Ullared

Igår åkte jag till Ullared med några arbetskamrater. Det blev en riktigt tidig morgon då jag gick upp redan 4:15 och bussen gick från Gamla Busstationen 5:30. Sov inte speciellt mycket på vägen dit. Det var den sista biten som var jobbig, då kändes det i hela kroppen :/ Tar ju 4 h ungefär.
 
Väl framme vid Gekås flöt allting på jättebra :) Ingen kö in och tyckte ändå att man kunde röra sig hyfsat bra där inne, visst tog det stopp ibland och det var trångt, men jag besvärades inte av det :) Jag är så fokuserad på mitt så jag bryr mig inte om folk runt omkring :P Blev en hel del saker, det mesta stod faktiskt på min inköpslista {som jag till slut lyckades slarva bort!}. Spräckte budgeten men samtidigt är man ju inte där så ofta :) Vi var några stycken som hade bestämt att vi skulle äta på restaurangen där inne runt kl. 13. Jag var knappt hungrig när det väl var dags fast att jag hade sprungit omkring sen kvart i 10 :P Jag blev inte ens trött i kroppen konstigt nog! 
 
Under hemresan slocknade de flesta av oss en halvtimme/timme, därefter pratade vi en massa och hade riktigt trevligt :) När det var ungefär en timmes restid kvar började det krypa i hela kroppen och man ville bara komma hem! Hade saknat mina grabbar hela dagen och Zacharias höll sig vaken ända till 21:30 så jag hann pussa en hel del på honom innan han somnade. Dock var natten mindre rolig då han vaknade vid 3 tillfällen. Det var ingen direkt hit att sen kliva upp tjugo över 5 för att lite senare cykla med honom till förskolan och därefter jobba till 16:30 :/ Men det är smällar man får ta!! Har känt mig som en zombie hela dagen :S så det blir att lägga sig tidigt ikväll! Tror att även denna natt kommer bli lika jobbig för det verkar som att vår lilla kille inte är helt 100! Väldigt gnällig och ingenting passar. La honom för en stund sen men nu har han börjat gråta så det är bara att gå in och försöka få honom att somna om!! Hoppas på en lugn och härlig Valborgsmässoafton imorgon, och därefter är jag ledig fram till måndag :) Kan inte bli bättre!! 
 
Kanske visar lite av det jag köpt i Ullared någon dag framöver :)
 
Mina nya fina skålar från Greengate som jag fick hem i förra veckan + en sked :) Kommer att skicka efter mer framöver :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback