Cornelia 1 månad

Åh kan nån stanna tiden!? Den går alldeles för fort! Vår lilla tjej har redan hunnit bli 1 månad! :S ♡ Det har hänt jättemycket den tiden hon funnits hos oss. Hon är väldigt snäll :) äter och sover mest. Hon har under den senaste 1½ veckan blivit mer vaken och kan ligga en stund för sig själv utan att vilja äta eller vara i famnen. Hon vill gärna vara nära oss men det förstår man ju då hon är så liten än ;) På nätterna sover hon hos mig. Jag ammar medan jag halvsover/sover och när jag försöker lägga bort henne blir hon ledsen :/ men det får vara så, har inte bråttom och med Zacharias var det samma sak så det blir nog bra till slut :)
 
Hon helammas, men hon har fått prova ersättning vid två tillfällen. Första gången slutade det med magknip och en massa bajsblöjor. Andra gången åt hon lite grann men vägrade sedan flaskan. Det går bra att enbart amma henne och hon är nöjd med det och går upp i vikt :) Igår var vi ju på BVC och vi konstaterade då att vår tjej inte är så liten längre :P 4660 gram och 58 cm lång! Men både jag och Sebastian är ju långa så hon har ju att brås på ;)
 
Det är roligt att det börjar hända lite mer med vår flicka. Hon började le redan vid 3 veckors ålder och nu kommer dom leendena lite oftare :) ♡ Hon börjar vilja komma upp lite och titta, om hon ligger ner och är ledsen så nöjer hon sig ibland med att bara få komma upp och sitta i knät och se sig om :) Trots sin unga ålder har hon redan åkt på sin första förkylning :/ Zacharias blev ju dålig i helgen och hon någon dag efter. Nätterna har därför varit lite jobbiga nu då hon har svårt att äta pga täppt näsa. På dagarna fungerar det ganska bra, men hon hostar en del, nyser och ögonen rinner :( Får hoppas det går över snart! ♡
 
Det är ju inte bara Cornelias dag utan även Zacharias :) Han blir 21 månader och 2-års dagen närmar sig med stormsteg!! :) Var ju inte länge sen han var 1 månad... eller!? ;)
 
emeliieottosson@Instagram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback