21:e november

Igår förmiddag coachade jag mina tjejer i matchen mot Jönköpings laget GoIF Fram. Det blev en ganska trög inledning då vi redan från start låg i underläge. Men att ligga under med 2-3 efter första fick tjejerna och även coachen :P att vakna till. Vi vann andra med 5-0, tredje med 4-1 och även den sista med 5-0 och slutresultatet blev vinst med 16-4 :D Det blev bra till slut :)

Sebastian hämtade upp mig efteråt och vi tog en sväng upp till Eurobowl och tittade på Baltzars farmarlag innan vi åkte hem en sväng. För under eftermiddagen hade vi planerat in ett biobesök så vi var inte hemma så länge innan det var dags att ge sig iväg igen. Det gäller ju att passa på nu när det bara är vi två :) Det blev TinTin - Enhörningens hemlighet i 3D. Den var faktiskt riktigt bra :) Spännande och rolig.

Idag har vi faktiskt börjat att förbereda inför första advent och jul. Sebastian plockade ner alla gardiner och satte upp julgardinerna :) Imorgon ska vi leta fram allt julpynt i förrådet och bära in det. Vi vet ju som sagt inte hur närmsta tiden ser ut så det är lika bra att sätta fart :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback