11 månader!!

Endast 1 månad kvar till 1-års dagen!! Den här månaden har han tagit sina första steg :) Men han är inte så pigg på att gå än så länge, så därför har inte blivit mycket mer än några staplande steg ;) Han får ta det i sin egen takt finns ingen idé att tvinga honom, men det är klart att jag ibland försöker få honom att gå och då brukar det sluta med att han flinar och sätter sig rumpan :P Det kommer när det kommer :)
 
Den senaste veckan har han blivit jätteintresserad av lampor. Han pekar upp mot taket där lampan sitter och säger bah! Antar att det är själva ändelsen i lam-pa som han har tagit till sig :D När han är hemma hos sin mormor och morfar eller gammelmormor brukar han få känna och titta på kristallkronorna som de har, så förmodligen har han nu efter en tid börjat intressera sig av lampor på grund av det :) Det första han gör när han kommer hem till sin mormor och morfar är att krypa in i rummet där kristallkronan hänger ;)
 
Bollar har också blivit en stor favorit och det är oftast dom han tar fram och lekar med när han är på sitt rum. Säger man åt honom att hämta bollen så gör han det. Häromdagen försökte han ta kenobollarna som var på tv, en lite knivig situation - varför kunde man inte ta dom bollarna och leka med?? :D 
 
En annan favoritsysselsättning är att tömma lådor och skåp, nu har han även börjat tömma tvättkorgen på smutstvätt {inte lika trevligt!}. Så det blir ett evigt städande och plockande här hemma och givetvis när mamma eller pappa städat undan allt så ska det rivas fram igen :D Allt som står uppe vid fönstren lever också farligt då han gärna vill dra ner lamporna eller pilla lite på krukorna. Ett ajaj eller nej fungerar inte hos vår lilla kille. Han ler och fortsätter ändå den lilla tokungen :)
 
Han är tyvärr forfarande rätt tråkig om nätterna :S Nu har han börjat få för sig att vakna mer än 1 gång. Det är riktigt jobbigt för oss alla. Det känns när man ska till jobbet att man inte fått sova ordentligt :S Vi får hålla tummarna att han snart kan sova hela nätterna utan nattmål. Tycker han börjar bli för stor för sånt!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback