Öland, Saxnäs #3

Eftersom tisdagen hade sett bäst ut vädermässigt så var den det dagen som vi gjorde ett besök på Ölands Djur & Nöjespark :) Dagen startade bra med varmt och soligt väder. Vi började med att gå runt och titta på djuren, därefter gick vi till karusellerna där barnen fick åka en massa olika saker. Eftersom både Cornelia och Vera var under en meter så var vi tvugna att följa med dem på de flesta karusellerna ;) Barnen fick handla själva för egna pengar inne i souvenirbutiken och det var en stor höjdpunkt eftersom det var första gången de hade sina egna plånböcker med sig ;)
 
Sedan var det dags att bege sig till vattenlandet där barnen skulle få roa sig. Vi beställde mat och satte oss ner för att vänta. Tyvärr började det blåsa upp och efter en stund kom regnet :/ Men eftersom vi hade lovat barnen att de skulle få bada så var det bara att hoppa i bikinin och bita ihop. Det gällde att hålla sig under vattnet annars höll man på att frysa ihjäl :D Det var bara Vera som klev upp ur vattnet lika fort som hon kommit i, de andra tre tyckte det var jätteroligt :P 
 
Efter någon halvtimme valde vi att kliva upp och försöka bege oss hem. När vi kom till parkeringen började himlen klarna upp och vi fick en väldigt fin em/kväll på campingen. Vi gick bort till hoppkudden en stund och därefter lagade jag och Caroline mat. Under tiden som vi gjorde det passade karlarna och barnen på att hyra trampcyklar och cykla runt en stund. Tror nog att det var den bästa kvällen under vår vistelse på Öland. Det var ganska behagligt att sitta ute den kvällen :)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback