"I'm looking at an angel and believe me when I say, she got that whole place glowing"

Idag tog jag mig hem till mina föräldrar direkt efter jobbet. Jag tänkte bättre på brännan lite inför helgens bröllop :) Skönt att ha lite färg tills dess :) Låg nog ute i nästan tre timmar, men jag var noga med att smörja in mig så jag ska inte ha bränt mig. Det lär märkas imorgon om inget annat. Det var inte den enda anledningen till att jag cykla dit efter jobbet utan mamma skulle hjälpa mig med att fixa utväxten i håret. Jag köpte en intensivtoning förra veckan som skulle vara ganska lik min egna naturliga hårfärg fast något mörkare. Det blev faktiskt riktigt bra men mörkare än vad jag först hade trott, men det gjorde inte så mycket :) Eftersom det är toning med så kommer färgen att bli lite ljusare med tiden då jag tvättar ur det.

När jag kom hem prövade jag kläderna som jag ska ha på lördag. Klänning, skor, tröja, scarf.. det enda jag inte bestämt mig för ännu är accessoarerna. Vet inte riktigt vilka örhängen, vilket halsband eller om jag ska ha armband :) Men jag har några dagar kvar att fundera. På fredag åker vi alltså åter igen till Norrtälje, men denna gång för Micke och Matildas bröllop :D Det ska bli otroligt spännande och roligt!!

Imorgon är sista arbetsdagen för denna vecka. Skönt att ha fem dagar ledigt! Snacka om bortskämt :D Sen är det inte långt kvar tills min semester börjar, endast tre veckor kvar :) 
Underbar helg!!

Har haft en helt underbar helg i Norrtälje :) Startade redan i fredags, första starten vi skulle spela gick klockan 19 på kvällen. Ett tag undrade vi om vi ens skulle hinna dit i tid. Var vägarbeten genom halv Stockholm och köer så det var helt sanslöst. Vet inte riktigt hur länge vi stod, men enligt planerna skulle vi varit i Norrtälje till klockan 17, vi var där efter 18 någon gång. Det gick lite fort den sista biten om man säger så ;) Lite mat hann vi få i oss innan det var dags att spela.
I första starten fick jag ihop 1767, vilket kändes som gränsfall då tävlingsledarna trodde att det skulle krävas cirka 20-30 pinnar till. Jag hoppades att jag under lördagen skulle kunna spela något bättre :)

Resten av fredagkvällen var väldigt underhållande :) Vi spelade kort, och ja var man inte där så förstår man inte hur roligt vi egentligen hade ;) Det var en gång fem blöta kort... nae, riktigt roligt var det :) Lördagen startade väldigt lugnt, vi sov ganska länge, åt frukost i lugn och ro. Tog oss senare ner mot hallen. Gick lite trögare för mig under de första serierna, jag fick inga strikeföljder vilket resulterade i att siffrorna inte va så höga. Lyckades i sjunde serien med att spurta rejält och ta chansserien på 268, hoppet levde vidare :) Stannade på 1740.
Jag låg fortfarande kvar på finalplats med mina 1767 + att jag hade min sjunde serie på 268 och möjligtvis även den åttonde då jag under fredagen hade slagit 251. Tre möjliga chanser att ta mig till final. Det var så gott som klart eftersom det efter vår start endast var en kvar :)

Under lördagkvällen åkte vi och spela minigolf och väntade spänt på resultatet i den sista starten. Medan myggorna i princip åt upp oss stod det klart att jag tog mig vidare på resultat och fick den sista finalplatsen. Tack vare det fick även Gabriella spela final eftersom hon hade högsta sjunde serien innan jag slog hennes siffror :) Det löste sig bra :)

Spelet under söndagen fungerade bra, under den första finalomgången var det lite nerver med. Vilket är helt naturligt när det gäller mig ;) Fyra serier spelades och jag klarade mig kvar till finalomgång två. Där var det enbart två serier. Öppnade upp med 257 och det kändes ganska skönt, då gällde det bara att hålla spelet uppe i andra serien. I tredje omgången fick jag problem, men gjorde efter halva första serien ett bollbyte. Jag kämpade på tills blodet spruta, och då menar jag det också ;) jag började blöda :P Tyvärr var det bara ynka 20 poäng som fattades. En tredje plats fick jag helt enkelt vara väldigt nöjd med :D Jag har inte varit speciellt aktiv de senaste två månaderna, och de senaste veckorna väldigt otränad. Det gick helt klart över förväntan! Snittade 207 genom tävlingen och det var inget jag hade förväntat mig :) En himla skön avslutning på säsongen och kanske för detta år, beroende på hur graviditeten går :) Förhoppningen är ju att jag ska kunna spela lite i höst innan det är dags för bebis att komma ut :)

Idag var man tillbaka på jobbet, trött som sjutton, genomförkyld och ömmande kropp. 24 serier tog ut sin rätt. Jag har med nöd och näpe tagit mig igenom dagen. Och laddar nu batterierna inför årsmötet ikväll. Det är bara bita ihop :)<3 Bebis <3

Det här inlägget har jag tänkt att tillägna vårt lilla mirakel i magen. Det finns nog en del som är lite nyfikna efter att precis ha fått reda på vår "lilla" hemlighet :) Att skaffa barn har alltid varit sjävklart för oss. För eller senare ville vi bilda familj. Ett tag undrade jag om jag ens orkade gå färdigt min utbildning. Det kändes som en evighet, som att det var så långt bort. Men därefter gick det fort, jag hann inte ens bli färdigutbildad innan jag redan hade fått en fast tjänst och efter att ha jobbat ett tag så kom äntligen den dagen då vi fick beviset på att vi skulle bli föräldrar! Ett plus. Den korta vägen dit kändes ändå väldigt lång då jag först testade negativt tre gånger. Jag började undra vad som var tokigt, men beslutade mig för att även göra ett fjärde test. Det gjorde jag söndagen den 27:e mars. Det visade snabbt ett +,  och jag kan säga det att det tog ett bra tag för mig att inse att det inte visade fel :P Det var helt enkelt för bra för att vara sant! För att vara på den säkra sidan bestämde jag mig tre dagar senare för att testa mig igen och givetvis var det positivt :) Sedan kom den stora frågan, hur långt har det gått?! Vi hade ingen aning eftersom jag testade negativt så många gånger innan plusset äntligen kom. Det var inte förrän vi fick komma på det första ultraljudet som vi fick veta exakt hur gammalt fostret var.

I början av förra veckan var vi på vårt andra ultraljud (då i veckan 13). Det var en helt otroligt känsla att få se vårt barn röra sig där inne, för under vårt första ultraljud så låg den där helt stilla och det som då rörde sig var det lilla hjärtat :) Nu sprattlade den med benen, viftade med armarna, hoppade upp och ner och ville absolut inte ligga still ;) Det var näst intill omöjligt för barnmorskan att mäta och titta på det hon skulle :) Hon skrattade mest åt den lilla och hur den for runt i magen :) Det såg i alla fall väldigt bra ut.

I helgen som var berättade vi för våra nära och kära, själv var jag jättenervös och jag vet inte riktigt varför. Alla blev väldigt glada över nyheten och kunde inte sluta prata om det. Naturligtvis hade de ju tusen frågor, vilket jag kan förstå, jag är ju själv väldigt nyfiken och frågar en massa :P
I måndags valde vi att gå ut med det så att även vänner och bekanta skulle få veta. Jag är otroligt rörd över alla jättefina hälsningar och gratulationer som vi fått, det värmer otroligt mycket!

När det gäller mig och hur jag har mått fram tills nu så ska jag faktiskt inte klaga. Jag har mått väldigt bra. Har haft enstaka mornar då jag mått illa men det har gått över så fort jag ätit något. Jag har dock  varit väldigt, väldigt trött vilket har resulterat i att jag inte orkat med att träna lika mycket som innan. Vilket kanske också är bra, tränade kanske lite för mycket innan :P Nu försöker jag i alla fall komma iväg 2 ggr i veckan, men ibland blir det bara 1. Jag får vara nöjd med det. Jag hoppas bara att jag får tillbaka hälften av den energin jag hade innan, för det är ganska jobbigt att komma hem från jobbet och bara längta efter sängen. Man hinner inte med så mycket då. Jag ska försöka komma ut på mer promenader nu när sommaren snart är här, då får jag rör lite mer på mig i alla fall.

