Zacharias 2 ½ år

I tisdags var vi på 2 ½ årskontroll och Zacharias skötte sig utmärkt :) Han fick titta på saker som BVC-sköterskan hade i en väska. Han skulle säga vad de hette sen skulle han även förstå och göra vissa saker som hon bad honom att göra. Det gick väldigt bra och hon tyckte att han var så duktig :D Han fick vägas och mätas, 95 cm lång och 15,7 kg :) Vår underbara lilla kille :) ♡ Språket kommer mer och mer, han är full av energi och kan aldrig sitta still om han inte blir fängslad av en jättebra film. För han är ju precis tokig i att titta på film! Ibland får vi stoppa honom för att det blir för mycket :P Just nu är det Monsters Inc som går varm ;) Han är envis med en vilja av stål! Men väldigt omtänksam och ödmjuk ♡

Allting fungerar jättebra på förskolan. Har leker alltid med någon, han vill oftast inte vara själv. Han har en kompis där som han leker väldigt mycket med och de fungerar väldigt bra ihop. Han pratar mycket om henne och hon är väldigt förtjust i honom också :) Det är så roligt att höra att de funnit varann så pass bra! :) Det går rätt bra med lillasyster här hemma också, men ibland kan det hända att han tar saker från henne eller råkar göra henne illa. Allt som oftast är han mån om henne och vill kramas, pussas och leka tillsammans med henne, helst tittut ;)

Han är en väldigt fysisk kille som gärna ska springa omkring, sparka boll, m.m, men kan även fina ro i att sitta med ett pussel eller en bok. Det är så spännande att få ta del av hans utveckling och allt nytt han lär sig för varje dag som går. Jag fascineras så av att det där lilla färska knytet för 2 ½ år sedan har blivit så stor!! Tiden rusar förbi och jag hinner inte med!! Tack för att just du kom och för att du förgyller våra liv älskade vän! 

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback