Ängelholm #2

Vi startade dagen med ett besök på stranden :) denna gång gick vi lite längre bort och hittade en plätt där vattnet var renare och stranden såg fin ut :D Till och med jag och Zacharias var i och bada :P Han och Malte hade även fullt upp med att slänga tillbaka alla maneter i vattnet, det var rätt många som hade spolats upp av vågorna. Vi var där fram till lunch då vi gick tillbaka till stugorna för att äta och göra oss iordning för en utflykt till Hembyggdsparken.
 
Barnen var rätt trötta efter allt bad på förmiddagen så först gick vi runt och tittade på alla djur som de hade där. Hästar, åsnor, höns, papegojor, duvor, undulater, gäss, geter.. ja, det fanns en hel del djur :P Mest fåglar ;) Det var varmt och soligt så en riktigt stor mjukglass satt fint! Det måste även ha varit sommarn's allra godaste :P Innan vi åkte tillbaka fick barnen leka av sig i lekparken som fanns där, och det var två grabbar som absolut inte ville åka därifrån sen ;) Men tror inte de var så missnöjda när vi kom tillbaka till Klitterbyn och dom fick se att mormor och morfar var där ;)
 
På kvällen lekte barnen med vatten och sköt med vattenkanon :) Var så otroligt varmt så de uppskattade det verkligen :) Vi grillade och efter att barnen lagt sig så roade vi oss vuxna med lite Uno ;)
 
 

Ängelholm #1

Resan startade tidigt söndag morgon. Zacharias var vaken och Cornelia sov hela vägen fram till Brahehus där vi stannade för att fika och sträcka på benen :) Barnen fick leka av sig lite innan det återigen var dags att fortsätta bilresan neråt landet :) Cornelia blev otålig efter ett tag men vi klarade oss till Örkeljunga där vi åt lunch :) Zacharias som då hade varit vaken hela resan somnade givetvis 15 min innan vi var framme i Ängelholm ;) Var otroligt skönt att det ändå gick så pass bra med barnen som det gjorde! 
 
Vi checkade in på Klitterbyn, åkte till stugorna (nyrenoverade och riktigt fräscha) och kastade in packningen, bytte om till badkläder och skyndade oss ner till stranden :D Var fruktansvärt varmt och vi längtade efter att få svalka av oss i havet :) Vi gjorde bort oss ganska rejält när vi tog med alla vagnar ner.. kan inte påstå att det var lätt att dra en dubbelvagn i djup sand ;) Haha, vi gjorde inte om det misstaget! Tråkigt nog blev jag väldigt besviken när vi kom ner till vattnet :( Det var så smutsigt att jag knappt vågade gå ner. Zacharias gnällde och ville absolut inte bada, han ville åka hem som han sa :P Cornelia var givetvis överlycklig! Hon älskar ju att bada :D De andra doppade sig i alla fall men jag och Zacharias höll oss på stranden.. Tror vi alla var lite besvikna på hur det såg ut, vi hade ju förväntat oss nått helt annat! Efter en stund packade vi ihop våra saker för att åka iväg och handla och för att köpa mat. Vi hade bestämt att vi skulle ordna den mesta maten i stugorna :) Men första kvällen blev det pizza :P
 
När barnen sov satte vi oss utanför min och Sebastians stuga och spelad Uno, drack lite och åt godis tills vi storkna :) Detta var återkommande varje kväll under vår vistelse där ;)
 

Älskade sommar! Hoppas du är här för att stanna!

Man vet ju inte hur länge det fina vädret är här för att stanna, så vi tar vara på varje minut :) Haft många underbara dagar då vi verkligen har njutit. Varit hos mormor, grillat hemma hos mina föräldrar, varit iväg till Mårängen och badat :) Premiär för Cornelia och hon älskade det givetvis ;) Idag åkte jag och barnen ut till landet och spenderade dagen där med barnens mormor och morfar :) Gungade, badade, blåste såpbubblor, plockade smultron och gick på promenad :) Vi blev bjudna på god lunch och fika, glass med jordgubbar såklart :P men även mandelkubb och småkakor ;)
 
Imorgon ska vi hålla oss hemma så det blir nog en promenad med vagnen och lek i lekparken skulle jag tro :) På kvällen är det dags för minigolf med klubbkamraterna igen :) Och förhoppningsvis en löprunda för mamma ;)
 
Lyckades fånga Cornelia på bild när hon gick :) 
 

11 månader

- Har lärt sig säga titta och oj :)
- Har tagit sina första steg (29/6), går mer för var dag som går :)
- Står utan stöd.
- Lärt sig att resa sig från golvet till stående utan stöd.
- Kan peka.
- Tycker om när man sjunger för henne.
- Intresserar sig för mycket saker, men mest spännande är nog katten för tillfället ;)
- Slutade amma strax efter hon blev 10 månader
- Älskar att pussas och ska göra det jämt :) ♡
- Tycker om att vara utomhus och få styra för sig själv :)


Kan inte förstå att hon fyller 1 år om en månad ♡ Älskar att se henne utvecklas men jag vill ha kvar min lilla bebis för alltid :D Lilla hjärtat! Du gör mamma och pappa stolta för var dag som går!! ♡