Det har även dykt upp frågor gällande bebisens kön. Vi kommer inte att ta reda på vad det är, jag tycker det är lite tjusningen med att vara gravid. Man går runt och funderar på vad det egentligen är och sedan när man klarat sig igenom förlossningen så blir det liksom en belöning, en överraskning :) Men om ni frågar mig vad jag tror så tror jag att det är en pojke. Det är bara en känsla jag har och kan inte förklara varför. Det var det första jag tänkte när vi fick reda på att vi skulle ha barn. Om ca 6 månader vet vi med all säkerhet :D

 

 


Strul med internet

Jag hade tänkt att jag skulle lägga upp lite bilder från helgen och berätta lite kring det, men vårt internet har fått för sig att sluta fungera så tyvärr kan jag inte göra det inlägget :/ Jag får uppdatera genom mobilen istället :) Hade en kort arbetsdag idag, det kändes ganska skönt efter att ha varit borta hela helgen :) Redigerade lite bilder efter jobbet innan jag tog mig ner på ett Afropass :) Jag har helt glömt bort hur roligt det är!! Som tur var hade han ett gammalt pass så jag hade inga problem att hänga med :P Stegen föll sig ganska naturligt trots att det nästan var ett år sen sist :) Minnet sviker inte alltid i alla fall ;) Imorgon blir det en lång dag. Jag har stängning och sedan har vi även gårdsfest så det blir väl sängen direkt när jag kommer hem skulle jag tro :) Nu ska jag titta klart på CSI, därefter blir det sängen :)

Möhippa för Matilda

Ja, i lördags hade vi möhippa för Matilda. Oj oj oj vad hon har varit orolig för att inte bli hippad, men det är ju inte meningen heller att hon ska veta om det :P Nog blev hon glad alltid, jättekul var det :D Det var full fart hela dagen, med utmaningar på stan, lunch i Vasaparken, presentöppning, lite Twister, ett fotograferingsjobb mitt upp i allt :P och en underbar middag på Athena i stan :) Kvällen avslutades med lite Eurovision :) 
Mycket mer orkar jag inte berätta idag :P Är helt slut efter en lång dag på jobbet.


"The most wasted of all days is one without laughter"

Denna morgon hände det faktiskt inget oväntat. Däremot hände det något obehagligt i måndags när jag cyklade till jobbet. På Albrektsvägen, som jag alltid cyklar, var det några killar som fick för sig att ha lite roligt och försökte preja mig av vägen. Först trodde jag att föraren hade missat mig och fick panik för jag trodde verkligen att jag skulle på påkörd. Men sen märker jag att bilen svänger ut igen och att fyra killar glor bak på mig. Då insåg jag att det inte var en olyckshändelse utan avsiktligt. Riktigt obehagligt. Skakade som ett asplöv. Lite roligt var det för samma bil svängde sedan ut på Hagebygatan i motsatt riktning så jag kunde stirra rakt in i bilen. Och minsann titta de tillbaka. Blev genast riktigt förbannad. Hur kan man tycka att en sån sak är rolig?! Ja nu tar jag en annan väg till jobbet, en som har cykelväg :P
I tisdags morse gick resan till jobbet bra :) Dessto värre var det på jobbet. Blev nerspydd :S och tur i oturen så hade jag med mig träningskläder eftersom jag skulle till F&S direkt efter. Så jag fick lunka runt i träningsbrallor ;) 
Kan inte påstå att det hände som mycket igår heller, mer än att det var väldigt rörigt på förmiddagen :) Blev en lång dag eftersom vi hade avdelningsmöte på kvällen också. De timmarna ägnade vi åt att planera personalfesten som vi ska ha i juni. Vi ska stå för underhållning och mat nämligen :) Sista halvtimmen försökte vi få ihop en grind, vilket inte gick något vidare då beskrivningen på vilka delar som ska sitta vart var väldigt obegriplig ;) Blev mycket hysteriska skratt och till slut la vi ner det projektet :D

Idag hade jag en kort dag. SKÖNT! När jag kom hem tog jag tag i min garderob nästan direkt och rensade ut hur mycke kläder som helst. Det är ganska otroligt hur mycket man kan samla på sig under 2 år. Det var ju senast som jag rensa :) Bävar inför resten av alla våra saker i lägenheten som vi behöver gå igenom innan flytten om 1 ½ månad :S Det lär bli en hel del! Nu vet jag vad lite av helgen kommer att gå åt till :P Visning av vår lägenhet kommer att ske i helgen också. Imorgon kommer en som ska titta och på lördag tre stycken, så det kommer bli fullt hus :PTrevligt sällskap!

Igår morse satt jag bänkad i Eurobowl för att titta på Spader Dam och Team X-Calibur's match. Den blev inte direkt så spännande som jag hade trott från början :) Redan avgjord efter tre.  Åkte därefter hem, käka lite innan jag tog mig ner till stan för att möta upp Matilda. Vi tog oss en lång och härlig promenad, först neråt Drottninggatan och därefter gick vi bort till Strömmen. Vi bevittnade en andfight som även Matilda sa kunde ha slutat med ett andmord :P Den ena anden höll nämligen på att dränka den andra ;) Det slutade i alla fall lyckligt. Den elaka anden gav upp :)

Vi tog oss en fikastund på Färgargården, det behövdes då jag hade fått en sån fruktansvärd skoskav på båda mina fötter :/ Usch och fy. Men jag var ju illa tvungen att genomlida hela promenaden hem. Väl hemma hos mig bestämde vi oss för att äta middag tillsammans eftersom våra karlar fortfarande var i bowlinghallen och inte skulle komma hem på flera timmar. Vi lagade mat och kika på film. Vi hann faktiskt med en hel del innan Sebastian, Micke och Tommy kom hem :) En väldigt trevlig lördag måste jag säga :)

Idag tog jag mig en promenad till Smedby eftersom min cykel stod hemma hos mina föräldrar. Passade på att sola, blev säkert tre timmar :) Brände mig lite grann så det är tydligen dags att redan nu skydda sig med solskyddsfaktor. Är rädd för att bränna mig, gör ju så fruktansvärt ont och sen är det inte bra :/
För tillfället sitter jag och funderar på när min gubbe kommer hem. Börjar bli hungrig, är ju middagsdags snart :)
Finalspelet uppe i Eurobowl slutade precis som jag hade hoppats och trott. Spader Dam och Full House tog SM-guld. Heja Skåneland kanske man ska säga då ;) 


Kärt återseende

Äntligen, efter en väldigt väldigt lång tid så fick jag träffa min underbara vän Louise. Igår kväll träffades vi på Hugo´s tillsammans med andra bekanta ansikten :) Det blev mycket snack och lite bowling :) En himla trevlig kväll som tog slut alldeles för snabbt :/ Jag gick och la mig runt kvart i tolv på natten :P Så sent har jag aldrig gått och lagt mig under en arbetsvecka! Jag brukar stupa runt halv tio, tio senast :P

Idag har jag jobbat, kort dag som tur var. För jag kan ju inte säga att jag var jättepigg direkt :) Efter jobbet mötte jag upp syster på stan. Vi gick runt en liten stund innan vi käka lite lunch. Senare anslöt sig även mamma. Vi hade bestämt att vi skulle titta på klänning åt mig till bröllopen som jag ska på i sommar. Efter ett evigt letande och testande, mestadels i affären Kings så hittade jag äntligen en helt underbar klänning. Kosta va den kosta vill, den skulle jag ha och den köpte jag. Det är nog det dyraste plagget jag inhandlat, i alla fall vad jag kan minnas :P Är i alla fall jättenöjd! 
Tro det eller ej, jag orkade också med ett F&S-pass efter det eviga springandet på stan :) Jag är helt slut som människa just nu men ska försöka hålla mig vaken under ännu ett spännande avsnitt av Criminal Minds :D