagram