Julfirande

Vi har haft fullt upp nu i ett par dagar. I lördags åkte vi till Västerås för att fira julen där :) Första stoppet blev i Brandbo där vi hälsade på gammelfarmor. På julafton var vi hemma hos Camilla med familj, spelade spel, åt julmat, tittade på Kalle Anka, fikade och julklappsutdelning. Får inte glömma att vi även hade en tomte :P Zacharias var inte rädd utan mer nyfiken på honom {han kanske såg att det var pappa som gömde sig bakom skägget}. Även igår, på juldagen skulle vi äta middag tillsammans men Elin åkte på en släng magsjuka (?!) så det blev bara vi fem för de andra vågade inte komma :) På kvällen åkte vi hem till Norrköping igen.
 
Idag tog vi oss en lååång sovmorgon och gick upp kl.10! Senare framåt eftermiddagen skulle vi fortsätta fira jul hemma hos morfar och mormor. Som tur var blev det ingen julmat idag :P Vi delade ut de sisa julklapparna och fikade :) Jag och Sebastian fick en babyvakt i julklapp, så nu kan vi flytta in Zacharias säng i hans rum. Det ligger långt ifrån vårt sovrum och eftersom han fortfarande vaknar nattetid har jag lite svårt att flytta in honom där. Vill ju inte att han ska behöva skrika i högan sky för att vi ska vakna och höra honom :/ Blir betydligt lättare nu när vi har en babyvakt bredvid hans säng. Sen tror ju jag att han kommer att sova mycket bättre när han inte blir störd av oss när vi vrider och vänder oss i vår säng :)
 
Vi och Zacharias har fått väldigt många fina julklappar i år och vi tackar samtliga för dom! Imorgon ska vi ta oss en tur till IKEA där vi fått presentkort för att köpa en golvlampa till hallen. Då ska vi även köpa en förvaringsmöbel till Zacharias rum för nu har han fått så otroligt mycket leksaker så vi vet inte vart vi ska göra av dom :P
 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback