Barnvagnsutmaningen

Idag har vi lunchat på stan tillsammans med Matilda :) Det blev på ett ställe som heter Skafferiet och det kanske blir fler gånger. Det smakade riktigt bra :) Jag och lillkillen har även hunnit med en promenad under eftermiddagen. Syrran tipsade om en rolig app som heter Barnvagnsutmaningen där man kan utmana varandra eller bara sig själv genom att gå promenader. Finns en GPS som mäter hur långt man går och vart. När man uppnår x-antal promenader får man sig medaljer :) Så får man ju även koll på hur lång strecka man gått och hur länge vilket jag inte haft så stor koll på innan :)


Nu sitter jag och lillkillen och väntar på Jessica och Mathilda som ska komma under kvällen :) De har inte träffat Zacharias sen dagen innan nyårsafton, med andra ord 2 månader sen ;) Tror nog jag vet vad de kommer säga :P Nått i stilen med: Oj vad stor han har blivit. :D Men det har han ju också :P

Gammelmormor *

Vi lever i himmelriket för tillfället. Vår lilla skruttunge har bjudit oss på ännu en underbar natt, han vakna bara en gång och då klockan 4:00 nästa gång var inte förrän kvart över 8 på morgonen, och han brukar ju vilja gå upp då :D Får bara hoppas att hans kräkande kan sluta nu också ;)

Under dagen har syster varit här med Malte. Vi satt inne en stund och prata innan vi gick ut på en promenad med de små grabbarna och stora grabben Sebastian :P Kom äntligen till biblioteket och hämtade ut gratis boken som alla får i present när de fått barn :) Var även förbi apoteket för att köpa alvedon åt Zacharias, han ska få sina hemska sprutor på torsdag :/ Lika bra att ha värktabletter hemma ifall han skulle få feber... Usch ser inte fram emot de där sprutorna :S Tur att pappa Sebastian är med!!

Nej nu måste jag sätta fart. Tvätten blev klar, har väntat på den. Lillkillen är hemma hos gammelmormor så jag har fått tid till att städa och fixa här hemma. Nu ska tvätten hängas och nästa lass in, sen ska jag hämta min skruttunge :) Imorgon väntas det besök, och de ska stanna i tre dagar! :) Ska bli himla roligt :D

Nu har vi fått korten från graviditetsfotograferingen och på Zacharias,
vet bara inte vart vi ska sätta upp den här tavlan så den får stå på min byrå så länge :P


Nätterna som varit :)

Ännu en helg har gått. Och det har faktiskt hänt en del :) Vi kan ju börja med vår lilla killes framsteg när det gäller nätterna :) Fredag till lördag natt sov han i sin spjälsäng för första gången :P Han sov där mellan 22-02 sen fick han faktiskt lov att sova mellan oss efter att han hade ätit :D Natten mellan lördag och söndag slog han återigen rekord. Han sov hela 6 timmar innan han ville äta igen. Från 23:30 till 5:30, själv skulle jag kliva upp 6:30 och tyckte väl då att han kanske kunde ha sovit en timme till ;)
Igår somnade han i soffan när vi tittade på tv. Klockan var runt 19:45, jag la ner honom i spjälsängen runt 21:30 och där låg han och sov fram till 3:45 inatt! Hela 8 timmar innan han ville äta. Helt otroligt! Han somnade igen vid 4 och vaknade inte förrän 7:30 nästa gång. Framsteg! Men nu ska jag nog inte säga för mycket för då lär vi få några jobbiga nätter igen :P Fast det är riktigt skönt att vi har haft många bra nätter, det får oss att tro att det kommer bli bättre framöver. Det märks även att han på dagarna inte kräver lika mycket mat, att det kan ibland kan gå 3-4 timmar innan han vill äta igen :)

Utöver de underbara nätterna så var vi i lördags förbi bowlinghallen och tittade när tjejerna spelade match. En riktig rysare som slutade bra med 11-9 till oss :) Efteråt åkte jag med mamma hem och vi var där i ett par timmar innan Sebastian och Matilda kom och hämtade oss. Vi hann hem lagom till att Charlotte Perelli hade sjungit klart sitt bidrag :P Tyckte väl att även denna deltävling var lite sisodär. Tyckte inte att någon låt var något speciellt.

Igår spelade jag min första match sedan september förra året :) Det var hur roligt som helst, men väldigt jobbigt! Man tror inte att det kan vara så jobbigt förrän man har varit borta en längre tid :) Vi vann och jag är ändå nöjd med mitt spel trots att siffrorna kanske inte var så bra :P Träningsvärk har jag sluppit än så länge, får väl se på step-passet ikväll hur det känns, och framförallt hur det kommer kännas imorgon :)


Taskig natt

Ja nu har jag suttit och följt Gomorron Sverige under hela förmiddagen. Mest för att jag varit så nyfiken på prinsessans namn ;) Lite roligt att det blev ett namn som folk inte trott, Estelle :P Och roligt att hon blev hertiginna av Östergötland :)

Om vi ska gå över till annat så har jag varit med om en väldigt jobbig natt tyvärr :/ Lillkillen har vaknat 5 ggr för att äta och även då han satt kräks i halsen och blivit jätteledsen. Svårt att sova där i mellan då katten tagit upp en stor del av min sänghalva och min sambo har snarkat i högan sky. Känns som att det inte kommer bli mycket gjort denna dag :/ En veckas "sovsemester" vore inte dumt! :P Nej nu ska jag luta mig tillbaka i soffan med en kopp kaffe och bara ta det lugnt och mysa med min underbara unge!

Första bilden jag lagt upp på mig själv på vääääldigt länge!!


Rekord :)

Som alla andra också gjort så ska väl jag med gratulera kronprinsessan och Daniel till deras lilla dotter, prinsessan som föddes tidigt imorse :) Jag läste aftonbladet inatt och såg då att de hade åkt in. Min lilla "prins" höll mig som vanligt vaken för att äta lite :P

Idag skulle vi stiga upp klockan 8 för att Zacharias skulle hem till sin mormor medan jag skulle iväg och träna på F&S under förmiddagen. Men vem tog sovmorgon om inte han ;) Har nog aldrig hänt att jag har klivit upp och han har fortsatt att sova :P Han sov fram till klockan 9 då tyckte han det var lagom att vakna :P Han slog dessutom rekord inatt då han sov från 21:20-2:50, 5½ timme. Ojojoj ;) sen vaknade han vid 5 igen för att äta (pappas väckarklocka väckte oss). Snart kanskke han kan hålla sig till ett nattmål och vartefter kan vi ju hoppas att han inte behöver nått :)

Innan vi gick till mormor så hämtade vi ut lite paket. Vår dvd/cd-brännare hade äntligen kommit och två saker som jag beställt till Zacharias lilla hörna :) Imorgon ska vi borra och sätta upp hyllorna :D Är så ivrig på att få det gjort! :) Kommer bli så fint!

Bjuder på en gammal bild.

Måste ju berätta hur det gick på träningen igår kväll. Var jättenervös! Men det berodde nu mest på att jag var rädd för att det skulle göra ont. Det gick hur bra som helst, dock kände jag hur otränad jag var ;) Fick träninsvärk redan efter 1 serie :P Haha! Eftersom det kändes bra så kommer jag spela b-lagsmatch på söndag i Strängnäs :P Ska bli riktigt roligt :)


Färgglatt

Idag fick vi gå upp tidigt, i och för sig så vaknar Zacharias alltid runt 8, 8:30 på morgonen :) Om nån timme eller så ska vi klä på oss och gå till Öppna Fsk, det är dags för föräldragrupp igen :) Idag ska det handla om språkutveckling. Precis mitt ämne ;) Intresserar mig väldigt mycket för det, inte konstigt att mitt examensarbete handlade just om det :D

Ny dregglis som jag köpte häromdagen

Efter föräldragruppen ska vi hem till syrran ett tag, var ju tänkt att vi skulle träffa ett par kompisar och deras barn men en av deras barn har varit sjuk nyligen så vi ska ses på fredag istället :) Och ikväll ska jag träna bowling för första gången sedan september. Liiiite nervöst :D

 

 


Dregglisar

Zacharias har under de senaste veckorna börjar dregla så förbaskat :P Därför har jag tänkt investera i lite fler dregglisar. Hittade en jättebra butik på nätet där det finns massor av fina dregglisar. Blir att skicka efter sen när ekonomin tillåter :) Finns en del som är lite billigare än andra :)

 



Kläder från Neali

Lovade att jag skulle visa upp de kläder som vi fick hem på posten förra veckan :) Jag har tidigare skrivit ett inlägg om klädmärket Neali och Lisa Holmström som designar dom. Det kan ni läsa om här. Kul att han har kläder som ingen annan har :D

Igår var jag och Zacharias uppe på mammas jobb och tog en kopp kaffe. Syster och hennes Malte var också där :) Efteråt tog vi en sväng på stan. Shoppade lite åt lillkillen, lite snygga kläder som han kan ha framåt våren/sommaren sen :) Hade lite kvar på presentkortet han fick. På kvällen var jag på F&S och tränade och Sebastian spelade korp så Zacharias fick tillbringa några timmar hos sin gammelmormor :)

Idag ska vi försöka få upp hyllorna som vi köpte i lördags. Måste förbi mina föräldrar och låna pappas borrmaskin först :P


Pampers vs Libero

Nu har vi tagit tag i bytet av blöjmärke :P Vi har under en period irriterat oss på Liberos blöjor och att de inte håller tätt. När lillkillen föddes använde vi oss av Libero och de kändes därför betydligt bättre än Pampers blöjor. Men under en period använde vi oss av Pampers för att vi utnyttja några rabattkuponger. Jag var ganska skeptisk och efter att dom blöjorna var slut så köpte vi Libero igen. Jag vet inte hur mycket han har kissat ner sig under den tiden vi tog tillbaka Libero, och nej blöjorna var inte för små och är fortfarande inte! Igår köpte Sebastian hem Pampers igen, i en större storlek också. Vi får dra åt dom en del men de verkar funka än så länge :P Vi får hoppas att vi slipper en massa nerkissade kläder nu :)

Om vi ska fortsätta prata om lillkillen så måste det ske en förändring här hemma! Under nätterna sover han mellan oss i vår säng, och det fungerar för oss! MEN! När han vaknar och blir hungrig lyfter jag upp honom och ligger ner medan jag ammar, vilket alltid resulterar i att vi somnar och sover så resten av natten. Jag vaknar till när han blir hungrig igen och byter bara sida, han äter vidare och jag somnar om. Nu börjar han att väga mer och det känns när jag kliver upp på morgonen. Jag har ont i revbenen :/ Inatt när jag vaknade låg han väldigt tokigt och nu känner jag att det är dags att ta tag i nattamningen! Han kommer nog få sova hos oss ett tag till, men jag kommer att sätta mig upp när jag ammar så jag håller mig vaken och när han ätit färdigt kommer jag att lägga ner honom igen. Jobbigt för mig men vem har sagt att det ska vara lätt och ha småbarn ;) Det kommer bli bättre i slutändan och snart får vi som sagt försöka ha honom i sin egna säng! Han blir ju ändå 3 månader om 2 veckor! :) Min stora lilla kille!!

Nu ska vi snart börja göra oss iordning :) Promenad in till stan där vi ska upp till min mammas jobb och fika :) Carro och lilla Malte ska också dit. Mysigt! :)

Dissa Mello?!

När det har gått så långt så att man hellre vill rösta på mellanakterna i Melodifestivalen så är det ju något som är fel! Igår tyckte jag att det var katastrofalt dåligt! Först kommer de unga grabbarna i Youngblood och sjunger låten Youngblood som låter nästan precis som Eric Saade's Manboy. Grabbarna flöjs av Maria som är en halvdålig kopia av Sonja Aldén/Shirley Clamp. Mattias från EMD gör bort sig direkt genom att sjunga på svenska! Love generation tyckte jag ändå var hyffsade, men de gick inte ens vidare till omröstningen :/ Carolina Wallin Pérez - behöver jag säga mer??!! Och sen kommer Andreas Johnson och min första tanke är att den här kommer vara bra! Men direkt när låten börjar spelas så känns den så fruktansvärt bekant... Vi sitter här hemma i soffan och försöker komma på vilken låt det är. Vi kom senare fram till, som många andra, att det är Suede med sin The Beatiful Ones...
Molly Sandén ehm, ja den var ju inte superbra direkt men den funka. Bara av att höra namnet så förstod vi att den sista låten inte skulle vara bra, men nog hade vi inte trott att den skulle vara så jäkla dålig. Björn Ranelid står och pratar genom hela låten, knäpper med fingrarna och klappar händerna. Ärligt talat kändes det som ett riktigt skämt och inte nog med det så tog hans sig direkt till final!? Jag får skylla mig själv som tittar på det, men om man ska jämföra förra helgens deltävling med den här så var det ju 1000 ggr bättre förra gången. Då var ju nästan alla låtar bra. Huuuvaligen!

Nog talat om Mello.. idag gick vi på en vääääldigt lång promenad. Sammanlagt, om man räknar bort stoppet hemma hos Micke och Matilda (lillkillen va hungrig) så var vi ute och gick i nästan 2 timmar :) Skönt, men nu är jag helt slut! Har sovit dåligt hela veckan så ikväll måste jag försöka att komma i säng tidigt så lillkillen låter mig sova några timmar :)


Inredning

Det blev en promenad idag med lillkillen, var jättefint väder så jag kunde helt enkelt inte sitta inne :) Annars har det varit en lugn fredag. Fotade Zacharias lite imorse, ovanligt..?! Nae inte direkt :P
Har även suttit och tänkt ut hur vi ska ha det ovanför hans spjälsäng. Vi har länge funderat på att rama in kort på honom och sätta upp hyllor på väggen vid hans säng. Så imorgon ska vi åka förbi IKEA efter Sebastians match, kolla efter två vita hyllor och en ram. Vi har nämligen skickat efter en namntavla som vi ska rama in. Jag är väldigt ivrig på att få det klart :D Kommer bli så fint! Ni kommer få se resultatet när det väl är färdigt.

Idag fick vi oss en lite överraskning med posten :D Zacharias hade fått mer kläder från vår vän Lisa Holmströms märke Neali. Presenten var från hennes mamma Monica. Tack så jättemycket! Ska försöka visa upp vad han fick imorgon eller någon dag framöver :)


Mammajympa

Igår var jag och lillkillen hemma hos min syster. Träffade även syrrans arbetskamrat och hennes lilla kille som inte är så liten längre :P snart 5 månader och han har växt hur mycket som helst sen jag såg honom sist. Det får en att inse hur skrämmande fort det går :S Vill ju att min lilla pojke ska vara så här liten jämt!! Hade i alla fall jättetrevligt och den blev en timmes promenad hem senare på eftermiddagen. Skönt!!!

De senaste dagarna har jag varit så otroligt trött, konstigt med tanke på att jag börjar röra på mig mycket mer och jag tycker ju att jag borde få mer energi?! Imorse var det med andra ord rätt jobbigt att stiga upp ur sängen. Zacharias har legat hos mig hela natten också så jag har inte sovit något vidare :/ Jag kom trots allt iväg till F&S. Blev en 30 minuters promenad in till stan och därefter ett Step-pass :) Medan jag satt och väntade på att passet skulle börja tittade jag på alla mammor och deras bebisar som var på mammajympa. Fick mig verkligen att sakna min lilla pojke :( Jag hoppas att jag kanske kan komma iväg på nått sånt pass varefter. Men jag vill nog att han ska bli lite äldre först så att han kan ligga själv och roa sig lite medan hans mamma studsar runt :)

Mycket annat har inte hänt idag. Vi (jag och Zacharias) somnade i soffan och sov en stund under eftermiddagen. Det behövdes nog :P Nu ligger han och sover igen, får se hur länge han fortsätter göra det :)
Imorgon är det fredag igen, helt otroligt va fort veckorna går!! Det blir nog en barnvagnspromenad och inte mycket mer :D

Bebisar

Lillkillen och jag har haft en händelserik dag. Vi har varit iväg och träffat 2 av mina gamla klasskamrater från lärarprogrammet. De fick också barn förra året :) En varsin tjej :D Råkade köra fel påvägen dit, men hittade ganska så snabbt tillbaka till rätt väg :P Det är ju sån jag är så :D

Det var riktigt roligt att träffas och Zacharias var väldigt glad, men tyvärr hände en olycka och vi fick låna Moas badbalja och bada av honom lite ;) Det var inte så uppskattat då han var lite ledsen innan jag la i honom där.

Det var så himla gullig när de låg där på filten för Moa skulle verkligen hålla på både Maja och Zacharias :P De var så himla söta tillsammans. Hoppas att vi kommer träffa dom något mer!
Imorgon ska vi hem till syster och Malte. Dit kommer även Carros arbetskamrat som har en liten William. Något äldre än våra, tror han är född i september nån gång :) Bara killar med andra ord och så vi mammor ;)


Fotografering

Var ett par dagar sen sist jag uppdatera. Har inte gjort så jättemycket faktiskt. I fredags tog vi det lugnt, blev en promenad under dagen :) och på kvällen myste vi framför tv:n. I lördags åkte jag med till farfars lägenhet för att titta på hans saker om vi ville ha något av det. Tyckte det var riktigt jobbigt faktiskt :( men Malte livade upp stämningen ganska bra ändå :) På kvällen var det naturligtvis Melodifestivalen som gällde :P Vi bjöd hem Micke och Matilda och jag måste säga att det var många bra låtar men jag tyckte nog allt att David och Top Cat var bäst :)

Igår åkte jag hem till syster och Claes för att fotografera dom och lilla Malte. Han var riktigt duktig och hans tålamod var riktigt bra, bättre än Zacharias som tröttnar ganska så fort när man ska styra med honom :P Fick många fina kort! Tyvärr så har diskenheten på datorn pajat. Den kan läsa vissa skivor men inte alla + att det inte går att bränna ut bilder. Skräcksenariot vore ju att datorn skulle krascha nu eftersom alla bilder på lillkillen ligger här och inte finns sparade nånstans :/ Jag hoppas att det finns externa brännare som man kan koppla till datorn så att vi inte behöver köpa en ny laptop för flera tusen :S

Idag får jag äntligen gå på det pass som jag längtat så mycket efter!! Step 2. Ska bli sjukt roligt :) Min mamma ska sitta barnvakt åt Zacharias under tiden eftersom det är Sebastians eftermiddagsvecka :) Får hoppas han sköter sig :P



Oväntade saker händer när man har småbarn ;)

Idag har vi haft trevligt besök här hemma :) Tina och Linda kom runt halv tolv och min syster och Malte strax därefter. Fick jättefina kläder av dom, ett par jenas i stl 68 och en jättefin body som liknar en skjorta i stl 62 :) Han kommer bli riktigt snygg i det sen :D Även mormor kom förbi en sväng då hon såg att Carro var här :P
Vi råkade ut för en ganska så stor olycka här hemma under eftermiddagen ;) men det är inget jag kommer ta upp här. Inget farligt men kanske snuskigt/äckligt :P Men jag, Carro och mormor skrattade en hel del om man säger så :P

Mycket annat har inte hänt idag :P Imorgon hoppas jag att vi kan komma ut på en lång härlig promenad lillkillen och jag. Vi har ju inte varit ute alls idag :/

Kopparna jag köpte igår ser ut såhär. Riktigt goda att dricka kaffe ur :D

Har upptäckt att Zacharias har börjat äta mer och mer på sina händer :P Han försöker verkligen få in hela näven i munnen. Dreglar en hel del på grund av detta.. så himla söt! :D


Härliga träningsvärk :)

Idag var vi iväg på föräldragrupp för andra gången. Denna dag så var det dags för barnmassage :) Lillkillen hade precis ätit och hade oturligt nog somnat när det var dags att testa på de små. Får försöka mig på det här hemma varefter, ville inte väcka honom när han sov så gott :) Hoppas att det är något han uppskattar, han tyckte ju om magmassagen som han fick när hans magknip var som värst :) När det var slut gick vi in till stan för att möta upp syster och lilla Malte :) En stund senare kom även Mikaela. Vi satte oss ganska omgående uppe på kupolen för båda grabbarna blev hungriga :) Senare tog vi oss en sväng på stan tills Sebastian kom ner och körde hem oss (efter att vi var förbi och köpte träningsskor åt honom). Med oss hem fick vi även nya pyjamasar till Zacharias, hans i stl 56 börjar bli alldeles för små :P Blev också nya kläder som vi köpte för presentkortet vi fick förra veckan. Blev ett par marinblå byxor och en ljusrosa pikétröja i stl 74 (lagom till sommarn förhoppningsvis). Köpte även två jättesöta koppar till mig själv :) Kanske lägger ut en bild på dom imorrn :)

Igår var jag och träna för första gången sen september :) Passet i måndags blev ju inställt :( Men det gick väldigt bra med det jag var på igår även om Puls Bas inte är lika roligt som Step :D Konditionen var något försämrad men inte så mycket som jag först trodde :) Styrkan var det värre med! Klarade knappt av en endaste armhävning :S Tog det ganska så försiktigt med benböj och hopp då jag kände att det gjorde lite ont i mitt bäcken. Kände av det rätt mycket när vi gjorde steg då benen var brett isär, därför tog jag inte ut dom stegen ordentligt. Anpassade passet efter det som kändes bra för min kropp helt enkelt :) Idag har jag träningsvärk nästan överallt ;) Jätteskönt faktiskt :D

Imorgon får vi finbesök här hemma :) Syster kommer samt Linda och Tina :) Ska bli riktigt trevligt!


När man inte trodde det kunde bli värre...

Ja, denna helg har varit lite uppeochner. Mycket tankar som snurrat i huvudet om man säger så. I lördags åkte vi till Fagersta där Sebastian skulle tävla. Gick ganska bra med lillkillen förutom att han som alltid kräks nått fruktansvärt. I helgen var det rätt så jobbigt för det va mer än vanligt :/ I går stannade jag i Västerås hemma hos Sebastians familj medan han åkte till Fagersta och hjälpte till med tävlingen. Blev en väldigt lugn dag, vi tittade på skidskytte och bandy. Zacharias grät så fort någon svensk gjorde nått bra ;) Haha lite komiskt :P Han hade en väldigt bra dag, han låg framför tv:n och pratade en massa och blev bara lite upprörd när han ville ha mat :) Vi kom hem väldigt sent, runt kvart över tolv på natten. Tackar för att jag har fått sova skapligt annars hade jag varit riktigt trött idag :P

Nu på förmiddagen har vi varit iväg till BVC. Som tur var fick vi väldigt fint väder och inte allt för kallt idag så det var en behaglig promenad :) Ja, han växer och ökar i vikt som han ska :) Ligger lite ovanför normalkurvan :) Nu när han är 2 månader väger han 6150 gram och är 61,5 cm lång. För en månad sen vägde han 4820 gram och var 57 cm lång så det har hänt en del sen dess :P

Om några timmar ska jag äntligen få ta mig iväg till Friskis&Svettis :D Som jag har längtat! Ska inte på efterkontroll förrän imorgon men jag orkar inte vänta tills imorrn ;) Känns det inte bra så avbryter jag ju naturligtvis :) Men måste försöka ta det extremt lugnt i början så jag inte råkar göra nått tokigt. Allting är ju inte riktigt färdigläkt i kroppen ännu. Ska bli så himla roligt :D

 

Ännu en älskad människa har lämnat oss. I lördags kväll somnade älskade Olle in. Vila i frid. Du och farfar har det bra där ni är.
Som syster sa - "Två små liv ser ljuset, två tas ifrån oss"


♥ Vila i frid ♥

Blir ett sånt där tråkigt inlägg utan någon bild. Har inte haft tillfälle att fota något speciellt idag. Blev ett annorlunda uppvaknande idag. Riktigt tråkiga nyheter. Himlen har fått en av de vackraste änglar Älskade farfar somnade in igår kväll. Jag hoppas du har det bra där du är nu! Vi fick många, många fina år med dig! Även om man visste att det snart var dags så är det väldigt tugnt just nu.

Men även om det har varit en ledsam dag så har våra fina söner skänkt oss många leenden och skratt. Vi var hemma hos syrran och Claes, fikade, pratade och åt mat. Få tankarna på annat helt enkelt. Roligt att farfar ändå fick vara med och träffa våra små pojkar innan han dog. Det betyder mycket

Nu är vi hemma igen efter att ha varit förbi Micke och Matilda en sväng. Deras föräldrar är på besök och var väldigt nyfikna på lillkillen :) Vi tackar än en gång för presenten :) Nu ska vi mysa framför tv:n, imorgon beger vi oss norrut. Först till Fagersta för lite bowling och därefter till Västerås.

L-300

Vaknade upp till strålande sol och det såg ut som att det skulle hålla i sig hela dagen :) Tog det lugnt på förmiddagen och Zacharias fick ligga i sitt babygym igen. Han låg väl där i någon halvtimme tills han tröttnade och ville upp i famnen. Framåt eftermiddagen mulnade det helt plötsligt på utanför och det började toksnöa! Och jag som hade hoppats på att få gå en promenad i det fina vädret :/ Istället var det bara packa på sig en massa kläder, dra på sig luvan och ge sig ut i snöstormen. Är dock väldigt tacksam att jag gjorde det för det var himla skönt att komma ut och få lite frisk luft även om det var lite småjobbigt :P Lillkillen låg i alla fall väldigt skönt i vagnen och somnade efter en stund.


Var ju förbi apoteket igår. Har fått sån fruktansvärt torr hy på sista tiden och tog mig nu i kragen och köpte produkter för just detta. Hoppas nu verkligen att L-300 serien hjälper! Får nog ge det ett par veckor :)

Nu börjar lillkillen vakna till här, dags att avrunda. Har dock en fråga. Har upptäckt att han numera, väldigt ofta förknippar amningen med sömn. Vilket jag försöker att avvänja honom vid. Väldigt svårt! Någon som kanske har ett bra tips på hur man kan få honom att sluta med det och komma till ro och somna på ett annat sätt? Annars får jag väl googla ;) har blivit rätt duktig på det :P

1:e februari

Igår hade vi fullt upp hela dagen. Lillkillen fick vara hemma hos gammelmormor från halv två till ungefär klockan halv fem, fem på kvällen. Vi plockade här hemma och städade. Pinsamt att erkänna men julgardinerna åkte inte ner förrän igår :S Men det är himla svårt att få saker gjort här hemma nu för tiden! Nu är det i alla fall klart :)

Idag hade jag hoppats på att få komma ut på en längre promenad, men det blev inte så. Det snöade något så förbannat under hela dagen. Jag kom till Hageby Centrum i alla fall för att göra mina ärenden, men raka vägen hem efteråt. Himla trist! :( Får hoppas att det inte blir så kallt som de sagt att det ska bli imorgon, så vi kan ta oss en längre promenad då istället.

Nu under kvällen kom mamma på besök en stund innan hon skulle vidare till bowlinghallen och träna. Zacharias var inte så jätteroad utan ville mest bara ligga vid bröstet och äta ;) Vilket han även gör för tillfället! Hoppas han blir nöjd snart så jag själv kan få nått i magen. Var ett par timmar sen om man säger så!