Daftö, Strömstad # 3

På onsdagen var vädret mycket bättre och vi tog oss till Daftöland, en nöjespark som ligger på campingområdet :) Där fanns det karuseller, lotterier, piratskepp och massor av andra saker. Dock var våra barn lite små för mycket saker, och stackars Cornelia var för kort :S Hon fick inte åka några karuseller, men barnen nöjde sig med att leka i de lekparker som fanns, samt vid piratskeppen :) 
 
På eftermiddagen gick vi ner till stranden för att ta ett dopp i havet ;) Jag var aldrig i, det var alldeles för kallt :P Cornelia badade och Zacharias doppade sig väl till midjan :D Caroline och Claes doppade sig men sprang upp lika fort ;) Barnen lekte ett tag på stranden innan vi gick tillbaka till stugan och åt middag. Den natten var inte rolig! Cornelia blev jättesnorig, var väldigt täppt och fick därmed svårt att andas. Några timmars sömn fick vi och som tur var blev hon inte sämre än så. Ingen feber och hon var piggare följande dag då det var dags för hemresa. På vägen hem till Norrköping stannade vi i Gränna där vi köpte glass och polkagrisar :P Vi har redan börjat spåna på nästa års semesterresa, en sak är dock säker... vi kommer inte dela stuga ;)
 
 

Födelsedagsfirande x 3

Nu har Cornelia haft alla sina kalas. Tre stycken blev det i år ;) Ett i onsdags när hon fyllde år, ett igår och ett idag. Så nu tror jag att hon är färdigfirad för i år. Hon har fått så mycket fina presenter, en hel dröööös med kläder! :D Men det kommer ju gå åt nu när hon börjar på förskolan igen :P Tack till alla som firat henne på hennes 2-årsdag! Och det vackra vädret som det bjudits på de här dagarna ska vi verkligen inte klaga på!!! :D
 

Daftö, Strömstad #2

På tisdagen vaknade vi och regnet öste ner :/ Vi hade tänkt att vi skulle ta oss in till Strömstad men istället åkte vi till ett shoppingcenter som hette Nordby. Där fanns det hur mycket butiker som helst samt ett mindre lekland som vi tyckte att barnen kunde få leka av sig i när vi ändå inte kunde vistas så mycket utomhus.
När vi kom dit tog vi och åt lite mat, därefter strosade vi runt i alla möjliga butiker. Inte jätteroligt för barnen men de klagade inte speciellt mycket. Efter att ha shoppat lite gick vi till Djungelland som det hette. Vi betalade och skulle ta av barnen skorna då Zacharias helt plötsligt var borta... Han var snabb som tusan och hade hunnit en bra bit upp inne i leklandet... MED skor ;) Fick lite panik där ett tag men förstod ju att han hade gått in för att leka. Barnen hade jätteroligt och ville inte gå därifrån sedan när det väl var dags. Vi fick muta med något sött för att sedan åka in till Strömstad ;) Vädret såg betydligt bättre ut så vi beslutade oss för att ta en promenad innan vi tog oss tillbaka till campingen. Dock hann vi inte gå omkring så länge till det började regna igen så det var bara gå tillbaka till bilarna och åka hem till stugan. På kvällen började det spricka upp mer och mer och onsdagen bjöd på betydligt bättre väder :)
 
 

En dag på landet

Som vi har njutit ute på landet idag!! Underbart väder så man kan knappt tro att det är sant! :D Sebastian var med en stund innan han åkte in för att jobba. Han är ju numera ägare av bowlinghallen Eurobowl ;) Som senare kommer byta namn givetvis :) Nog om det för stunden! Jag suger verkligen in allt av vad de soliga dagarna har att erbjuda. Det är bara passa på att njuta! Barnen har haft det jättebra idag. De har kunnat få bada, även om det bara var i en uppblåsbar pool. Fått gunga, fått leka tillsammans med sin mormor och morfar. Vi gick ner till Bråviken och där var ju höjdpunkten att få kasta sten i vattnet ;) Det är riktigt roligt att få se sina barn uppleva samma plats och samma miljö som jag själv gjorde när jag var liten ♡ Jag hoppas att de en dag kan ta med sina barn dit. Jag har så otroligt mycket minnen från Mauritzberg och jag hoppas verkligen att de också kommer kunna minnas tillbaka och glädjas åt det :) ♡
 
Imorgon sägs det att det ska bli fint väder igen ;) och det hoppas vi verkligen! För imorgon kommer vi åka ut till Skärgården, till Kallsö närmare bestämt, där min faster och hennes man har sin sommarstuga. Det kan hända att det blir sista doppet för i år... om vädret tillåter!