Dubbelt upp med kalas :)

Fredag och lördag var det kalas för pappa/morfar och för lilla Vera som fyllde 1 år :) Eftersom båda fyller den 14:e så fick pappa firas dagen innan i år :) Det är ju lite speciellt när det är ens första födelsedag :) Hemma hos pappa blev det god tacopaj och fika. Ungarna levde loppan och fick äta mängder av godsaker, konstigt att ingen av dom fick ont i magen :P Pappa fick blåbärsbuskar, sittdynor till båten, fiskedrag och en rosbuske, allt ska ut till landet med andra ord ;)

Igår var det kalas hemma hos Vera :) Man begriper inte att tiden går så fruktansvärt fort! Om mindre än 2 månader är det Cornelias tur :O Det bjöds på bullar och kakor, samt en jättefin och god jordgubbstårta! Jag som brukar hålla mig ifrån tårtor tog en liten bit bara för att den såg så smarrig ut :P Dock protesterade ju magen direkt efter men det kanske det var värt ;) Vera i sin tur fick mycket kläder, leksaker, en PoP-jacka och ett par kavatsandaler. Hon var nog mest nöjd över att få äta lite tårta med jordgubbar och att få vara den som stod i centrum :D Sötnosen!

Idag har Sebastian äntligen köpt sin efterlängtade cykel, samt har vi investerat i en till cykelstol, så nu kan hela familjen åka på små cykelutflykter. Vi ska bara kolla lite hjälmar först :) Barnen fick bada ute i poolen på eftermiddagen och på kvällen körde jag och syrran i vanlig ordning stationspass. Snart är det tyvärr slut på det, så då får bli massa löprundor istället :P

 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback