9 månader

Älskade, underbara barn! Ännu en månad har gått och vår pojke har nu blivit 9 månader. Ytterliggare en månad närmare 1-års dagen!! Galet! Ska försöka göra en kort sammanfattning av hans utveckling :)
 
Förra månaden tog han ett jättesprång och lärde sig hur mycket som helst på väldigt kort tid. Nu har det stått still en del faktiskt. Men han har ju blivit bättre på det han lärde sig vid 8 månader. Han kryper i en väldig fart och favoritsysslan är att jaga katten samt försöka få fatt i hans mat :P Han ska ställa sig upp mot allt, men har sedan några veckor även lärt sig hur han ska sätta sig ner, vilket är skönt :D Det märks att han inte är lika lättroad längre, det ska hända saker hela tiden annars kan det bli väldigt gnälligt :)
 
Favoritlätet just nu är att brumma, precis som en bil, salivet sprutar överallt med andra ord ;) Han säger mycket mamamamama och pa-pa, verkar som vårt tjatande med mamma och pappa kanske har börjat fungera ;) Eller tjat och tjat är det ju inte, men vi säger det nog några gånger i veckan i alla fall :)
 
Han har börjat förstå det här med att pussas. Jag brukar ofta fråga om "mamma kan få en puss" och Sebastian brukar fråga om pappa kan få en. De två senaste veckorna har han faktiskt gett oss pussar ett par gånger när vi har bett om det ;) Den är en stor gapande mun som kommer med tungan halvt utsträckt ;) Haha gullungen.
 
Han har åtta tänder nu, fyra i underkäken som alla är framme, kanske inte helt men nästan. I överkäken är det fyra som är halvvägs ute. De ser jättefina ut :) Och bitas det kan han :S Annars är det full fart hela tiden. Allting ska undersökas även om mamma och pappa säger nej eller ajaj så måste man ju försöka att göra det ändå ;) Älskar att bli jagad när han kryper och leka tittut, överhuvudtaget när man busar med honom :) Vaknar fortfarande på nätterna eller tidigt på morgon för att äta. Får väl se när han växer ifrån det :P Sover som vanligt middag 2 ggr/dag. Nån gång runt 10-11 och sedan runt 15-16 på eftermiddagen.
 
Nu vid 9 månader han hunnit växa lite till och är 72,5 cm lång och 9800 gram tung :)
 

Dagen till ära fick han ha dessa fina kläder från Me & I

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback