Ängelholm #2

Vi startade dagen med ett besök på stranden :) denna gång gick vi lite längre bort och hittade en plätt där vattnet var renare och stranden såg fin ut :D Till och med jag och Zacharias var i och bada :P Han och Malte hade även fullt upp med att slänga tillbaka alla maneter i vattnet, det var rätt många som hade spolats upp av vågorna. Vi var där fram till lunch då vi gick tillbaka till stugorna för att äta och göra oss iordning för en utflykt till Hembyggdsparken.
 
Barnen var rätt trötta efter allt bad på förmiddagen så först gick vi runt och tittade på alla djur som de hade där. Hästar, åsnor, höns, papegojor, duvor, undulater, gäss, geter.. ja, det fanns en hel del djur :P Mest fåglar ;) Det var varmt och soligt så en riktigt stor mjukglass satt fint! Det måste även ha varit sommarn's allra godaste :P Innan vi åkte tillbaka fick barnen leka av sig i lekparken som fanns där, och det var två grabbar som absolut inte ville åka därifrån sen ;) Men tror inte de var så missnöjda när vi kom tillbaka till Klitterbyn och dom fick se att mormor och morfar var där ;)
 
På kvällen lekte barnen med vatten och sköt med vattenkanon :) Var så otroligt varmt så de uppskattade det verkligen :) Vi grillade och efter att barnen lagt sig så roade vi oss vuxna med lite Uno ;)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback