Mitt 2011

I början av januari gick jag på min första arbetsintervju som jobbet som förskollärare. Det gick hur bra som helst, redan två timmar efter mötet så ringde de och ville anställa mig :) Började jobba den 24:e januari. Under denna månad skrev jag klart mitt examensarbete, hade framläggning och blev godkänd. Firade även min 25-års dag tillsammans med vänner. Hade en väldigt trevlig kväll! Under januari månad var vi även uppe och besökte Sebastians pappa Tommy i Grangärde och firade hans födelsedag.

I februari klippte jag mitt hår kort för sista gången, och kort blev det ;) och med ny hårfärg som var ljusare än den jag hade innan. Sebastian och jag var och tittade på den 50:e Disney klassikern Trassel på bio och jag var med i Matildas utmaning - att ladda upp en bild om dagen - 28 dagar 28 bokstäver.

Mars inleddes med att jag, Erika, Palle och Becca åkte till Uppsala och spelade 3-manna SM. Det gick väl inget vidare men vi hade grymt roligt :D Vi hade släktträff i Eurobowl där vi hade 3-kamp. Vi spelade bowling, biljard och kastade pil. Kommer dock inte ihåg vem som vann vad :P Jag köpte mig ännu ett par Converse, beige denna gång :) Sebastian och jag tog oss an utmaningen att baka semlor, eller ja det var ju mest Sebastian som höll i det. Goda blev dom, även omtyckta av grannarna :D Firade mormor och Sebastians födelsedagar + min examen. Men störst av allt denna månad var att vi plussade den 27:e ♥



I april gick vi på vårt första ultraljud. Vi trodde att vi var längre gångna än vad vi var. Var bara i veckan 10, vi trodde vecka 13. Bebisen var inte större än en böna, men man kunde se hjärtat slå :) ♥
Vi firade påsk i Västerås som vi alltid gör. Blev även en utflykt till Björnön. Vi grillade, lekte och njöt av det fina vårvädret! Årets första grillning ägde också rum denna månad :) Besökte för första gången Ullared tillsammans med arbetskamraterna, blev inte så jättemycket shopping faktiskt :)

Ultraljud nummer 2 ägde rum i maj. Bebisen var då ungefär 13 veckor gammal :) Äntligen fick vi dela med oss av vår hemlighet som vi hade haft sedan mars månad :) Under morsdag berättade vi för våra familjer genom att lägga en ultraljudsbild i gratulationskuverten till våra mödrar :) Det kom verkligen som en överraskning för alla :) Men en sån underbar känsla att äntligen få dela vår lycka med våra familjer och släktingar ♥
Jag deltog i Matildas möhippa som blev hur lyckad som helst :) och jag spelade min sista tävling för året och det gick hur bra som helst, kom på en tredjeplats :)



Juni
månad var händelserik :) 2 x bröllop och 2 x studenten :) Först ut var Micke och Matilda som gifte sig i Norrtälje den 4:e juni. Det var hur fint som helst! På självaste midsommar, den 24:e juni var det Sebastians syster Camilla och hennes Rickard som gifte sig. Jag fotograferade det hela, hur roligt som helst. De gifte sig på en brygga i Rättvik, väldigt vackert!
Sebastians lillasyster Elin  och min kusin Patricia tog studenten och det firades givetvis :)
Vi var på vårt tredje ultraljud i vecka 19, bebisen såg nu helt färdig ut :) och mådde hur bra som helst :) Min semester började och vi firade syster och pappa som fyllde år. På pappas födelsedag kom nästa glädjebesked. Även syster väntade smått :D ♥



I Juli var det dags att flytta från Gamla Lasarettsområdet. Tråkigt men vi hade inte så stort val faktiskt. Så juli månad ägnades mycket åt att packa upp kartonger m.m. Vi bjöd hem Sebastians syskonbarn som bodde hos oss i tre dagar. Vi var på busfabriken, badhuset och Kolmårdens Djurpark :)
Vi var på bio och såg Harry Potter del 2, min mage började synas allt mer :) Kubbturnernig med Baltzar och Parant i Motala, kvällen avslutades med en sjujäkla regnoväder :S
Sebastian och jag firade 2-års förlovning den 29:e och var samma dag på grillfest hemma hos mormor med andra släktingar :)



I vanlig ordning spelade vi Ladies Cup i augusti. Vi vann :D men det var en väldigt spännande finalmatch. Årets sista grillning ägde rum hemma hos mamma och pappa.
Jag och några vänner träffades under augustifesten och käkade middag på O´learys :) Under denna månad blev det en massa shopping åt bebisen :D



September - Åkte till Ullared med syster och hennes vän. Blev en massa saker till vår lilla bebis och även lite inredning. Jag och Sebastian blev fotograferade av Matilda, riktigt fina kort på gravidmagen :P Jag hjälpte mormor att delta i en tävling. Jag fotograferade hennes uteplats, hon var en av de som sedan vann :)
Under september spelade jag mina sista matcher, Karlskoga och Örebro vilket jag i efterhand ångrar då det gick så fruktansvärt dåligt :P Såg Apornas planet på bio tillsammans med Micke och Matilda :) också en riktigt bra film!



I oktober började jag få mer ont i min rygg och foglossning var ett faktum, även om den inte var så smärtsam. Började coacha tjejerna istället för att spela och jag slutade jobba sista veckan i denna månad.

November blev en riktigt jobbig månad. Framförallt eftersom vi längtade efter vår bebis. Den 23:e november var det ju BF. Månaden blev en evig väntan på något som inte skulle komma, men det visste vi ju inte då :P Packade BB-väskan, tvättade bebisens kläder och var väl föreberedd ifall något skulle hända.
Vi var och tittade på Tin-Tin i 3D, hur bra som helst! Firade farsdag, adventsfika hos mormor, köpte filmkamera för att ha den klart till bebisen skulle komma.

Nu var vi inne i december. Det skulle tydligen bli ett decemberbarn precis som sin mamma :) Vi bakade pepparkakor och lussekatter för att få tankarna på något annat. Helgen var jobbig. Hajen Cup, då vi träffade på massor av folk som hade förväntat sig att få träffa en bebis och inte en mage :/ Det var riktigt jobbigt att gå ner i bowlinghallen den helgen! På söndagen den 4:e firade vi mamma som hade fyllt år dagen innan. Ont anande om vad som skulle hända följande dag :) Sen kom den dagen som var den absolut bästa av alla dagar på året: 5.e december då vår underbara lilla kille kom till oss. Det absolut bästa som någonsin hänt mig! ♥
Blev mycket besök de följande dagarna, sedan var det helt plötsligt julafton. Den firades i Norrköping med min släkt. På juldagen åkte vi till Västerås och firade.
Jag fyllde år under mellandagarna, vi hade lite kalas för mig på kvällen samma dag :) Sen var det dags för nyårsafton som vi firade här hemma hos oss. Blev en lugn tillställning med massa god mat. En fin avslutning på året :)



Nu är det 2012 och det här året kommer bli något alldeles speciellt. Vi kommer få se vår lilla kille växa, lära sig krypa, prata och gå. Det ska bli så otroligt spännande :D ♥

Kommentarer
Matilda Wik - fotograf i Norrköping

Vilket härligt år du/ni haft :)

2012-01-11 08:55:56
URL: http://mwfotografi.blogg.se/
anna

Vilket härligt kollage med bilder!

2012-01-15 19:55:02
URL: http://declaar.blogg.se/
anna

Vilket härligt kollage med bilder!

2012-01-15 19:55:14
URL: http://declaar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback