Vår första fredag med Zacharias - fredagsmys?!

Blir en snabb uppdatering innan vi går till sängs. En fredagkväll som skulle var extra mysig eftersom det var den första med vår älskade pojke :) Men han tyckte nått helt annat :P Här är Sebastians sammanfattning av det hela som han publicerade på FB :P

"Jag tänkte nu berätta lite om hur den nybildade familjen Ottosson/Gustavsson firar sin första mysfredag..

Kvällen börjar lite fint med idolfinal, lille Zacharias sover så gott som hela programmet, säger varken bu eller bä om dom som sjunger, kort sagt, han sket fullständigt i vem som gjorde vad.

Efter programmet vidtar hellenius hörna, där pappa sitter och småskrattar, nu med den lille i famn. Intressant program som den lille toppar med att mot slutet börja vädra luften. Ni som ätit en äggmacka för att sen lätta på trycket vet ungefär hur en sådan brakskit luktar.. Zacharias må vara fyra dagar gammal/ung, men när han släpper sig luktar de som en nysketen svinstia!

Klockan passerar 22, Zacharias ligger i pappas knä och pruttar, mamma får för sig att vi ska ta lite kvällsmat. Bra ide tycker pappa. De är nu vår sons djävulska sida visar sig.. Sakta men säkert börjar pruttarna eskalera i mängd och lukt.. Snart ska åter idol börja med resultat och spänning, men se de fredagsmyset vill inte Zacharias unna sina föräldrar. Mamma tycker att den lilles vita fina body ser lite smutsig ut. Pappa lyfter filten och ser att hans lille son inte bara skitit ner sig själv, utan kläder, filt och pappa!

Mamma vidtar rätt åtgärder, gör rent akutbordet (skötbord i vanliga fall) plockar fram extra tvättlappar, underlägg för att inte smutsa ner mer. Mamma tar av blöjan, gör omsorgsfullt rent den lilles skitiga kropp och ska stoppa ner honom i badet. Hur tackar då vår lilla son sin mamma för hjälpen? Jo han lättar på trycket åt andra hållet och pissar som aldrig förr!!

Så min fråga är, hur var ert fredagsmys??"


Ja, en väldigt minnesvärd fredag om inget annat :D

Älskade lille pojke!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback