Midsommar 2014

I år firade vi midsommar ute hos min morbror Roger och hans sambo Anette i Kårtorp :) Allt var perfekt förutom värmen ;) Kunde ju ha fått vara mer än 15 grader :P Vi kom ut runt klockan 13 och vi åt sill och potatis strax därefter eftersom vi skulle gå bort mot stallet vid klockan 14. Där väntade en traktor med flak som barn och föräldrar fick åka med :) Gissa om Zacharias blev glad :D Det var väldigt stort att han hade fått åka med traktorn! :) Medan han och Sebastian åkte runt gick vi andra bort till festplatsen och mötte upp Caroline med familj. Lilla Malte var fortfarande inte helt okej men ändå ganska pigg för att kunna fira midsommar :) Det blev sång och dans, men inte riktigt runt midsommarstången utan framför killarna som stod och spelade och sjöng ;)
 
Resten av eftermiddagen och kvällen kunde inte bli mycket bättre! Vi fikade, pratade, barnen lekte, vi spelade kubb och senare framåt kvällen grillade vi :) Barnen skötte sig otroligt bra trots att de knappt sovit nått på dagen och orkade vara vakna långt fram på kvällen :) Men kan lova att vi har haft två små trötta barn här hemma i helgen, även föräldrar ;) 
 
Nu är det ny vecka och dags att ta tag i träningen igen. Blev inget i förra veckan men har inte varit helt hundra, vaknat upp med tjock hals och lite snorig näsa :/ Idag känns det bra så måste komma ut och springa i kväll! :)
 
Man kunde nästan tro att dessa två små töser var syskon ;)
 
Pojkarna tyckte det var jättespännande med elden :) (de står inte så nära som det kanske ser ut och det var flera av oss som stod precis intill och hade koll!!)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback