Hösten är här!

Ja nu har man fullt upp om dagarna! :D Ännu mindre tid för bloggen med andra ord! Jag kan ju alltid försöka att uppdatera de dagar då Zacharias är på förskolan, men då kan det hända att man gör annat :P Det är som det är, prioriterar ju annat :D
 
I helgen var Zacharias och Cornelias farfar på besök och Kerstin :) Herrarna var ute på en golfrunda på förmiddagen, alltså pappa, Sebastian, Tommy och Claes. Medan dom roade sig där åkte jag, barnen, Kerstin, Caroline och hennes två små till Söderköping för att besöka Gästabudet. Var riktigt trevligt och en väldigt mysig stämning. Blev en snabb vända genom marknaden då vädret inte ville vara på vår sida ;) Det kom en skur som varade cirka 3 minuter :P Därefter blev min lilla dam på dåligt humör + att allas magar skrek efter mat. Det blev bråttom att hitta ett matställe, men de ställen vi hittade hade ont om barnstolar! :S Till slut hamnade vi vid Kanalbodarna där vi fick köa ett bra tag, men pojkarna var på gott humör och våra små tjejer sov :) Blev som vanligt en toast för mig och pannkakor till Zacharias. Medan vi satt där fick vi se massa hästar och några jycklare :) Mysigt! Klockan gick och det blev dags att åka hemåt, grabbarna hade samtidigt blivit klara med sin golfrunda :)
 
På kvällen blev det middag hemma hos mamma och pappa i Smedby, vi hade riktigt trevligt och jag njöt till fullo då det förmodligen skulle vara den allra sista kvällen man grillade och satt ute sent utan att behöva klä på sig allt för mycket ;) Känns ledsamt men ändå lite mysigt att hösten är påväg :) Blandande känslor med andra ord.
 
Igår tog vi oss en tur ut till Krokek för att visa upp Cornelia för min faster och hennes man :) Ingegerd skämde bort oss ordentligt. Lagade jättegod mat. Rödspätta och potatis, därefter efterrätt - våfflor med sylt och grädde :P {och jag som skulle börja mitt nya liv!} Blev en hel del spring i trapporna med Zacharias ;) Både upp till övervåningen och ner till källaren. Källaren tyckte han var lika spännande som en annan gjorde när man var liten. Han lekte precis samma lekar som jag gjorde ;) Vi sparkade boll ute och hade riktigt mysigt :) Cornelia fick jättefina kläder från P&P och Zacharias fick sig en leksakstruck, ungefär en sån som pappan hans kör på sitt jobb :D Vi var där hela dagen utan att lillkillen sovit middag så Sebastian kämpade hårt hela vägen för att hålla honom vaken :P Han kom i säng direkt när vi kom hem och då hade han varit vaken från 8:00 till nästan klockan 19:00 på kvällen. Starkt jobbat :D Idag är han på förskolan, var lite orolig att hans förkylning skulle sätta stopp för det men han var pigg :) Cornelia har sovit nästan hela förmiddagen så jag har kunnat skriva i deras böcker och klistra in foton som vi fick hem på posten igår :) Om några timmar är det dags att hämta hem vår lilla kille, blir nog en promenad i solen :)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback