Långpromenad och spontangrillning

Igår kunde inte vädret bli mycket bättre. Vi hade först planerat att åka och bada, men Zacharias hade plötsligt {under lördagseftermiddagen} åkt på en förkylning så vi fick ställa in dom planerna :( Istället gav vi oss ut på en promenad in till stan, tog oss en varsin glass på Halvars innan vi gick vidare och tog ett varv runt Strömmen. Vi hörde av oss till Caroline och Claes, eftersom vi tänkte stanna till vid Folkparken precis där dom bor och låta Zacharias leka. Kunde ju vara roligt för pojkarna att leka en stund :) Efter att ha varit i lekparken ett tag kom Sebastian med det briljanta förslaget att de kunde följa med oss hem och grilla. Sagt och gjort :) Blev en underbar kväll hemma hos oss, men Zacharias var trött tidigt så vi la honom ett bra tag innan Caroline, Claes, barnen samt mormor hade gått hem.
 
Han vaknade igen vid 20:00 då han fick äta lite, vi natta honom igen men det slutade ändå med att jag fick ta upp honom 20 min senare :/ Upptäckte efter en stund att han hade fått feber, tycker verkligen att det räcker nu!! Han har varit sjuk hela våren, vill gärna slippa en sån sommar också!! 
 
Idag har vi tagit det väldigt lugnt, dels för att febern inte försvunnit men även för att jag har ont i kroppen. 1 mils promenad igår i sandaler var kanske inte det smartaste jag gjort ;) Natten var urusel, det är ju som alltid mycket värk och svårt att hitta en skön sovställning med den enorma magen :S Det är som en bastu på natten och då är det riktigt svårt att koppla av och kunna sova. 3 ½ vecka kvar, 3 ½ vecka kvar, 3 ½ vecka kvar...!
 
 
emeliieottosson@Instagram
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback