Öland #1

Ja, idag kom vi hem efter ett par dagar på Öland. Vi lånade en gammal husvagn från -84 :P och bodde på Ekerums camping. Det var första gången för min del! På onsdagen när vi kom ner hann vi inte göra så mycket. Vi var framme runt klockan 19, sen tog det ett par timmar innan vi hade kommit iordning ordentligt. Jag och Zacharias fick titta på medan pappa Sebastian försökte få upp förtältet. Gick väl inte så jättebra :P Till slut kom det ett tyskt par som hade sett Sebastian slita i över en timme och frågade om vi behövde hjälp :D Lite pinsamt, men det var snällt av dom :)
 
Under torsdagen tog vi en sväng runt campingen. Zacharias fick gunga för första gången och han såg ut att tycka det va roligt :) Senare under dagen åkte vi till Solliden Slott, gick runt där och tittade medan lillfisen låg och sov i vagnen :) Tog oss en fika på Kaffetorpet. Där fick vi inte fika ifred :P det var en del småfåglar som ville smaka lite av vårt fikabröd och inte var de rädda inte!
 
När vi ändå var vid Solliden tog vi och besökte Borgholms Slott. Vi gick inte in utan tog oss bara en promenad på utsidan. Väl tillbaka i bilen kom det dåliga regnet och det höll i sig enda till lördag morgon :/ Vilket gjorde att fredagen inte blev så händelserik. Vi åkte in till Borgholm och badade i deras simhall. Tyvärr var det kallt i poolerna så vi satt mest bara i bubbelpoolen. Zacharias var i alla fall riktigt nöjd och det var huvudsaken :D
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback