6 månader

Hon har ätit gröt 2 ggr/dag men efter förra veckans sjukdom så vill hon inte äta annat än från bröstet :/ Har försökt men hon vägrar öppna munnen. Kan även vara en kombination då hennes tänder i överkäken börjar komma. Får kämpa på ett tag så kanske det släpper vartefter :)

Hon kan sitta med stöd, korta stunder själv, men får hon syn på något eller rör huvudet tvärt så tippar hon omkull :P Har den senaste veckan börjat röra sig mer, hon ligger inte längre kvar där man lägger henne och hon rullar nu runt mer och mer :) Snart är verkligen den lugna tiden över!! ;)

Hon lyssnar till sitt namn, ÄLSKAR att bada! På babysimmet och vill nu i badkaret så fort storebror badar :D Han är dock inte lika förtjust varje gång och vill nog vara där för sig själv ;) 

Det går mycket bättre nu med nära släktingar och hon blir inte lika ledsen längre. Om det inte är många på en gång. Då reder hon inte ut det och börjar lätt att gråta om hon inte är hos mamma eller pappa. Folket som vi träffar på i bowlinghallen och våra klubbkamrater går ju också bra givetvis :)

Nätterna har blivit lite bättre, somnar runt 20-21 och jag brukar få gå upp 2 ggr ungefär. Börjar bli tröttsamt att amma nattetid så jag ska försöka se om det går att söva om henne utan det :S OM man orkar, men kanske är värt ett försök i alla fall :) Annars växer hon så det knakar, hinner inte med!!! Samma sak med storebror som hela tiden lär sig nya ord :)

Vid 6 månaders ålder väger hon 8000 gram och är 69,6 cm lång ♡

emeliieottosson@Instagram
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback