Augustifesten

Ännu en helg har lidit mot sitt slut. Vi har spenderat en del av tiden nere på stan under Augustifesten :) I torsdags var syster här och fotograferade oss och på kvällen gick vi in till stan för att möta upp henne och Claes för att lyssna på Rix-Fm och titta lite på tivolit. Våra små pojkar fick varsin uppblåstbar hammare som deras pappor vann åt dom :P De fick även dra i varsitt snöre vid "vinst varje gång". Zacharias var överlycklig när han fick hammaren av Sebastian :D ♡ På fredagen möttes vi upp igen, den här gången för att gå på marknaden :) Åt Langos, köpte i vanlig ordning brända mandlar och munkar :P Jag köpte en jättefin tröja åt Cornelia, ville köpa en sån åt Zacharias förra året men alla såg så flickiga ut så det blev aldrig så. Zacharias fick en leksaksbil och en heliumballong, han vart väldigt glad över dom :) Senare åkte jag och Carro karusell med småpojkarna och det var nog det absolut roligaste under hela kvällen ;) En tur till "vinst varje gång" fick avsluta fredagkvällen då pojkarna var trötta. 
 
Igår träffades jag upp Carro på stan utan min karl, han var uppe i bowlinghallen och roade sig. Vi gick hem hit efter en kort sväng på köpcentret, åt lunch och pojkarna fick leka av sig. Framåt eftermiddagen gick de hemåt och på kvällen kom farmor, farfar, faster Elin, faster Camilla med familj på besök innan de skulle vidare på andra äventyr :) Zacharias var helt slut på kvällen när alla hade åkt :P
 
Idag har vi tagit det väldigt lugnt! Vädret har inte varit nån höjdare så det blev en hel del lek inne och en kort promenad på eftermiddagen. Efter middagen gick vi över till mormor så Zacharias fick bada :) Vi var kvar där en liten stund innan vi gick hem till oss :)
 
Imorgon är det inte mycket bestämt, vi ska bara åka och titta på kyrkans lokal inför Cornelias dop. Vi är ute i god tid denna gång :P Vi har redan bokat ett datum ;) Sen hoppas jag väl på att vädret kan vara något bättre än vad det varit de senaste dagarna så vi kan hitta på något roligt!
Tröjan som Cornelia fick :)
emeliieottosson@Instagram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback