Härliga dagar!!

Kan ju inte säga annat att den här veckan har varit sjukt underbar!! Vilket väder! Vi har njutit varenda minut. Har dock lidigt väldigt mycket för min syster vars barn har varit sjuka, Vera-bus drabbades värst men mår trots omständigheterna skapligt!! Lider så mycket med dom! :( Vi har varit rätt förskonade hela våren medan dom har åkt på sjukdom efter sjukdom :( Vi får hålla tummarna för att det slutar nu!! 
 
Minigolfpremiären är i alla fall avklarad :) Igår gick jag, Sebastian och Cornelia till Vrinneviskogen tillsammans med Micke och Christina. Va himla roligt men givetvis lika svårt som alltid första gången för "säsongen" ;) Micke vann med ett slag över Sebastian :D Jag och Christina delade tredje platsen ;) 
 
Idag har vi varit ute heeeela dagen :) Lekt i lekparken, varit hos mormor och fikat. Gått en promenad in till stan där Zacharias fick glass på Halvars. På kvällen gick vi hem till pappa :) Zacharias fick bada lite i vattenspridaren, blev inte så långvarigt eftersom vattnet var så kallt :) men efter den här varma dagen var det nog ett perfekt sätt att avslutade den på :) 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback