Betessläpp och en tur ut på landet.

 I lördags var det dags för det årliga besöket hos korna :P Vi var på Sänkdalens gård, precis som i fjol tillsammans med min syster och hennes familj :) Det var väldigt varmt och vi fick vänta länge innan de till slut släppte ut korna. De såg lite småslöa ut och det var inte riktigt någon fart på dem :P Vet inte om det var värmen eller om de redan hade fått vara ute :) Det fanns även några grisar, vi tittade på kalvar, barnen fick prova på att spika och de fick sitta inne i en brandbil. Eftersom det var så väldigt mycket folk på gården och varmt, åkte vi ganska snart därifrån och ut till Mauritzberg. Där väntade mormor och morfar och lite mat :)
Varmt och härligt, som vi njöt! ;) Sebastian och Claes hjälpte pappa att sjösätta båten, och vi hade två besvikna små pojkar som trodde att de skulle få åka båt redan samma dag :S Dags att skaffa flytvästar till barnen så att de får åka med morfar och fiska :) 
 
Fyra dagar ledigt, men dagarna gick ändå väldigt fort. Vi har haft sån tur med vädret och njutit till fullo! Jag hoppas innerligt att det kan fortsätta vara såhär fint och att vi i år kan få en bra sommar. Soliga, varma dagar med mycket bad och utomhusaktiviteter :D
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback