Nya lägenheten

Äntligen har vi fått tillgång till vår nya lägenhet. Hela dagen har vi i princip spenderat där. Vi påbörjade arbetet i sovrummet där vi ska måla vitt och sätta upp en vit fondvägg med mönster. För att vara exakt så är det den tapet som vi har här hemma i hallen. Vi tyckte den skulle passa fint i vårt kommande sovrum. Det kommer bli ljust och härligt :)

Mormor har lagt ner ett enormt jobb ute i vår lilla trädgård. Hon har varit jätteduktig och det blev jättefint. Nästa sommar kommer det se ännu bättre ut när alla blommor kommer på plats :)

Ja nu är det bara två dagar kvar sen flyttar vi :) Längtar mer och mer och det känns riktigt bra. Ska bli riktigt roligt att även börja inreda för vår kommande lilla bebis också ;)


Lite gamla bilder från början av juni som jag råka skrapa fram :)

Varamon

Idag gick vi upp tidigt för att ordna med pastasallad inför en heldag vid Varamon. Bilen skulle också lämnas in på reparation eftersom vår AC sluta fungera för ett tag sedan. Syrran kom runt halv tio och en stund senare åkte vi mot Motala :)

Det var riktigt härligt att sitta där ute i solen. Vattnet var dock ruskigt kallt. Vi lyckades ändå doppa oss 5-6 ggr under hela dagen, men det tog ett tag innan man kom i :P Jag var väldigt noga med att smörja in mig med tanke på att jag brände mig där förra sommaren under ett besök och det var inte nått vidare kul. Men alla tre glömde vi en viktig del av kroppen. FÖTTERNA! Alla hade vi lyckats bränna dom :P Har aldrig varit med om det tidigare och det kanske var därför jag inte tänkte på att smörja in dom heller :D Kommer förmodligen ha ont i ett par dagar, men det får det vara värt för gud vilken härlig dag vi har haft :)

Nu ska vi snart ge oss ner till stan för lite bio. Det blir Bad Teacher med Cameron Diaz i huvudrollen. Håller tummarna för att den är lika rolig som den verkar :D


Camilla ♥ Rickard 24/6 - 2011

Några bilder från bröllopet mellan Camilla och Rickard :)


Det tråkiga med mina bilder är att de alltid blir så grådassiga på bloggen :S De ser mycket bättre ut i verkligheten :) Förstår inte vad som är fel :S

UPDATE: Nu har jag lärt mig!! :) Bilderna blev betydligt bättre!

Ultraljud <3

Idag var vi på ultraljud. Bebis ville inte riktigt vara med denna gång heller, men istället för att studsa runt som sist så hade h*n grävt ner huvudet och låg ihopkrupen som en liten boll :P Barnmorskan puffade på magen flertalet gånger för att bebis skulle flytta på sig men h*n ville helt enkelt inte det :P Envis liten rackare, precis som sin mamma och pappa :D Allt såg i alla fall bra ut och bebis var så stor som h*n ska vara :) Efter besöket tog vi en promenad neråt stan. Det blev glass på Halvars sedan en tur i några affärer + lite inköp till nya lägenheten :) På eftermiddagen tog jag mig till F&S för lite Step. Det kändes att kroppen inte är riktigt van vid den sortens träning längre så jag tog det väldigt lugnt. På kvällskvisten åkte vi till Gransjönäs för årets första dopp. Kallt men riktigt skönt :) Imorgon väntas det bildredigering och packande :)


Midsommarafton

Just nu sitter vi i bilen i riktning mot Rättvik. Igår efter jobbet åkte vi upp till Västerås och övernattade där för att slippa den jättelånga resan upp idag. Blir ju en annorlunda midsommar för oss i år då vi ska på bröllop :) Det ska bli riktigt trevligt :) Imorgon blir det förmodligen ett besök till Ludvika och träffa Tommy och Kerstin. En ganska händelserik helg med andra ord :) Trevlig midsommar gott folk!!

"Now I'm here, suddenly I see, standing here, it's all so clear, I'm where I'm meant to be"

Ytterligare två kartonger är packade. Har ingen direkt ork att ta tag i flytten när jag kommer hem efter en lång dag på jobbet. Jag vill helst bara lägga mig i soffan tills det att det är dags att gå och sova :P Men idag gjorde jag en kraftansträngning :D Igår orkade jag mig till och med iväg på ett Afro-pass!! Imorgon slutar jag klockan ett så då kanske det blir lite lättare att ta tag i det här hemma + att jag måste packa inför helgens resa. På torsdag efter jobbet (notera att jag har stängning då :/) åker vi upp till Västerås, övernattar där och på fredag morgon åker vi vidare till Rättvik. Årets midsommar blir lite annorlunda, istället för midsommarfirande med sill och potatis, dans kring midsommarstången etc etc så blir det bröllop :) Det är inte varje år man får gå på bröllop och att det blev två inom en månad hör inte till vanligheterna :P Det ska bli jätteroligt och lite nervöst eftersom jag ska vara fotograf :S Har faktiskt varit det under ett bröllop men det var för ett antal år sedan :) Det kommer nog gå bra :)

I det här inlägget tänkte jag faktiskt publicera en bild på min mage, har ju inte gjort det än :P Den är nästan en vecka gammal men magen är ungefär densamma.


Gravid i vecka 18

Rensning i full gång

Om två helger har vi tillgång till vår nya lägenhet. Därför är det idag läge att påbörja rensningen av våra förråd + annat som kläder, skor, etc etc. Jag har redan, för några veckor sedan, rensat ut alla de kläder som jag inte ska behålla och idag när jag kom hem från jobbet tog jag tag i alla mina skor. Fick det till 31 par! Och när jag var klar hade jag väl rensat bort en tredjedel ;) Men det är ju i all fall nått :P Mitt nästa projekt är att gå igenom alla handväskor som jag äger. Många av dom har bara legat i garderoben de senaste två åren vilket känns väldigt onödigt. Då kan jag lika gärna göra mig av med dom :P När Sebastian kommer hem ska vi ta tag i våra förråd, inne i lägenheten och även det som vi har nere i huset. Jag kan ju säga att vi i alla fall hade tur med vädret! Det kan fortsätta regna ett tag till :)

Innan:

Efter:




Gissningslek

Det var evigheter sen jag uppdatera, tiden räcker inte till! I helgen var jag i Västerås, Elin tog studenten och vi var där och firade :) Min förkylning började försvinna då också vilket var skönt :) Ögondropparna har gjort susen. Är lite svullen på morgonen när jag vaknar men det lägger sig ganska fort. Resten av förkylningen är borta, det kliar lite i halsen emellanåt men det kan jag leva med.

I måndags var jag tillbaka på jobbet. Himla skönt faktiskt! Personalmöte på kvällen så jag var hemma rätt så sent. I tisdags fyllde min underbara pappa år ♥ så vi var där och firade honom på kvällen. Det bjöds på paj och glass med jordgubbar :) Blir mer firande på lördag då det är grillkväll hemma hos dom.

Igår var jag äntligen på ett efterlängtat pass på Friskis. Himla skönt att få röra på sig igen!! Dock kändes det att det var ett tag sen sist. Hade inte riktigt orken + att magen har börjat växa till sig så vissa rörelser var jag lite försiktig med eftersom det kändes lite konstigt :P Hoppas på att kunna träna ett bra tag till, men det kommer nog bli jobbigt framåt hösten. Måste välja ut pass utan styrka eftersom det kommer vara i princip omöjligt för mig att ligga ner och göra situps med en stor mage :P Som tur är ska det påbörjas lite nytt till hösten i form av Flex och Dans Fuego, och jag hoppas att dessa inte har någon styrka :)

Idag sprang min kära kusin Patricia ut, så nu på eftermiddagen/kvällen har jag varit på studentfest. Fått äta gott och diskutera bebis med släktingarna ;) Det blev gissningslek på vilket kön bebisen kan tänkas ha. Kusin Oliver tror det är en flicka, Patricia tror pojke, Caroline tror också pojke. Mormor VILL att det ska vara en flicka :P Mamma VILL att det ska vara en pojke men tror att det är en flicka ;) Haha, det är lite roligt att spekulera faktiskt, men jag håller fortfarande fast vid att det nog är en pojke :)

Pappsen på sin födelsedag ♥


Läkarbesök

Idag fick jag tid hos en läkare och för provtagning. Fick inte mycket konstaterat än det jag redan visste. Irriterade slemhinnor i näsa, hals och ögon. Eftersom jag är gravid kunde han tyvärr inte hjälpa mig med så mycket medicin eftersom man helst inte ska äta nått. Jag fick ett recept på ögondroppar som jag ska ta tre ggr per dag och jag köpte ännu en flaska hostmedicin (som är okej då man är gravid). Så det är väl bara att stå ut och hoppas att det snart ger med sig. Hostan har ju i alla fall blivit bättre så nu hoppas jag att ögondropparna hjälper och att nästappan försvinner.

Om vi ska gå över till något roligare så gick jag in i vecka 17 idag :) Har inte tagit upp så mycket kring graviditeten här i bloggen. Får se om det blir mer ju längre in graviditeten jag kommer. Känns inte speciellt intressant att prata om det när jag mår så pass bra som jag gör. Nästan för bra ibland, blir nästan lite nervös :P Men idag har jag känt av molvärken som varit borta ett tag, alltid nått ;) Om cirka tre veckor är det dags för UL igen och då kanske jag kan ägna ett inlägg åt det :) har vi tur så har jag kanske börjat känna av livet där inne innan dess :D Vissa dagar kan jag inte sluta tänka på hur h*n kommer se ut, vilken ögonfärg? hårfärg? vem kommer h*n att likna mest?! och det stora ögonblicket då vi kommer att få se vårt lilla mirakel för första gången. Det är så otroligt spännande och jobbigt på samma gång. Man vill ju att tiden ska gå så mycket fortare :) Men det kommer att vara värt all väntan :D


Underbara dröm!

Drömde en underbar dröm inatt. Jag drömde att jag vaknade upp på morgonen och att nästappan, halsont och allt som hade med förkylningen var borta. Att jag kunde ta mig iväg och jobba och därefter att jag kom iväg på ett härligt Aerobicspass på Friskis och Svettis. Ja, jag vaknade ju kort därefter och glädjen försvann, jag kunde inte andas ur näsan, den var helt igentäppt, det gjorde sjukt ont i halsen och när jag försökte hosta smärta det något sjukt i bröstet. Att öppna ögonen var ju lättare sagt än gjort, jag fick ta hjälp utav fingrarna för att få isär de övre ögonfransarna från de nedre då de var helt ihopklibbade :/ Under morgonen ringde jag till Vårdcentralen men de skulle inte återkomma förrän senare in på eftermiddagen. Jag ringde till jobbet och meddela att jag även blir hemma imorgon. Finns inte en möjlighet att kunna jobba i mitt tillstånd. Det hela blir ju värre när det är sånt härligt väder ute och man bara vill ge sig ut på en lång härlig promenad eller som sagt iväg på ett pass och få röra på sig och svettas lite. Hur underbart skulle inte det va!?
Pratade med en dam till slut som bad mig återkomma imorgon för att de inte kunde ta emot mig idag. Så förhoppningsvis får jag tid hos en läkare imorgon och snart få bot på denna envisa förkylning.


Micke och Matildas bröllop


Sveriges Nationaldag

Bröllopet i lördags var såå fint! Det kunde inte ha varit bättre. Jättefint väder, jättefin vigsel i kyrkan, och en väldigt lyckad bröllopsfest med mycket skratt. Tack än en gång Micke och Matilda för att vi fick vara med och dela denna dag med er!

Det kommer att komma mer om bröllopet men det blir imorgon. Hela helgen i Norrtälje var otroligt lyckad, mindre roligt med min dunderförkylning som inte vill bli bättre. Sov nästan ingenting inatt, näsan var helt igentäppt :S Idag köpte Sebastian medicin för min rethosta, så jag hoppas att den ger med sig! Känns inte speciellt  roligt att jobba imorgon, öppning och sedan avdelningsmöte på kvällen. Jag hoppas innerligt att jag ska må lite bättre imorgon!!

Sveriges Nationaldag är kanske inte nått jag direkt firar men det är ändå värt att nämna :) Nu är det soffan som gäller för mig!! :)


Norrtälje

Väska är packad och om några få timmar beger vi oss till Norrtälje. Förkylningen har varken blivit bättre eller sämre så det blir ett besök till Apoteket innan vi åker. Måste inhandla näsdukar, halstabletter och hostmedicin. Usch :/ Jag hade verkligen hoppats på att må betydligt bättre idag, men får hålla tummarna för att det kanske gått över lite till imorgon. Känns lite tråkigt att gå på bröllop och vara genomförkyld :( Men det är ju så det blir tyvärr. Jag hade tänkt att uppdatera över datorn, men den har fått för sig att leva sitt eget liv, vilket den gjorde genom att inte vilja starta upp internet ordentligt. Försökte med det mesta för att få det att fungera men nej. Får bara hoppas att det är tillfälligt och inte nått bestående fel för en ny dator har jag verkligen inte råd att köpa. Tyvärr så vet jag att den förmodligen inte lär hålla året ut, för det är mycket med den som inte är bra! Jag lär nog inte hålla bloggen så uppdaterad i helgen. Och vill datorn vara med när jag kommer hem igen så blir det förmodligen ett inlägg på söndag kväll eller måndag. Hoppas ju kunna lägga in lite bilder, för ett inlägg med bara text är ju hur tråkigt som helst :S

1:e juni

Idag blir det ett halvtråkigt inlägg från mobilen. Ligger i soffan och har ingen ork till att sätta mig framför datorn. Vi kom nyss hem från bion, vi var och tittade på Baksmällan 2. Den var riktigt rolig :) Trotsade smärtan i halsen helt enkelt. Känner mig fortfarande halvdålig men hoppas slippa undan feber. Har ju morgondagen att ta igen mig på också. Över till något helt annat :) Jag tog ut min navelpiercing förut. De senaste dagarna har nämligen naveln börja vandra utåt och det har gått fort :P Nu är det inte så långt kvar innan magen börjar synas riktigt ordentligt :) Och om två till tre veckor kommer jag att få börja känna det lilla livet där inne!! Det kommer bli så häftigt :D Gud vad jag längtar :)