Ingen julstämning

Sitter nu ensam i soffan. Barnen sover och Sebastian jobbar. Lite egentid så passar på att mumsa i mig lite pepparkakor och blogga ;) Julafton om 5 dagar.. kan inte påstå att det finns någon julstämning. Var är snön!? Det är ju grönt ute, skulle kunna tro att det är vår redan.. får väl hoppas att det kommer lite till nyår så vi kan leka ute i snön med Zacharias, och låta honom få åka pulka :) Skulle vara så roligt! 
 
Nästan alla julklappar är inhandlade och inslagna. Barnens är i alla fall klara och det är ju det viktigaste :D Imorgon ska vi handla de sista, sen är vi äntligen färdiga :) Julen firar vi hemma hos mamma och pappa. På juldagen åker vi till Västerås och firar tillsammans med Sebastians familj :)
 
Måste ju berätta vad som hände nu under kvällen! :) Zacharias hade precis badat klart och fått på sig sin pyjamas. Cornelia satt i babysittern under tiden. Zacharias är alltid så snäll mot sin lillasyster och även nu. Han går fram och klappar på henne och pussas. Därefter gör han sig till och spelar Allan så Cornelia börjar skratta. Oj vad roligt de hade tillsammans :) Zacharias älskar ju att göra sig till, spexa och få folk att skratta åt honom. Så han fortsatte, och hon svämmade över av skratt :') Helt underbart att se dom!! Det var första gången som de verkligen skrattade tillsammans. Mina små hjärtan! ♡
 
Vå lilla sjusovare :) ♡ // emeliieottosson@Instagram
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback